Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Evy, eu l-am inscris la Medlife la dr. Georgescu Miruna. E o dr tanara (are si ea copii) si f ok pana acum. Raluci, nu inteleg, ii intra lui Bubu colturile in pile si face infectie? O finuta de-a mea facuse un fel de ciuperca la degetele si ii tot cadea unghia..folosea niste produse de la firma Ducray. Nu stiu de la ce ar putea face Bubu asa ceva... |
dap de la colturi, trebuie sa tai mai pe rotund nu stiu cum p..ii mei
nu mai am catel we put him to sleep
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
DORIS_71 spune:
Ma la Bunul Dumnezeu sa aiba grija de micutul Dominic si sa-i dea multa putere lui mami sa treaca peste.
Ionelamaria lui Mihnea.
Sthephy un la cotulet, sa treaca mai repede ca sa poata mami sa-si imbratiseze puiuti.
Raluci imi pare rau de catel , am si eu si nici nu vreau sa ma gandesc sa i se intample ceva.
lylyana.ion spune:
raluci, imi pare rau pt catel, dar e mai bine asa decat sa sufere
am obs si eu la alex astazi ca are un colt la o unghie mai umflat, i l-am taiat, sper sa fie ok...sa-mi spui si mie ce mai afli ref la pb asta cu colturile. din pacate eu sufar din acelasi lucru, am 3 operatii la activ pt scoatea coltului din carne
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
gabitza35 spune:
citat din mesajul lui Evy30 fetelor eu l-am programat pe Gabi luni la Medicover la Bulacu Eliza. Acolo am gasit liber asa repede. La Medlife nimeni nu avea liber luni . Ralu-Seby tu la cine ai mers la Medlife ? cred ca avem o problema si trebuie urgent eco de sold .insa trebuie trecut mai intai prin pediatru. intr-o parte este mai umflat , nu pot descrie corect ..., ori cum l-am tinut in brate , ori nu stiu , dar osul este mai iesit in afara . |
la medlife e un singur medic pt ecografie pediatrica, Stamate si se fac programarile mai din timp, cel putin eu cand am sunat si am incercat s-a gasit liber peste 2 saptamani
bafta multa la eco
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
gabitza35 spune:
ralu-seby... si noi tot la miruna georgescu suntem....(doar ca pediatru, medic de familie am pe altcineva, m-am grabit cu inscrisu si acum trebe sa astept pt a ma muta)
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
DORIS_71 spune:
Alexa abia acum am citit din cap. trecut. Felicitari, sarcina usoara si BB sanatos. Si incepem galeria
lili_a spune:
citat din mesajul lui raluci_b fetele problema: la picioare lui bubu ii tai unghiile rar cred caodata pe luna pt ca nu cresc, le tai cat pot de rotund, insa tot face colturi care vad ca fac infectie, tot dau cu ser f si betadina, trece si iar apare, am obs ca se face mai ales dupa ce sta pe burta la joaca si probabul cand da din picioare.... se intapla buba acolo nu stiu ce sa-i fac la unghiile astea |
Pai ideea e tocmai sa nu i le tai rotund, pt ca atunci directia de crestere a colturilor e catre carnita si asa ajunge cu unghii incarnate cind o sa aiba pantofiori. Taie-le cit mai patratos si va fi ok
mami de Mariuca
ralu_seby spune:
Raluci, imi pare tare rau ca pt catelul tau..cred ca iti e tare greu...
Gabitza, noi am primit o recomandare pt a-l inscrie pe Matei la dansa. Initial am vrut la Dr Marcu, dar e deja batrana..si are f multi copii inscrisi.
Si noi tot la dr Stamate am fost pentru eco la sold si eco abdominala la 1 luna, trebuie sa repetam acum la 4 luni. Si intr-adevar cred ca e singurul ecografist.
Sa nu uit:
La Multi Ani fulgusorilor Eric Daniel - de Betty78 si Andrada Ioana - de Zuza_zuzi!! sa fie sanatosi si dragastosi!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)