Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Cuscri multumim, tu cum mai esti? manuta ta isi revine? te descurci cu pustimea?
stii ca dupa ce te refaci asteptam pozici, da? sa avem si noi ce admira

Multumesc mult de griji.Nu prea vreau sa ma mai vait pe aici.Sunt asa si asa.Mana doare ,uneori mai mult ,alteori mai putin ,dar nu pot sa dorm deloc si asta ma termina.
Cu picii e greu.Un lucru bun e ca ma descurc sa il iau pe Iustin cu o mana daca e pe pat si sa il mufez ... asta daca vrea sa pape ca in ultima vreme cam face scandal ,nu-i place cum il tin asa ca trage destul de putin din tzitzi si apoi refuza sa mai manance.Nu se mai alinta el la san ca inainte .Nu il pot schimba ,spala ,imbraca sau tine in brate.
Stefi iese in parc cu mama sau cu sora mea ,se imbraca singura ,se spala singura dar se supara cand mama sta cu Iustin in brate si nu se joaca cu ea .Pot spune ca sufera.

O sa treaca.
Voi pune si poze curand.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ionela ma bucur ca Mihnea e bine. Tu cum mai esti cu sanul? Ai rezolvat problema?
Sunt si eu alaturi de bebe Dominic si tare m-am suparat cand am auzit ca nu e bine. In prima faza nici nu am putut scrie ca imi imaginez prin ce trece.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Intru si eu repede sa urez LA MULTI ANI pentru MONIS cu sanatate si numai bucurii

Offff saracuta RAMO...ce o fi in sufletul ei...m-am intristat la asemenea vestiNe rugam pentru puiutul tau sa dea DD sa se faca repede bine.

Mergem si noi in Herastrau,ca tare frumos este afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Ramo grea incercare va pupawm si va imbratisam suntem alaturi de voi

shtephy- pupam mana sa treaca mai repede ai PM

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Nu-mi amintesc cine lansa o rugaminte privind schema de vaccinare (inclusiv vaccinurile optionale). Eu o scriu pe cea primita de la Medlife:
1-3 zile: AHB+BCG (in maternitate)
2 luni: Infarix Hexa (DTP+AP+ActHib+AHB)
3 luni: Rotarix (anti-Rotavirus)
4 luni: Infarix IPV-Hib (DTP+AP+ActHib)
5 luni: Rotarix
6 luni: Infarix Hexa (DTP+AP+ActHib+AHB)
1 an: Priorix (Rubeola, Rujeola, Parotidita epidemica)
13 luni: Infarix IPV-Hib (DTP+AP+ActHib)
2 ani: Varilrix (antiVaricela)
3 ani: Havrix (AntiHepatita A) - 2 doze la interval de 6 luni
4 ani: Infarix (DTP)
7 ani: Priorix (Rubeola, Rujeola, Parotidita epidemica)
9 ani: AP
14 ani: DT (+AR la fete)

Synflorix sau Prevenar (anti-Pneumococic), in fctie de varsta de initiere a vaccinarii se vor face 4, 3, 2 sau 1 doza) astfel:
6 sapt-3 luni: 4 doze la 3l-5l-7l-15l
7 luni-11 luni: 3 doze la 7l-8l-15l
12 luni-23 luni: 2 doze la 15l-17l
24 luni: 1 doza

NB:
Infarix IPV-Hib (DTP+AP+ActHib)- vaccin acelular fara reactie
DTP- anti difterie, tetanos, tuse convulsiva
AP- anti poliomelita
Act Hib- anti Hemophylus influenzae
AR- anti rubeolic
DT- anti difterie, tetanos

Sper sa va fie de folos!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

eu intrebam
multumesc mult de tot

La multi ani Monis .

fetelor ce super intalneala voastra din Herastrau .

sanatate lui Dominic . saracutul . de e nu i-o trece diareea ?

fetelor eu l-am programat pe Gabi luni la Medicover la Bulacu Eliza.
Acolo am gasit liber asa repede.

La Medlife nimeni nu avea liber luni . Ralu-Seby tu la cine ai mers la Medlife ?

cred ca avem o problema si trebuie urgent eco de sold .insa trebuie trecut mai intai prin pediatru.
intr-o parte este mai umflat , nu pot descrie corect ..., ori cum l-am tinut in brate , ori nu stiu , dar osul este mai iesit in afara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele problema:
la picioare lui bubu ii tai unghiile rar cred caodata pe luna pt ca nu cresc, le tai cat pot de rotund, insa tot face colturi care vad ca fac infectie, tot dau cu ser f si betadina, trece si iar apare, am obs ca se face mai ales dupa ce sta pe burta la joaca si probabul cand da din picioare.... se intapla buba acolo

nu stiu ce sa-i fac la unghiile astea

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetelor...v-am trimis pe contul comun de mail un link catre un site cu produse pt copii...Am vazut acolo niste papucei Zara baby de care m-am indragostit...si au niste preturi incredibile (20 , 30 ron papuceii)

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Cuscri imi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie...mai ales sa o vezi pe Stefi suferind asa...offf...poate reusesti sa te refaci repede si sa treci si peste hopul asta...sa iti strangi copilasii in brate iar ...numar si eu zilele alaturi de tine pana iti scoate ghipsul...si pupam mana sa nu te mai doara

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Raportez o noapte super. Ptr. prima data Matteo m-a lasat sa dorm 6 ore fara trezire, nu-mi vine sa cred. Sper sa continue tot asa.

celor 2 fulgusori

mamicii Monis

Ma duc sa citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Evy, eu l-am inscris la Medlife la dr. Georgescu Miruna. E o dr tanara (are si ea copii) si f ok pana acum.

Raluci, nu inteleg, ii intra lui Bubu colturile in pile si face infectie? O finuta de-a mea facuse un fel de ciuperca la degetele si ii tot cadea unghia..folosea niste produse de la firma Ducray. Nu stiu de la ce ar putea face Bubu asa ceva...

RamoC, sper sa te ajute DD sa fii puternica, sa gasesti in tine resursele necesare pt a trece cu bine si peste aceasta incercare! Il pupam si pe micul Dominic!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput