Barbatii buni la pat (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Guestus, m-ai inteles gresit (sau poate eu sint cea care a interpretat gresit spusele tale) dar nu mai reiau ca mi-e lene si subiectul asta nu duce nicaieri...

Io nu cred ca ai 25 ani dupa cum vorbesti inclin mai mult spre un 40 ashea...:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
Io nu cred ca ai 25 ani dupa cum vorbesti inclin mai mult spre un 40 ashea...:)

Are 40 si arata de 25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha1 spune:

conteaza si fizicul dar talentul este cel care face diferenta dupa parerea mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudormiha1

conteaza si fizicul dar talentul este cel care face diferenta dupa parerea mea :)

Cred ca ai dreptate. Nu-mi explic, altfel, ce am citit ieri (dar nu mai gasesc unde!): un tip de 80 de ani a murit imediat dupa un act sexual, iar iubita (mult mai tanara), care n-a fost gasita, a trimis la inmormantare cateva cuvinte prin care il lauda pe mos...
Cica au avut probleme sa-l imbrace, ca a ramas cu o erectie grozava si nu l-au putut incheia la pantaloni...l-au ingropat in fusta.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb
Acu'... vrei - nu vrei, Ionica, bei aghiazma .

Elle

_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic

Grigore bea aghiazma, nu Ionica

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Vai ! Rufus! Taree!
Ce fericit a fost omul , asa da..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Guestus, si io cred ca te-nvarti pe la 40 ca prea le stii pe toate, vorbele alea lu mata nu-s de 25 cum nu mai sunt nici io. CRed ca suntem leat

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Espiritu, eu am rugamintea sa ne lamuresti tu, pentru nu prea as vrea sa ajung la 180 de ani si, sa nu stiu ce-i un barbat bun la pat si care-i ies flacari pe nas ca la dragon.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

barbat bun in pat e compatibil cu femeia cu care isi desfasoara actiunea .degeaba esti tu,barbat,bun sa faci sex si levitand daca ea e scandura.
eu am exemplele mele personale.femei cu care rezonez/am rezonat la maxim si altele cu care m-am intrebat dupa de ce dracu am facut-o.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Vad ca nu a aflat saracul Guestus nici in capitolul 2 care-i treaba cu barbatii buni la pat.Poate el (barbatul) sa aiba scula performanta, bormasina, rotopercutanta, picamer...daca nu stie cum , unde si cand sa le foloseasca le are doar sa se laude.
Argintul viu este toxic, deci ...mai bine ne ferim, iar persoane intoxicate cu mamaliga n-am auzit sa fi fost, deci barbatul este argint viu prin vecini sa se razbune pe altele otravindu-le si mamaliga acasa sa nu-i faca rau partenerei c-o iubeste.
Sefa mea, o femeie la vreo 55-60 de ani , a asistat la o discutie pe tema asta intre mine si o colega. Am intrebat-o si pe ea ce inseamna un barbat bun la pat. Mi-a spus ca la varsta ei, barbatul bun la pat este acela care ii ridica patul sa stearga pe sub el(pe sub pat) fara sa se planga 2 zile ca-l doare mijlocul.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyda
Sefa mea, o femeie la vreo 55-60 de ani , a asistat la o discutie pe tema asta intre mine si o colega. Am intrebat-o si pe ea ce inseamna un barbat bun la pat. Mi-a spus ca la varsta ei, barbatul bun la pat este acela care ii ridica patul sa stearga pe sub el(pe sub pat) fara sa se planga 2 zile ca-l doare mijlocul.

Dana

Pai vedeti ce diversitate de gusturi?

Elle

_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic

Mergi la inceput