**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**
Raspunsuri - Pagina 7
Mushil spune:
Sal,
Am vazut ca vb de copii infofoliti. Eu nu pot sa il imbrac gros pe Darius pt ca urla, iarna noi nu am purtat fular decat cand era ger si nu peste nas si gura. Mereu se gasea o tanti sa-mi spuna: da de ce nu pui baiatului fularaul la gurita si nasuc? IAr eu in gandul meu: mai bine il tin in casa ca degeaba il scot ca inspira aerul din fular si il si mananca pe fular.
Eu din fericire am o mama si o soacra care nu ii dau nimic lui Darius din ce nu i-as da eu. Ele stiu ca el papa mancarica lui momentan.
Darius Matei
blanca000 spune:
Mie azi o tanti mi-a zis ca Eva are soarele pe fata..ea dormea frumos si soarele ii incalzea fatzuca sub copertina caruciorului..eu i-am raspuns "pai, foarte bine" iar doamna mi-a aruncat o privire...
Pai nici soare nu are voie acum? Dupa cat l-am asteptat....frate ce oameni . Ce gandesc? Ca la 20 de grade copilul poate suferii de insolatie, arsuri...? Sau cine stie ce gandesc??????
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
elenada spune:
Apropo fetelor de reactiile unora cand vad copii mai dezbracati dupa parerea lor sa va povestesc o faza.
eram cu prietena mea in parc. Si ea o luase inainte cu pitica ei sa o puna in leagan iar eu am ramas putin in irma cu ai mei.
Era cald afara asa ca pitica ei era doar intr-o salopeta de bumbac si cu capul descoperit.
Pe o banca vreo trei mamici care fumau de mama focului cu copii langa ele comentau cat de inconstienta e prietena mea pt ca tine copilul dezbracat. Ce mama tampita. Uite asa nenorocesc bietii copii toate inconstientele comentau ele foarte revoltate. Ele in schimb erau niste mame model. Nu se pune ca sufocasera copii cu fumul lor de tigara. Doamne fereste ele sunt niste mame responsabile nu ca inconstienta care isi tinea copilul dezbracat desi afara era chiar cald.
Eu mor de astia care critica dar nu se uita sa vada mizeria din ograda lor.
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Mai fetelor, dar caldura mare acolo la voi!!!! La noi sunt ~ 15 grade. E placut, dar nicidecum cald.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
ClaraJ spune:
Asa, ia sa mai intram si noi pe aici, sa va mai zicem una alta.
In primul rind, asa cum v-am promis, am incarcat citeva pozici de la intilnirea cu mamici si pitici. Acu' tre sa va explic un pic: eu fac parte din 2 grupuri. Luni m-am intilnit cu grupul de mamici si pitici mai mari ca Bryce dar care are ca scop principal distrugerea suncutelor la mamici. Miercuri, ma voi intilni cu cel de-al doilea grup de mamici care au bebici de virsta apropiata a lui Bryce si atunci Bryce va intercationa mai mult la acel nivel. Da' si azi i-a placut, la iarba verde, soare si voie buna. Promitem mai multe pozici pe viitor.
http://family.webshots.com/photo/2579245840104756238JZkiUJ
Am uitat ce vroiam sa va mai zic in al doilea rind. Da' cind mi-aduc aminte, va scriu.:)
Ah, gata, mi-am adus aminte.:) Am ramas singurica, al meu sot e plecat la bulgari, lucreaza la filmul Conan; daca ramine pina la sfirsitul filmului ca deocamdata dealul e pentru 3 saptamini, pentru consultanta pe partea de convesrie stereoscopica din 2D in 3 D, atunci vom veni si noi. Vom fi asa aproape de Romania. Nu-mi vine sa cred. Da' mai intii o sa aduc pe mami la noi, sa ne faca papa bun.:)
Gata, acu' chiar ca m-am carat,
Va pupacesc,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009
CriPOD spune:
Va multumim in cor pentru aprecieri, de restul nu zic nimic, aveti dreptate, pe mine insa ori m-ati confundat cu Denisa, ori am ascuns bine ce era de ascuns! Regardless, you made my day! Las' ca scap eu si de burton candva, si-atunci nu mai aranjez cupilul pe genunchi inainte de poza... mai sus, mai sus, inca un pic...
Am vazut si eu acum ca discutarati ca erau poze de-ale pupei, o dulcica, scumpa. Am mai vazut poze de zmeurei si pe-aici, in direct, giova (Edi e un frumos), ayda (wow, deja 12 saptamani?), dienutza (Albert seamana din ce in ce mai bine cu tine), Corina (mi-a placut ultima poza, e asa haioasa cu gluga). Oare am uitat de careva poze? La Gloriutza ma uit mai des, ca mi-e la indemana, hehe. Deliciosi toti!
Clara, tu o astepti pe mama ta, eu ii spun bye alei mele, miercuri pleaca. Asa de exercitiu, merg si eu la salsa con babies, mi-e o jena, toate le fac pe dos acolo...
mushil, ai nevoie de ajutor sa traduci informatie despre contraindicatia decalotarii sau informatie in sine in engleza? Sper sa scapati de mainile dibace ale dr!
meleea, sanatate lui Alex! elenada, sper sa fie bine cu Matei! Corina, sa nu o tina mult diareea pe Maria!
Si fie-mea a avut gastro sambata noaptea, a fost la limita, daca mai voma o singura data eram pe usa la urgente, dar a adormit intr-un final si a doua zi a avut doar febra. Inca n-are nimeni altcineva simptome, thx god.
Giova, ma intrebai de costumele de baie. Dpmdv au facut toti banii! Eu le-am luat de frica soarelui, sunt cu protectie UV SPF 50. Am vrut sa fie cat de mult acoperit, solutiile de plaja se spala. In plus am avut reticente sa-l crem.u.i.esc peste tot, am vrut sa reduc suprafata de piele expusa cat de mult. Daca ai observat, avea unul cu maneca scurta, ei s-a ars un pic pe manute cand a fost cu ala, cu tot sunblockul pe care i l-am pus, desi am stat la umbra. Bine, cum am zis, noi stateam toata ziua pe plaja, asa ca a trebuit sa iau masuri mai drastice. Cam asa, tu stii cum te coafeaza in cazul tau.
Va pup!
pepit
Corinna1982 spune:
Neata!
Maria este mai bine. Azi a facut doar un scaun moale, dar din ala de bebelus, nu diaree. Sigur au ajutat-o probioticele pe care i le administrez deja de vreo 10 zile. Multumim pentru gandurile bune
Uitati cum signs back Maria, si cum zice "lapte":
http://www.flickr.com/photos/47834067@N07/4456052715/
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Corinna1982 spune:
Anisiap
Doinique
Greiere
Sa fiti sanatoase si sa va bucure zmeuricile voastre in fiecare zi!
Iulia de Micaalsa Sanatate, fericire, noroc si sa ai grija de Teodora!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
MONITZA86 spune:
Neata fetele si de la noi!
Am lipsit vreo doua zile,dar cu soarele asta afara nu-ti vine sa mai intri in casa.Ne-am plimbarit prin parc am stat la taclele cu mamici,si zmeurica mea a profitat din pli n de vremea frumoasa.
Mai mai ce zmeurici frumoase avem,adevarul e ca avem o tufa de zmeurici una si una.
Ayda_m ce gogoasa scumpica foc, falcutele.Ce face bebe 2?
Giova sa-ti traiasca baietii,o familie minunata!
Dienutza scumpic Albert
Corinna gogoasa
Copii infofoliti si pe aici se gasesc mame "grijulii" sa nu raceasca copilu'.Chiar ieri m-am asezat pe o banca langa o mamica de bebelina de 5 lunite.Era mai in varsta tipa si imi spune ceva de genul"Nu te supara ca ma bag dar dar nu ti se pare ca e cam subtire fetita ta imbracata.Nu tre'sa ne lasam inselati de cladura de afara'!"Stefania imbracata intr-un treningut si si cu o sapcutza.Bebelina imbvracata sin spusele ei cu 2 bluzote de corp bluza trening bagat in cosmonaut invelita cu husa de iarna "protectie de vant si soare"
.Ahh sa nu plictisesc a fost ca o paranteza la Infofoleala.Bine asta a fost un exemplu ca s-a intamplat sa discut cu respectiva,dar asa plimbandu-ma destul de multi copilasi imbracati de iarna.Offffffff...saracutii cum transpira,si mai zic ca sunt raciti puiutii.IN fine fiecare dupa cum considera.
Nu stiu cine spunea de KIwi ,si eu i-am dat Stfeaniei si fara nicio recatie adversa chiar ii place.Eu il strecor,in sensul k nu ii dau si semintele.Stiam k asta e motivul pt care se recomanda sa se introduca mai tarziu asemeni capsunelor.
Astazi e innourat dar e cald cred ca iar fugim putin la aer.
La multe lunite sarbatoritilor de astazi.
Ioana
Melissa
Adrian Stefan
O si calduroasa daca nu si insorita!
LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI!!!!!
Mushil - 18 martie
Anisiap - 23 martie
Doinique - 23 martie
Greiere - 23 martie
Iulia de Micaalsa - 23 martie
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
dilaural spune:
'neatza fetelor!
Nu asteptati nici azi indemnizatia si alocatia!!!
Am vorbit acum la Prestatii Sociale in Hambarului si abia azi se vireaza banii de la Bugetul de Stat catre Trezorerie. Abia de maine se fac platile catre banci. Banii vor intra miercuri, joi sau vineri!
Mult succes!!!