**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**
Raspunsuri - Pagina 11
dilaural spune:
Elenada si Bubulina1... bravo pt reportaj!
Sa speram ca se misca lucrurile!
Elenada, sunteti niste frumosi cu totii!!!
Multumim! Daca nu te ofereai tu sa votbesti cu Buhnici (ca stai langa Bubulina) la mine venea!
POZE
Giova spune:
incerc sa scriu...Edi se uita cum face Marco puzzle, sper sa nu i le strice, ca sa iasa scandal.
Blanca eu nu i-am introdus nimic nou si tot nu a vrut sa manance. sper sa va iasa dintisorii mai repede, caci pe noi tare ne-au chinuit. si vad ca incepem cu cei de sus.
Olita eu am avut la Marco una normala, care canta cand facea pipi, de la Miniblu. acum e la Alba la bunici, trebuie sa o aduc, cand l-oi pune pe ea, dar mai asteptam putin.
Corinna, Monitza as mitui cum nu, dar nu sta in firea noastra, asta e legea naturii.
dilaural deci si cealalata mamica e forumista? bravo voua fetelor...cu toate ca nu cred ca sensibilizeaza cu nimic...ii doare pe ei de necazurile oamenilor marunti.
gata, caci chitzaie...mult a mai stat cuminte.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
criss_2081 spune:
Am vazut si noi piticii lui Elenada la tv dulci foc!!!
Noce, ma bucur enorm ca va mutati in Constanta, eu si Victor va asteptam cu drag la plimbari prin tabacariei si duminica in parc la Sf Mina
Blanca, de impartasit poti sa o impartasesti pe Eva saptamanal, in orice zi in care este Sf. Liturghie. Joi acum este sarbatoare mare si evident ca poti sa o impartasesti.
Mami de Ioan-Victor(27.07.2009)
Doamne ajuta-ne!
tanimi spune:
Salut fetelor!
Dau buzna cu temele nefacute ( nu am mai citit nimic de sambata ca am fost la tara) cu 2 chestii:
prima: ca azi mi-au intrat si mie azi banii indemnizatie + alocatie la 6 luni dupa depunerea dosarului !!! E bine si asa, mai bine mai tarziu decat niciodata!
a 2-a : ca nu se putea sa fie ziua doar cu vesti bune, m-a sunat medicul de familie ca nu m-ai figurez ca asigurat, ca m-au scos astia de pe liste - cica trebuie sa merg cu ceva adeverinta de la serviciu la CJAS sa le DOVEDESC ca sunt in CIC !.Ati mai patit careva asta sau e loco, doar la Cluj?
Merci si ... revin
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
dilaural spune:
Uitati aici fetele de pe forum care au fost la reportajul de la ProTv!
http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150022&whichpage=14
Si aici rezumatul de la Stirile ProTv!
http://stirileprotv.ro/stiri/social/indemnizatiile-de-crestere-a-bebelusilor-neplatite-cu-saptamanile.html
POZE
uliiasi spune:
Seara buna la zmeurici!
Am deschis si eu in seara asta pentru prima data tv-ul de cand am ajuns in Bucuresti special sa vad piticii Elenadei. Pupici de la noi si felicitari pentru initiativa! Si multa sanatate lui Matei, da Doamne sa se faca bine cat mai repede.
Eu iar am ramas 3 zile singurica cu David care m-a terminat azi pe toate planurile, a fost asa miorlait si agitat, l-am scos afara in ploaie doar doar o adormi...si a reusit sa doarma vreo jumatate de ora, timp in care eu m-am mai calmat. Am folosit pentru prima data husa de ploaie si era asa nelamurit si dadea cu manutele in ea, nu stia ce se intampla, dar bine ca s-a obisnuit repede, ma temeam sa nu faca scandal din cauza ei. Acum am reusit sa-l adorm si imediat inchin si eu steagul, sa fiu fresh cand se trezeste.
Am facut febra musculara la gambe de la plimbarile din ultimele zile calduroase, cand am stat mai tot timpul afara! Nici nu-mi inchipuiam ca-i posibil asa ceva, acum imi dau seama cat de varza sunt pe plan fizic daca fac febra la picioare de la impins caruciorul...
In alta ordine de idei, am vazut o multime de copacei infrunziti si mugurasi peste tot si o iarba verde cruda. A venit primavara!!! Si ce mai canta pasarelele...aseara am nimerit o privighetoare si-am stat vreun sfert de ora s-o ascult, nu mai era nimeni prin preajma, bebe dormea in caurt, a fost asa de frumos.
Mai vroiam sa mai scriu chestii, dar am uitat, am tot vrut sa scriu azi, dar n-am putut din cauza micului terorist, of. Mai avem o saptamana si putin de stat aici, apoi mergem s-o chinuim pe buni!
Sa aveti o noapte linistita cu cat mai putine treziri si cantarea Romaniei...si cu dintisori iesiti dimineata!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
sara_amira09 spune:
Buna seara fetele!Am vazut si eu stirile!
Elenada- Bv!esti telegenica iar de pitici ce sa mai zic..mi s-a parut mie sau a zis Andrei in loc de Matei?
Mushil-te inteleg perfect si eu am luat-o razna rau de tot...
Noce- ma bucur ca va mutati la Constanta.Abia astept sa ne vedem.
Nici mie nu mi-au intrat banii deloc.Bine ca nu mai fac drumuri la bancomat, verific de acasa.Eu am card la BRD.
Sara este mofturoasa rau zilele astea.Cred ca si la noi incep dintzucii de sus la fel ca la Edisor.Azi a mancat pentru prima data spanac cu morcov,dovlecel si iaurt.L-a halit pe tot.
Va pup mai revin!
Mushil spune:
Fetelor, sunt un dezastru in bucatarie
Am incercat sa-i fac lui Darius biscuiti bio si mi-au iesit niste painice negre crocante, ca nu am pus drojdie. nic n u se simte marul pe care l-am bagat in ele.
Nu cred ca o sa-i placa lui Darius.
Noce ce gust au biscuitii tai?
Off, si ma gandeam ca maine sa-i framant paine, cred ca atunci vor iesi biscuiti.
Darius Matei
Rallu spune:
Fetelor, voi ati auzit ceva de scandalul cu Rotarixul?
Am inteles ca americanii deja il retrag de pe piata.
Acu cateva minute m-a sunat mama soacra sa ma intrebe daca i-am facut vaccinul asta lui Robert.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg
blanca000 spune:
Ce m-ar tenta si e mine sa inchiriez un apt in Constanta pentru 1-2 luni asa.....de ce nu? Ce zone sunt ok pe acolo? Cine ma sfatuieste..poate poate....
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei