Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
shtephy spune:
Ionela ma gandesc la voi.Sanatate multa lui Mihnea ,sa tea DD sa fie ceva usor si sa treaca repede.Sanatate si nepotelei si varului tau.Va pup
Andre eu nu am scaunul la mine acasa ,deci nu l-am pus pe Iustinut in el ,iar la Stefi l-am cumparat de la 6 luni.Diana stiu ca o pune pe Teodora in el pe treapta cea mai de jos cat timp bucatareste ea.Producatorul spune sa fie folosit dupa 5-6 luni pt ca este un scaun pt servirea mesei.
Ramo sunt si eu alaturi de voi.Doamne prin cate mai trece bietul baietel.Trebuie sa fii tare pt el si optimista ,se va face bine.Polipii chiar nu sunt o problema majora.Va pup si sper sa aud vesti bune repede.
Monis noroc ca mi-ai satisfacut macar partial curiozitatea cu cadoul de la tati ca aveam deja niste banuieli ...se pare ca nefondate.Petrecere frumoasa!
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Cuscri tot mai frumoase va faceti pe zi ce trece.E minunata Sabinuta ,dar nici mai nu-i departe.
Simina ce bucuroasa-i Maya de realizarea ei .E tare dulcica.
Raluci zici si la fata solutia aia buna de lepadat suncile?
Alexa muuuuuuuuuuuuaaaaaaahhhh
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
Ancutza_Bro spune:
Cuscri multumim, tu cum mai esti? manuta ta isi revine? te descurci cu pustimea?
stii ca dupa ce te refaci asteptam pozici, da? sa avem si noi ce admira
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Fetelor! Salut! Nu am timp sa scriu, dar am zis sa intru sa va dau vesti proaste de la RamoC.Dominic e din nou rau. Il hraneste din nou cu seringa, are din nou diaree, si are si polipi. Ramona este distrusa...atat psihic cat si fizic...eu nici nu mai stiu ce sa ii mai scriu sa o incurajez! |
MA rog la Doamne-Doamne ca bebe Dominic sa se faca bine si sa ii dea putere Ramonei. Speram ca se terminase. Eram convinsa ca urma sa intre in zilele urmatoare sa ne spuna ca bebe e bine. Te imbratisez Ramo si roaga-te mult. Dumnezeu e mare si ajuta pe toti.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
A_driana spune:
neata
vazut poze de la ,,marea ieseala'', f faine, tineti-o tot asa
LA MULTI ANI, MONIS
ramoC, of doamne, saracu domi, ma rog pt voi sa fie bine
dankutza, si eu ii dau la david fier hausmann, 6 pic/zi...intre sanu 1 si sanu 2 , si pe prospect scrie ca se da ori in timpul mesei, ori imediat dupa masa....desi mie mi-a zis pediatra sa-i dau la o ora jumate dupa mancare
nu mai stiu cine ce a zis, ati scris fff mult, o sa raman f in urma...cu vremea asta faina toata ziua suntem afara, ieri am stat 8 ore in total(a zis sotu ca am stat cu norma intreaga )
va pup
A_driana, de David-Andrei
ionelamaria spune:
Multumesc fetelor pentru gandurile bune
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
ooofff mai Dominic, te pupam tare sa-ti treaca toate bolile astea. RamoC,
Lavi,
Shtephy, tu cum mai esti? ce fac piticii?
ionela, zici ca Mihnea-i mai bine? sa dea DD!
noi suntem mai bine cu raceala...sper sa scapam odata de ea
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes