**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**
Raspunsuri - Pagina 10
MONITZA86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mushil O ontrebare: voi ati luat olitza la bebei. I-am luat si eu una simpatica ca o rata, doar ca se numeste vasino spidy, doar ca nu sta pe ea. Pacat, ca e asa draguta ca-mi vine si mie sa ma sui pe ea. |
Noi folosim olita de la 6luni,si acum face kk doar la olita nu a mai facut in pampers demult.Ahh am fost la socrii sambata si ne-am intors duminica si nu am mai luat olita pentru o zi ,saracuta nu afacut kk dimi cu e ea obisnuta la molita ciu afacut seara acasacar pentru toata ziua.Mititica ce mama denaturata sunt!!!!
Giova cica astaiarna avea o bluzica suplimentara,acum renuntase la ea
.Ce rau imi pare k e marait Edisoru,poate ies odata dintzucii astia.Si noi tot asa ne chinuim.
Ayda_m sa fie bine.Fara emotii le transmiti lu bebe
la mamici si zmeurici!
Uitasem faza zilei pentru mine am pe Stefi in parc in leagan ..Pentru prima data,nun mai stiam ce sa-i fac sa taca mancase can am plecat de acasa, in continuu nsuzeta nu ceiut nu,si a adormit cu sursa in gurita ,apoi ne-am plimbarit.
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
Corinna1982 spune:
Au intrat banii pe CIC si alocatie (la Raiffeisen)! In sfarsit !!!
Noce, felicitari pentru alegerea facuta de a sta cateva luni intr-un oras mult mai sanatos decat capitala. O primavara intreaga pe plaja...
Elena, ce rau imi pare pentru Matei, ce l-a mai chinuit. Il si ii dorim sanatate.
Ungaras, e dulce foc MC pe bancuta in parc. si sanatate si ei!
Monitza, Giova, nu putem sa punem mana de la mana, sa mituim vreo zana maseluta sau dintisor sau ce o fi, ca sa ne iasa si noua odata dintii aia ca n-au iesit noua peri albi de cand ii asteptam
Si eu am zic ca ii caut o olita, dar nu am mai ajuns. Poate comand de pe net, ca as vrea sa comand si un suport pentru cada ca nu se mai poate cum se balaceste ea in cadita ei.
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
MONITZA86 spune:
Corrinna si eu am tot la Raiffeisen sa verific si eu dc au intrat.
Zici ca mituim, eu una sunt de acord ,prefer sa coruptia in situatia asta.
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
blanca000 spune:
Si mie imi place ca a venit caldura si pot sa si prin alte locuri
Azi ma maraie Eva inconinuu..sa iasa odata si dintisorul celalalt si sa se desumfle gingia de sus..nici in brate, nici in jumeper, nici tzitzic, nici nimic..si capac e si soacra-mea pe aici care agita casa cu curatenia..nu zic ca imi pare rau ca face curat..insa se agita atmosfera si uite ce maraici suntem...uffff
Noce, o intrebare (caci sigur esti in tema)..cand se pot imparasii copii pana in Paste? Eu as merge joi de dimineata pe la 10 asa...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
MONITZA86 spune:
La mine nu au intrat baniii.
Blanca poate nu dureaza mult si va ies dintzuci.Si eu am impartasit-o pe Stefania duminica dupa liturghie acum in postul asta nu ,da de obicei duminica.N8ub stiu oare se poate si Joi?
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
blanca000 spune:
De iesit a iesit unul ieri (zgarie la deget) dar cred ca iese imediat si al doilea de sus..cei de jos sunt iesit de mult.Cred ca doare oricum pana nu se desumfla locul caci e umflat ca un mic balonas...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Mushil spune:
Noce, m-ai pus pe ganduri cu olitza. Dar ii pot scoate jucaria ca se da jos usor.
Monitza, super tare, al meu nu sta, dar mai incerc cand e in toane bune, ca cu dintzucul asta ca iese greu, e marait mereu.
Darius Matei
MONITZA86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mushil Noce, m-ai pus pe ganduri cu olitza. Dar ii pot scoate jucaria ca se da jos usor. Darius Matei |
Si olita noastra e in forma de iepuras si Stefi chiar isi ocupa timpul cat "troneaza".Si lav fel se da jos partea din fata ,dar ei chiar ii place perioada pe olita.
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
Giova spune:
Elenada v-am vazut la stirile Protv.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris