**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ce mi-a placut cum zice si arata Maria de Corina lapte

Si ce mi-ar placea o intalnire mamiceasca de dat jos suncute. Bravo, Clara! Spor la slabit si la socializat. Poate te intalnesti cu mamici de zmeurici prin Bulgaria, ca se anuta multe vacante pe acolo.

Mqqm, bucura-te de salsa con babies. Ce-as merge si eu!Mai bine sa te impiedici in pasi de dans, decat impingand aiurea copilul care se plictiseste in carut. Fetelor, stiti daca se face asa ceva la noi?

Vroiam sa va zic ca aseara am juma' de bere naturala nemteasca si toata noaptea dadeam pe afara de lapte. Cum Filip a adormit aseara fara sa pape cina de solide, s-a trezit de vreo 2-3 ori sa pape noaptea, dar tot aveam surplus. Eram plina ca-n prima luna. Deci, chiar e adevarat ca berea stimuleaza lactatia, dar sa fie naturala, nu de-asta facuta din concentrat sau mai stiu eu ce.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Noce eu in prima lunita a Stefaniei chiar beiam o data pe saptamana cate un pahar de bere.Acum nu am mai baut de cand cu slabitul , dar cred ca o sa ma reapuc de sportul asta.

Corinna e mortala Maria cum zice ea lapte si cum face cu manuta,m-am topit.

Gata fug afara!!!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am dormit super, Edi s-a trezit la ora 7 la tzitzi.
Ieri am fost mai mult pe afara, cu Marco la dentist, dupa care am bantuit cu micutul prin mall si sotul cu Marco la Alice in tara minunilor- 3D. a fost super incantat smecheria mea, nu ne-am asteptat sa reziste atat. Sotul ii verifica ochelarii de pe nas, credea ca doarme...cand colo el se uita captivant si-i zicea lui ta-su' sa-l lase in pace sa se uite la film.

s-a trezit gogoasha, asa ca va citesc mai tarziu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Dilaural, multumim de informatie.
Mie mi-a mai ramas numai alocatia de incasat.
Slava Domnului ca au bagat indemnizatia ca daca nu, ramaneam datoare la banca si aia nu inteleg ca statul roman n-are bani sa-ti dea ca sa ii dai lor la randul tau.
Maare porcarie.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

... imi pare rau ca dau numai vesti dezastruoase...

uite... mai multe detalii pt cine e interesat:
http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150022&whichpage=1

Mergi la inceput

Dilaural .
Stiu ca subiectul nu-i de ras dar eu una rad singura pe infundate ca sa nu trezesc gogoasa care doarme.
Se pare ca am ramas profund impresionata de cele citite pe aici cu cateva pagini inainte ca in loc sa citesc ca "indemnizatia s-a decalat" am citit ca "s-a decalotat" ...de vreo 2 ori.
Ramasesem tare nedumerita de ce citeam.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Ziua buna,
SI la noi a venit primavara, cumva, sunt 10 grade. Maria-Catalina a racit, mucisori, a tusit un pic, ii curg ochisorii,bine ca nu a facut febra. Doua nopti nu a dormit, trezit din ora in ora. Dar ieri am vazut ca avem dintisor Primul.Nu a fost agitata asa din cauza racelii ci din cauza dintisorului. Inca nu-l vad dar a crapat gingia si taie la deget ca lama. Aseara a dormit bine dar mucisorii... sau mai bine le zic mucioi ca sunt din belsug.
Am fost in parc si am pus-o pe banca, tare i-a mai placut. Se uita la oameni, iar daca cineva se opreste sa se uite la ea, rade si bate din palme. Inca nu a luat-o de-a busilea, parca mai mult intr-o parte se duce.
Giova am vazut cum vine mos ene pe la baiatul tau
Am admirat Zmeurici de Dienutza, Ayda, Corinna ,frumuseti pentru care a venit primavara
Maria dulce foc cum spune ea lapte. bravo mami!
poze cu M-C in parc
http://picasaweb.google.nl/mcatalinasp/LunitzaAOpta?authkey=Gv1sRgCIGv5K3Uw7em_gE#

Mergi la inceput

Giova, parca tu erai redoutista convinsa.
Am primit o reclama de la La Redoute Romania insa mi se par scumpute lucrurile.
Asa erau si pe site-ul francez?

Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Eu acum m-am intors de la spital cu Matei
La vazut o dr pediatra care i-a facut si ea ecografie. A vazut si ea refluxul si malformatia de uretra.
A zis ca nu poate sa spuna cat de grava e malformatia pt ca ecpgrafic nu se vede asa bine.
Ea a spus ca daca reusim sa scapam de infectie si nu mai recidiveaza sunt sanse sa se corecteze de la sine malformatia.
La decalotat. Nu pot sa va zic cat a plans micutul. Am plans eu de durerea lui. Ma dat rau peste cap toata partea asta.
I-a recoltat si urina cu sonda direct din vezica sa vada daca mai apare infectia.
Ea spune ca e foarte posibil sa fie infectia la suprafata pe putulica.
Am inceput de aseara iar tratamentul cu augumentin.
Duminica e de garda si ma asteapta la ea sa vedem cum a iesit rezultatul uroculturii.
Sper sa fie bine.
Acum Matei doarme. E epuizat saracul de atata chin.

Si tampitii astia cu indemnizatia lor acum s-au gasit sa ne lase fara bani. Ce nu inteleg eu e de ce unii au primit bani si unii nu desi apartin de aceeasi directie.

Sunt leftera.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elena, imi pare tare rau ca l-au chinuit atat pe Matei.
Macar daca s-ar rezolva de la sine si n-ar mai trebui alta interventie.
Am trecut si prin spaima asta cand lui Robert icepusera sa-i apara pete roz pe scutece. I_am facut urocultura, ecografie, dus la spital, etc. Noroc ca in cazul lui n-a fost vorba decat de o alergie pt. ca-i schimbasem de curand marca de scutece.
Stiu insa cum e sa alergi pe la doctori cu copilul in brate si imi pare tare rau ca este bolnavior.

Sufletelul meu

Mergi la inceput