Barbatii buni la pat (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Deus spune:
Guestus orgasm poti sa ai si fara ca domnul sa-si aduca aportul...
Nu exista o definitie care sa le cuprinda pe toate, sunt buni si foarte buni in functie si de ce si cum te simti tu in momentul x. Daca este creeata o atmosfera propice parca toate-s mai roz, daca mai esti super aranjata parca ai mai multa incredere, daca ai baut un pahar de vin parca dracu-i mai frumusel, daca inainte de momentul X ai facut o cura de shopping creierul tau este setat pe buna dispozitie, daca iti spune inainte ca ii place cum se vede ca faci sport si ca arati beton parca-ti vine sa-l rasplatesti nitel, etc.,:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jade barbatul "bun la pat" este acela alaturi de care am orgasm. |
foarte subiectiv.orgasm poti sa ai alaturi si de un dildo.asta inseamna ca dildo e bun la pat sau ca esti tu dezinhibata?
I'm not crazy my reality is just different than yours !
Amina_Marina spune:
Waaa! Espiritu e Guru. Ce mai, acus sa va vad.
Eu am o prietena in Timisoara care mi-a zis ca ea avut orgasm cu toti pe care i-a avut.
Guestus spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina Waaa! Espiritu e Guru. Ce mai, acus sa va vad. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
vezi marino...inveti mai multe sa fii in primul rind la scoala decit in spatele clasei cu golanii.
jade spune:
espiritu, subectul este despre "barbatii buni la pat", nu despre modalitati de a ajunge la orgasm. am raspuns la subiect.
"foarte subiectiv" ...normal, am spus ce inseamna pentru mine.
Amina_Marina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
vezi marino...inveti mai multe sa fii in primul rind la scoala decit in spatele clasei cu golanii. |
Teoretic , da, practic de la golani inveti.
Profesori ca espiritul sunt foarte periculosi pentru ca alege pe cele mai bune din fata la o proba practica.Golanii mesteca guma si stau cu castile pe urechi.
Bine ca nu e capacunul ca vine sa-mi puna dop la orgasm cu definitie.
Guestus spune:
asa marino...ochii in patru si spatele la perete..asa eviti sa fii luata prin surprindere de cei periculosi.
violetan spune:
citat din mesajul lui Guestus asa marino...ochii in patru si spatele la perete..asa eviti sa fii luata prin surprindere de cei periculosi. |
Abia astept raspunsul Aminei
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Ingrid S spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui espiritu
fiindca probabil la tine se manifesta acel tip de orgasm care din unul se fac 5 in acelasi timp.dar te asigur ca nici daca ai primi 5 tot unul dupa altul dar fiecare distinct nu te-ai supara I'm not crazy my reality is just different than yours ! |
Nu m-as supara, de ce sa ma supar? Oricum ar fi, e binevenit.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
jade spune:
cum ziceau fetele acu' cateva "pagini" si eu cred ca guestus are in jur de 40 de ani ...numa' bun.