Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Am uitat sa spun: La multi ani Ramona pentru 3 anisori si pentru ca te intelegi atat de bine cu Misaita! Bravo, copii scumpi, si Alessiuta mea o face sa rada pe ”Isa mea” si o iubeste de mama mama!
Ce varsta frumoasa! La multi ani Ramona!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Multumim mult pentru urari!si acum fug sa-i fac baie lui Mihaita! Nopate buna!
toate mamicile si puiutii!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

La multi ani, Ramona de Laura!!Så cresti mare si så fii sånåtoaså!!!Pe 'Misåitå' il pupåm dulce.

Liliac cum se simte sårbåtoritul?Sa il pupi dulce de la mine!

Techila am uitat så spun ca am vazut si eu part 2 din poveste si så stii ca mor de dragul copilasilor tai cat sunt de dulci, cum stau ei si chiuie de fericire..Mai ales bebe cu ochi; are o energie..

Mådå ce cadouri frumoase( ce daca unul din ele ti l-ai facut singura?!) Sa le stapanesti sånåtoaså.

Claucia imi place mult sa citesc ce mai faceti voi si ce program aveti.Super ca faci si sport!Nici nu ma mir , la cat de bine arati!

Anco iti trimit o imbratisare si un mare.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Multumim pentru urari si La multi ani! tuturor sarbatoritilor!
Carinablanca si noi dormim afara la aer, cu mici pauze ca sa ne asiguram ca mami mai impinge la carut si nu se opreste sa caste ochii pe la vitrine!
Claucia de unde ai luat caruciorul?!
la toate printesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La multi Ani Ramona!! Ce distractie trebuie sa fie la voi
uka fain ca te-ai intalnit cu o parte din prieteni macar. Ati prins si-o vreme excelenta. Ce bine ca a fost fata de comitet Carina-Manechina
lali cred ca m-am exprimat destul de clar in privinta smantanii. Daca am scris alambicat Dar eu cand am vazut acusoarele alea infipte-n pielicica lu' fii-measi mi-a dat verdictul: NU UNT si SMANTANA pana la un an...mi se facuse rau. Depinde de copil. Deasta spuneam ca se face o verificare in prealabil. Daca i-ai dat lui Paul si-afost ok, atunci...tot inainte!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Hello again!

Am reusit sa incarc POZELE de pe malul marii. Sper sa va placa! Am uitat sa va spun ca ne-am luat si noi carucior sport, muuult mai usor decat celalalt. E vorba de Buggster de la TFK Andrei pare multumit de el si eu la fel.

Sa nu uit sa urez si eu la multi ani sarbatoritilor zilei:

Razvan de Mary
Victor de Greiere
Mattia de Danangie
Dl. parlamentar Radulescu de Liliac

Va pup si va doresc noapte buna, ca eu una sunt rupta de somn!

PS Anamaria cred ca si eu tot iaut din asta am luat!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Gata! Am terminat tortul lu' papuc! Azi am stat numai in bucatarie..de-acum inainte sa-mi ziceti bucatareasa din dr taberei, sa fie clar!

Lulluby, cred ca la caldura se accentueaza, dc transpira de fapt. Deci asa, Alex nu mai vrea sa stea in carut!

Mai, toata lumea iese afara...atat de mult am asteptat caldurica asta.
Ieri am fost la Snagov si-am stat numai in curte. Matza mea a stat in carut, am plimbat-o un pic si-a adormit. Probabil de acum inainte tot pe acoo o sa ne petrecem weekendurile.

Sar de la una la alta, dar sunt socata..ma uit la emisiunea aia pe Travel Toddlers and tiaras..nu pot sa cred ce copilasi exploatati de parinti nebuni. Vai de capul meu...

Raluk, mai cat te mai chinui, offf..nici in wrap nu doarme daca-l scoti afara? Din ce povestesti e foarte curios sa vada tot ce-i in jurul lui! Asa face si Natalie pe afara, se uita peste tot, dar macar cand ajung acasa am vazut ca doarme.
Tu primesti tot felul de sfaturi cu alaptatul lu' mucea? Ca nu-i dai si altceva de fapt.. La mine e deja problema de familie, sunt toti cu sfaturile si presiunile pe mine sa-i dau copilului sa manance ca pofteste. Cred ca dc as scapa-o din ochi un pic sigur ar primi ceva de mancare.

Caucia, ce frumos povestesti tu. Cum ai reusit sa n-o lasi cu altcineva pe Ale? Si eu mi-am propus acelasi lucru si de peste tot primesc numai comentarii si ras in fatza..

Fetele din Dr Taberei si nu numai, mai facem o intalnire in Moghioros?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Iuliko amajuns laminunta stare de muci verzi Inca o zi sau doua si...gataaaa.
Voi cum mai sunteti? Ninge? Ca-n povesti??

Noi azi ne-am sarbatorit toata ziua pe-afara, dar n-am indraznit sa plecam prea departe ca deh, la noi, la tara, mai slabut cu bancutele pe marginea strazii. Asa ca am facut ture=ture in jurul blocului Nici al meu nu doarme in carucior. Ii place sa vada lumea, este mirat de forfota, intoarce capul dupa vocile stridente, se uita dupa masinile care huruie. Si nu culcat. Daca s-ar putea in fund ar fiperfect, numai ca eu nu-l las. Il ridic asa...un max 15-25 grade (socotit din ochi) iaer el se opinteste in coate. Mi-e si frica sa nu se rasuceasca cu oate legaturile care i le fac
Am provocat-o pe Andra la oplimbare dar a preferat sa stea cu copiii in parc sa-si toarne nisip in cap

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Liliacule, ce faci dear?

Pup si eu roscovanul meu preferat!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Iuliko amajuns laminunta stare de muci verzi Inca o zi sau doua si...gataaaa.
Voi cum mai sunteti? Ninge? Ca-n povesti??

Noi azi ne-am sarbatorit toata ziua pe-afara, dar n-am indraznit sa plecam prea departe ca deh, la noi, la tara, mai slabut cu bancutele pe marginea strazii. Asa ca am facut ture=ture in jurul blocului Nici al meu nu doarme in carucior. Ii place sa vada lumea, este mirat de forfota, intoarce capul dupa vocile stridente, se uita dupa masinile care huruie. Si nu culcat. Daca s-ar putea in fund ar fiperfect, numai ca eu nu-l las. Il ridic asa...un max 15-25 grade (socotit din ochi) iaer el se opinteste in coate. Mi-e si frica sa nu se rasuceasca cu oate legaturile care i le fac
Am provocat-o pe Andra la oplimbare dar a preferat sa stea cu copiii in parc sa-si toarne nisip in cap

D'ale Andrei

Vremuri

Noi suntem bine , multumim!Mie mi-a trecut de tot raceala, el nu mai avea demult..Nu a avut multi mucisori, probabil de aia nici nu a tinut asa mult raceala, slava domnului!

Si da , la noi a nins si mai ninge incå.S-a pus iar un strat de zåpada ca abia scåpasem putin din aia mare.Asta este nu ma plang decat va prezint vremea

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput