**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Anisiap, Greiere, Doinique
Multa sananate si fericire alaturi de cei dragi!
Iulia fetita scumpa si frumoasa de Ana Maria! Sa cresti mare si sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor!
Anamaria sa va traiasca comoara si sa aveti parte numai de clipe minunate!
la cat mai multe lunite zmeureilor:
Ioana, Melissa si Adrian Stefan
Nici mie nu mi-a intrat alocatia baietilor. Bine macar ca au intrat ceilalti, ieri am si scot jumate pt. suruburile implanturilor.
Corinna foarte rau ca nu te baga in seama, pai nu poti avea incredere sa o lasi cu ea caci cine stie ce-i da.
si Edi a stat ieri incapul gol afara, daca a fost cald, bine ai facut. e mortala frumoasa.
e mortala cum zice lapte...scumpa foc.
Patricia super ca ati reusit sa faceti curatenie si ca ati avut la cine pasa copiii.
Ayda e mortala Andreea, azi maine intrece papusa.
ce frumos paseste si vorbeste. poze cu tine cand pui?
Dienutza am vazut un baietel elegant si cu 2 dintisori. a plecat la intalnire?
prima data i-am dat kiwi fara seminite si pe urma tot, nu a avut nimic.
Noce bafta cu mutatul. aveti incredere sa bagati pe cineva in ap. pt. cateva luni? mai ales ca pe urma va veti intoarce in el sa locuiti.
Eu am mai baut 3-5 guri de bere, dar nu mi s-a intamplat sa se umple sanii. bine nici nu e dintr-aia mai naturala...ar trebui sa incerc.
Blanca super ca ai ajutor la curatenia de paste. si edi a bagat pietris un guritza, caci l-am pus pe jos. in nisip inca nu l-am bagat.
Elenada mai ce mamici! din pacate e plin de ele, asa ca nu trebuie bagate in seama.
Clara super pozici de la intalnire, socializezi si scapi de sunculite. poate la vara te intalnesti cu restul mamicilor de zmeurici in Bulgaria.
mQQm nu te-am confundat cu nimeni, arati foarte bine d-na! as vrea eu silueta ta, fara pic de burta. Bine ca e bine Denisa, si nu ati mai mers la urgente.
Eu costum vreau si pt. protectie, dar si sa-l tina la suprafata, ca are ceva bagat pe mijlocul lui:
asa ceva...
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0028ZJVJQ/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=A21KF77S09IAI9
Dilaural mersi de info. culmea ca in Alba bnu sunt probleme, au primit toata lumea banii de alocatii, indemnizatii, pt. copii in plasament.
Monitza mama mia ce imbracata era fetitza aia..oare asta iarna cum a a scos-o afara? sau poate a tinut-o in casa ca nu mai avea ce pune pe ea.
Ungaras felicitari pt. primul dintisor si sanatate micutei.
Rallu pe site-ul mama sunt mult mai ieftine hainele, iar la reduceri luai si la 1-5 euro bucata. pe cand la noi nu vezi asa ceva. Dar uite ca rezista si noua ne-au taiat craca...mai comanda unele fete prin cunostinte si le trimit apoi pachetele in tara.
eLENADA of ce l-a mai chinuit pe micuyt. sper sa scape si sa se vindece de la sine. ai grija cu decalotatu;l. ai grija sa-l faci in fiecare seara, ca se lipeste rapid la loc si o luati de la capat.
in sf. am terminat si eu de citit.
scriu de o ora la mesajul asta.
fug la treaba ca mi-a adormit iar gaza.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
siacob spune:
Am cam chiulit in ultima vreme din mai multe motive, profit de ziua asta mai urata care ma tine in casa sa va mai povestesc ce facem.
Domnisoara mea maine poimaine face 9 luni si ma minunez in continuu de cat de repede au trecut lunile astea.
Am vazut zmeurei si zmeurele, imi par toti schimbati,doar a mea parca tot fatza se bebelus are, poate unde parul refuza cu indarjire sa creasca .
Trecem prin fel de fel de schimbari, in primul rand laptele meu fuse si se duse...de o saptamana s-a terminat cu totul asa ca ne adaptam la situatie. Mananca seara formula cu cereale, noaptea nu mai manaca si dimineata doar lapte. Inca suntem novici la faza asta, nu accepta biberon, asa ca bagam la lingurita si seara si dimineata.
Ii dau seara 200 ml si dimineata am ajuns la 150ml. Habar n-am cat ar trebui sa manace, daca ar trebui sa ii mai dau si in timpul zilei. Apa bea din canuta dar nu foarte multa, ceai nu vrea sa guste si suc de portocale nu ii dau pt ca ea oricum face kk de 2-3 ori pe zi. Cu restul de mancare stam destul de bine, nu prea am mai introdus chestii noi, decat carne de vita de cateva zile si vad ca ii place.
In rest, noi am hotarat ca este momentul sa ne mutam intr-un apartament mai mare si suntem in cautari. Vizionarile merg destul de greu, de cele mai multe ori seara dupa 6 si cu copilul dupa noi .
Nici mie nu mi-au intrat banii nici alocatia, nici indemnizatia, (multumesc de info, noroc cu voi am vazut ca nu sunt singura .
Incerc sa mai recuperez din urma si revin....
ayda_m spune:
Buna fetele!
Corinna1982 ma bucur ca este mai bine Maria, ce frumos zice ea lapte, incerc si eu sa-i spun "lapte" Andreei dar ea zice "tsis" de la tzitzi
Monitza86 bb2 cred ca e bine, peste o saptamana am moroflogia, am niste emotii
Ungaras sanatate multa pt M-C.Frumoase pozicile in parc
Elenda sper sa scapati de tot de infectia asta si sa revina totul la normal cu Matei, mititelul.Multa sanatate!
Giova o sa pun pozici si cu burtica in curand, astept sa mai creasca pt ca eu am impresia ca nu se vede burtica de graviduta din cauza ca inca nu am dat jos burtica de sunculite si nici nu am cand sa o mai dau jos decat dupa ce nasc...Ma intrebai mai demult de DPN, e pe 4 oct dupa masuratorile de la eco.
Ayda12+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Mushil spune:
Buna,
MQQM, nu stiu cum se zice in engl decalotare, am cautat in dictionar pe pe net, dar nu am gasit, mai caut.
Darius Matei
Mushil spune:
Fetelor ne ies un dintzuc sus, e al treilea si face urat de duminica.
Sa va povestesc ieri cum a fost: dimin a papat bine lapte , apoi la 10 fructe, dar la pranz dezastru, si-a turnat legumele pe el, nu vrut deloc sa pape, apoi eu aiurit de miorlaielile lui nu am insurubat bine capacul la biberon si a pus el manutza pe tetina si s-a varsat laptele pe el. L-am bagat de urgenta in baie, dupa in patutz ca am zis eu poate dupa baie doarme si el nu mai urla. De unde, a inceput s tipe mamamamama continuu si asta a facut pana seara tarziu.
Apoi ma duc eu sa calc un hanorac subtire ca era cald afara si ghciti ce fac, scot foehnul din cutie, il bag in priza si incep sa calc, ceva nu era in regula, m-am prins si eu ca nu se calca cu foehnul intr-un final. Moama, ce poa sa faca un chichineata mica de copil dintr0un adult. Sunt eu mai aeriana si grabita din fie, da nic chiar asa.
PAna la urma am iesit afara si apoi am fost la mall sa ne vedem cu socrii si un fin, acolo la fel mamamamama si tipa si tzopaia in brate si vroia pe jos.
Rezultatul: bebe a papat lapter si adormit fara sa facem baita la 21
mami nu a papat, doar spalat vase si s-a culcat la 22 fara sa faca dus.
Darius Matei
Mushil spune:
O ontrebare: voi ati luat olitza la bebei.
I-am luat si eu una simpatica ca o rata, doar ca se numeste vasino spidy, doar ca nu sta pe ea. Pacat, ca e asa draguta ca-mi vine si mie sa ma sui pe ea.
Si tot din seria ce fac bebeii din mamele lor: acu cateva zile am fost afara ca de obicei sa ne plimbam si apoi sa merg sa iau naut, da naut m-am facut ca am uitat de el cand a inceput sa urle asta mic.
Am luat mere in schimb si dar s-a rupt punga si le-am pierdut pe drum ca nu am observat de urletele lui. Noroc ca au venit 3 oameni cu cateva mere, le-au cules de pe unde le-am pierdut, ca ramaneam si fara nici un mar.
Darius Matei
lucialu spune:
eiiiiiiiiiiiiii
incerc sa scriu cu gamalia in brate
suntem inchise in casa, ca mami i-a oferit zmeuricii cheile aseara in masina ca sa..taca,corsesi au ramas in scaunel, in masina, corsetati nu poa sa fuga sa le aduca si asa de doua ori am facut-o lata intr-o sapt
Mqqm bine ati revenit pe interneturi!auzi, dc mai zicio ceva de burta sar la bataiesi tu si Giova va vaitati zi de vara pana-n seara, va dati lovite si altii care sufera cu adevaratnu au loc de voi, pseudograselorsuperbe pozele si protagonistii, iar Pepitul e un amoras brun
Va multumesc ca mi-ati linistit asa un gand paranoid legat de usturoi.cred ca am bagat groaza in dovleceii de sept-oct si mamicile lor tinand cont ca mancam dovlecei cu usturoi de cand sedeau zmeuricile la copt
Patricia eu ma fac ca nu vad ce ai scris.da'-mi pocneste pipotaSi eu ti-am vazut odoarele.parca zmeurelu duce mai mult cu tine, dar amandoi au cate ceva de la fiecare,ca sa n-aibe reclamatii de la parinti?
trimit asta si sper sa mai revin.ca nu avem stare,nimic nou, stiu
alta era socoteala, ca vreau si eu sa scriu
Giova spune:
sunt varza....Edi a dor mit de 2 x, cate 15 min. se trezea urland...baiul dintele de sus...vad ca noi cu aiai incepem. doamne ajuta sa iasa astazi, sau maine ca m-a terminat.
Pranzul...dezastru...de abia a mancat, bine ca a adormit putin sa stau si eu ca altfel o iau razna. si e numai inceputul.
Mushil m-ai facut sa rad cu feonul pe post de calcator.
Bafta cu dintele, sa iasa rapid.
Lucialu hai mai ca eu mai am pana sa arat ca mQQm. daca as scapa de burta asta de luna 5-a, dar nu am deloc ambitie.
pupicei sechestratelor.
Ayda asteptam poze numai sa mai creasca burticutza.pe cand urmatoarea vixzita la eco? sunt tare curioasa ce va fii. tu ce vrei?
Siacob poate numai tu o vezi bebelusha. pune poze sa ne dam cu parerea. Bine ca ai avut laptic pana acum. cana cu cioc nu o vrea?
Spor la gasit apartament.
fug sa adun rapid si sa ma pregatesc de oras. sper sa nu doarma edi vreo 2 ore ca trebuie sa ajung la posta.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
blanca000 spune:
Si noua de ies dintisorii de sus..amandoi odata..unul a spart deja gingia celalalt se simte imediat sub gingie, ce si vede de fapt..pana la Paste o sa fie iepuras cu acte in regula...insa nici ea nu mi-a vrut pranzul..statea in scaunel si tipa, isi baga degetul in gura, rodea la o lingurita..mancare nu a vrut.
Si eu ii pregatisem spanac azi pentru prima oara (cu cartofel, morcov si ou)..ce idee si eu cu mancare noua cand ies dintzucii, dar nu mi-am dat seama pe moment...apoi i-am incalzit din piureul de ieri caci am zis ca poate nu vrea spanac...nimic...
Acum nu stiu daca spanacul a fost de vina..insa as da vina mai repede de dinti ca era maraita plangacioasa...si poate din cauza asta nici gustul nou nu l-a acceptat.
A mancat 3 lingurite de spanac+o tzitzica+cateva lingurite de piure de ieri simplu...acum doarme unsa cu Calgel...saracuta..
Am fost si pe afara vreo ora, am pus protectia de ploaie la carucior si am iesit..ploua frumos si afara e chiar caldut..copii nu sunt asa ca ne-am delectat cu un catel si o pisica si cateva ramurele de corcodus gata sa pocneasca
Elenada pentru Matei. Unde ati fost la eco? Vreau si eu sa ma duc cu Eva caci mi-a ramas din sarcina in cap cand la eco se vazuse un reflux la rinichiut. Uite ca nu am mai ajuns..dar nici nu am simtit ceva la ea (la pipi, febra, durere sau altceva).
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
noce spune:
Mushil
Noi folosim olita de o luna, in fiecare dimineata la trezire. Pur si simplu il luam cu unul dintre noi in baie,, il asezam, iar el isi vede serios de treaba. Nu eram hotarati daca sa o folosim sau nu, am zis sa incercam sa vedem cum e si pana acum nu mi s-a parut ca ar fi neplacut pentru el, ca as renunta pe loc. Uneori ii dau o ratusca mica de baie sa nu se plictiseasca cat timp sta pe olita (pana la urma si adultii citesc ceva).
Mi-a zis o vanzatoare de la Miniblu ca cele mai bune olite sunt cele simple, ca sa nu le confunde copiii cu jucariile. Asa ca deocamdata avem una simpla, verde fistic.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009