Barbatii buni la pat (2)
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Barbatul bun la pat e acela care ma face sa am orgasm multiplu.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Stai ca au venit si ceva raspunsuri mai simple si mai la obect.
Dupa 50 pagini isi aduce lumea aminte de orgasm.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Pai, Guestus, asta e esenta.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
![](images/user_woman.png)
Amina_Marina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Barbatul bun la pat e acela care ma face sa am orgasm multiplu. ![]() Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Cum e ala multiplu?
barbat bun in pat e compatibil cu femeia cu care isi desfasoara actiunea .degeaba esti tu,barbat,bun sa faci sex si levitand daca ea e scandura. eu am exemplele mele personale.femei cu care rezonez/am rezonat la maxim si altele cu care m-am intrebat dupa de ce dracu am facut-o. |
Scandura? Insemnind ce? Ca sta ca pestele? O femeie daca-i place e imposibil sa nu raspunda la impulsuri.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Pai, Guestus, asta e esenta. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
pai asa o fi....nu te contrazic...dar mai bine le dai PM la restul fetelor si le spui ce crezi tu
![](icon_smile_big.gif)
ele se tot intreaba si azi daca el sa fie cu mustata sau cu Q7. nu sint practice nene..in loc de ce trebuie se uita dupa potcoave de cai morti.
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
citat din mesajul lui elyda Vad ca nu a aflat saracul Guestus nici in capitolul 2 care-i treaba cu barbatii buni la pat. ![]() |
ai uitat sa spui ca tre sa fie si mama omida, stie sa dea in ghioc si citeste in stele sa afle despre cum, unde si de ce. :-)) pe bune, de unde sa stie saracul om cum sa alea alea cu tine? de la fostele? pai nu steti la fel. deci, raspunsul e ca e bun cat stii tu sa-l faci bun cu tine. experienta e vax albina crema puca, absolut inutila.
plus ca "bun" egal average. despre aia exceptionali nu intereseaza pe nimeni? :-))
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina Cum e ala multiplu? |
marino..intii afla cum e ala simplu...apoi trecem la nivelul 2.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Barbatul bun la pat e acela care ma face sa am orgasm multiplu. ![]() Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
fiindca probabil la tine se manifesta acel tip de orgasm care din unul se fac 5 in acelasi timp.dar te asigur ca nici daca ai primi 5 tot unul dupa altul dar fiecare distinct nu te-ai supara
![](icon_smile_big.gif)
I'm not crazy my reality is just different than yours !