Barbatii buni la pat (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Ingrid S spune:
Barbatul bun la pat e acela care ma face sa am orgasm multiplu.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Guestus spune:
Stai ca au venit si ceva raspunsuri mai simple si mai la obect.
Dupa 50 pagini isi aduce lumea aminte de orgasm.
Ingrid S spune:
Pai, Guestus, asta e esenta.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Amina_Marina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Barbatul bun la pat e acela care ma face sa am orgasm multiplu. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Cum e ala multiplu?
barbat bun in pat e compatibil cu femeia cu care isi desfasoara actiunea .degeaba esti tu,barbat,bun sa faci sex si levitand daca ea e scandura. eu am exemplele mele personale.femei cu care rezonez/am rezonat la maxim si altele cu care m-am intrebat dupa de ce dracu am facut-o. |
Scandura? Insemnind ce? Ca sta ca pestele? O femeie daca-i place e imposibil sa nu raspunda la impulsuri.
Guestus spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Pai, Guestus, asta e esenta. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
pai asa o fi....nu te contrazic...dar mai bine le dai PM la restul fetelor si le spui ce crezi tu ..
ele se tot intreaba si azi daca el sa fie cu mustata sau cu Q7. nu sint practice nene..in loc de ce trebuie se uita dupa potcoave de cai morti.
conchita spune:
citat din mesajul lui elyda Vad ca nu a aflat saracul Guestus nici in capitolul 2 care-i treaba cu barbatii buni la pat.Poate el (barbatul) sa aiba scula performanta, bormasina, rotopercutanta, picamer...daca nu stie cum , unde si cand sa le foloseasca le are doar sa se laude. |
ai uitat sa spui ca tre sa fie si mama omida, stie sa dea in ghioc si citeste in stele sa afle despre cum, unde si de ce. :-)) pe bune, de unde sa stie saracul om cum sa alea alea cu tine? de la fostele? pai nu steti la fel. deci, raspunsul e ca e bun cat stii tu sa-l faci bun cu tine. experienta e vax albina crema puca, absolut inutila.
plus ca "bun" egal average. despre aia exceptionali nu intereseaza pe nimeni? :-))
Guestus spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina Cum e ala multiplu? |
marino..intii afla cum e ala simplu...apoi trecem la nivelul 2.
espiritu spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Barbatul bun la pat e acela care ma face sa am orgasm multiplu. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
fiindca probabil la tine se manifesta acel tip de orgasm care din unul se fac 5 in acelasi timp.dar te asigur ca nici daca ai primi 5 tot unul dupa altul dar fiecare distinct nu te-ai supara
I'm not crazy my reality is just different than yours !