Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
laurairina13 spune:
off..mititelul soricel!!! Cat mai e de chinuit!! Da Doamne sa ii treaca mai repede!!!
Ma bag si io la un mesaj e incurajare pt RamoC, desi nu stiu ce pot sa ii scriu, caci imi imaginez ce e in inima ei si prin ce trec!!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
douradoudou spune:
happy birthday to uuuuuuuuuuuuuuu happy birthday to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu monis mwaaaaaaaaahla multi multi ani si buni si sa te bucuri toata viata de iulianul tau..te pup de 1 milion de ori
ramo fii tare pt domi te rog ..trebuie..stiu ce inseamna sa-ti vezi copilul bolnav si cat de neajutorata te simti dar trebuie sa faci un efort pt el ..el are nevoie de tine mai mult decat orice..va mult si sper sa fie bine cat mai repede
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
ionelamaria spune:
Offf Doamne! Lavinia, ce vesti proaste ne dai. Nici nu stiu se sa spun. Saracutul Domi nsi saracuta RamonaC Oare cum sa o ajutam. Ma gandesc sa nu fi patit si Domi caDanutde Dymomo si sa i se fi distrus flora intestinala... Poate i-ar prinde bine probioticele alea de care vb Dymomo. Nu indraznesc sa o sun... cred ca e disperata... dar poate o ajuta ideea mea...
Ii transmiti tu Lavi, cand mai vorbesti cu ea?
Ne rugam sa fie totul foarte bine
Mihnea parca e mai bine azi, sper sa nu ma insel... merg la el sa ne jucam ca ma maraie deja
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
douradoudou spune:
fetelor plzzzzzzzzzzzzz PM repede cu parola de la fulgusori2009 va roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
many_bani spune:
Asa, am mancat, am baut, multumesc Monis , nu-mi ramane decat sa ma mobilizez sa ies afara un pic cu Vlad care ca si Iuli a adormit devreme dar s-a trezit la 1 la 4 iar la 8,30 nu am mai fost chip sa-l tin in pat.
Va urez w-e placut
Pupici
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Ancutza_Bro spune:
Monis La multi ani draguta ... urarile de rigoare sunt in capitolul special dedicat tie, cu ocazia asta o pup pe Krelia pt initiativa
RamoC doamne, ce rau imi pare sa aud vesti dintr'astea ...ma rog la DD sa-ti dea putere sa treci peste situatia asta iar Dominic cel mic sa se faca bine... multi de la noi si numai ganduri bune
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou fetelor plzzzzzzzzzzzzz PM repede cu parola de la fulgusori2009 va roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
ai PM draguta
_
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou fetelor plzzzzzzzzzzzzz PM repede cu parola de la fulgusori2009 va roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
e aceeasi parola.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
dankutza spune:
La multi ani, Monis!
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
Ancutza_Bro spune:
Andre si tu ai PM
_
Fulgusorul meu iubit