**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Fetelor, voi ati auzit ceva de scandalul cu Rotarixul?
Am inteles ca americanii deja il retrag de pe piata.
Acu cateva minute m-a sunat mama soacra sa ma intrebe daca i-am facut vaccinul asta lui Robert.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg

Ce inspirata am fost cand nu am vrut sa-l fac, mai ales ca era de putin timp pe piata.

Darius Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Blanca- hai si tu!mutam toata gasca la Constanta!E f frumos aici.Toate zonele sunt ok.Mai cu seama cele apropiate de mare.Adica delfinariu zic eu ca e cel mai mistoSunt si chiriile mai mari fata de celelalte zone.Eu stau in Inel 1 sau 2 mereu incurc,sau mai bine zis la Eden.Cam la 3 statii de parcul tabacariei, un parc mai mult decat perfect.
Noce-apropo in ce zona te muti?
Corrina- e mortala Maria cum zice lapte.Iti vine sa o musti!
Sunt franta.M-a epuizat azi.Efectiv imi vine sa dorm asa in cursi mancare si curatenie(cat de cat ca nu am mai facut o generala....)ba copil.
Ieri am iesit si cu fetele.Colegele de munca.Una din ele are si ea o zmeurica.Am iesit la Pizza Hut.Ah ce bine mi-a prins,de cand aveam nevoie de asta...
Si noi am stat duminica numai afara.Sau mai bine zis am stat la plaja cam 6 oreAm fost la colegii sotului care stau in Eforie intr-o vila superba pe malu marii.Am incins un gratarel si am respirat aer curat fara fularele si haine grosuteO caciulitza subtire, un body si un trenning de catifea, cu stampi pe dedesupt.Era totusi briza marii.Sara a dormit lemn cand am dus-o exact langa apa.Efectiv a adormit in brate la mine.Ni s-a propus sa ne mutam acolo ca e liber un apartament din vila.Macar sa stam cateva zile pe saptamana.Chiria o plateste bossu.Deci e mok pe romaneste.Abia astept sa vina caldura sa ma duc acolo.
In alta ordine de idei de maine sau poimaine voi fi si eu mamica de 2 copii.Cumnata se opereaza maine la Bucuresti.Are pietre la rinichi si se duce acolo.Cica la un spital in spate la Hotel Marriot.Stiti cumva cum se numeste?Soacra mea s-ar putea sa se duca cu ea, pt ca bunul ei sot nu poate ca are treaba......ahhh ma abtin
Ma bag la culcare,ca ma asteapta o zi grea!
Va poop pe toate!O noapte linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mQQm Patricia Giova multumim pentru aprecierile la adresa Gloriutzei

Giova bafta cu dintisoriul! offff...dai si tu din una in alta! nu stiu cum rezisti

Noce salsa con babies se face la centru unde am mers in perioada de sarcina, dar e in Bucuresti! nici eu nu am mai ajuns...dar e ff frumos (am fost o data)
ce bine ca va mutati pe urmat perioada la mare nu a sa vreti sa mai veniti inapoi o sa vedeti...; distractie placuta
aaa...mi-am adus aminte: am facut biscuiti dp reteta ta foarte buni - iar Gloriei ii plac cum pot sa-i fac mai fragezi (mi s epar un pic tari)

Clara super pozicile de la intalneala, ce frumos Bryce parea foarte fericit si incantat vreau si ioooo

Rallu nu am auzit inca nimik de scandalu cu Rotarixul; ai vreun articol?

Elenada oofff...imi pare rau pt Matei sanatate multa!

apropo de copii infofoliti: si eu am vazut parcul plin de copilasi infofoliti si s-au gasit cateva mamici sa-mi spuna ca de ce nu-i pun caciulita in cap ca sa nu raceasca asta e romanul, ce mai ! nu stiu cand isi schimba romanii conceptiile si ideile preluate de cand eram noi mici...
Gloriutza e bine...evolueaza in fiecare zi papa bine
azi i-am dat mar+banana+ mango a lins tot prima data cand papa si ea fructele

nici mie nu mi-au intrat banutii pt CIC si nici alocatia

Vally de printesica Glorietta 13.08.2009

Pozici
Minunea mult aspteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, ti-am vazut piticiiiii. Vad ca i-ai pus in premergator si chiar bine se plimba. In 4 labe merg? Sunt doar curioasa, stii si tu vesnica comparatie intre gemenii de Viena si cei de Wels

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mie mi-au intrat azi banutii, la B. Transilvania.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ufffffffff abia prididesc sa citesc, sper sa-mi ramana ceva in cap.Pe cuvant ca va citesc, dar pana sa zic ceva, parca se volatizeaza tot intre doua intrari pe forum si pupa.
Elenada m-ai ingrozit cu patania lui Mateias.Of saracu' puiSanatate!Eu nu pot sa stau la vaccin chit ca mi-am facut mustrari de constiinta ca la greu imi las copilu'.Dar sunt imediat langa ea dupa ce scoate acu drita.Si felicitari pt noua miscare la protv!V-am vazut frumosilor!
Giova las-o asa. Stiu eu ce spun. Pupam si noi feciorutii tai!Ce fain dormea Edisor in scaunel!Mi-ai dat idei cu fotoliu ala si masa de DJidei de cheltuit baniisi noi bem din canitza si tare repde s-a nvatat.Ii dau doar apa si numa dupa ce mananca "solide"
Corina multumesc de compliment!Stii ca si Maria ta mi-e draga.Am vazut cum zice laptesi parca nu mai e asa bucalina la falcute, a mai crescut, domnisoara ce mai!Imi pare rau de treaba cu borsul. Noi suntem pe sistemul mai rarut cu toti(fara discriminare )si nu intra nik in gura fetei nevarat de mine.
Cuscra pe unde umbli? Ce te-ai scos tu smechero!"ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place".Dah-dah, ai maaaaaaare dreptate.Sa-i arat pupei niste pozici cu Edisorul,Pepitel,Albertut,Daniel,Balasz,o-ooo Filip face la olita...si sa mai continui? Acum pe bune, nu ca-s cioara, dar taaaaaaaaaaaare frumoasa-i tufa noastraca-s fetite sau baieti, toti sunt miam-miamAle voastre fidele cuscra si noraPromit ca nu-l vom transforma pe Ericel in Persefonel chiar dc nu suntem vazute des, suntem aici si luam notiteAlinutza usor nu e, dar sincer mi-e taaaaaare drag, mai m-am relaxat si savurez si eu mamicicia.Banuiesc ca usor nu-i e niciuneia dintre noi indiferent de ce ajutoare are.
Nici mie nu mi-o intrat un sfantz.Da' si cand vin ca vin pt prima oara, deci bingo acumulatLa alocatie nu-mi ies socotile ca si dc nu ne da pt luna in curs parca tot nu-mi iasa fo 2 luni la socoata.Tre sa cer un extras.
Uliasii Daviducu tau sa se ia de mana cu fii-mea, care azi a facut exact asa numa ca noi am stat la cusca. Doarme cat sta cioara in par.Acuma seara i-am citit poveste, i-am pus steluta de la Tomy, tzitzi sa nu mai zic de cate ori ca ma simt stoarsa.
Siacob,Theia bine ati revenit!
Sunt multe mamici care nu au mai dat semne de viata:Mufi, Neli_ra,Anne-Mary,Ylla,Buburuza,Pony,Eumada,Hera si multe altele.
Cornelia va pupam!Ma bucur cand mai dai cate un semn.
Moniland parca tu faceai sfecla rosie gemenutelor.Imi spui si mie cum, te rog? O sa ma uit si in cartea de bucate primita sa vaz dc gasesc.
Noce m-ai lasat cu okii-n zare si te-ai dus...floare alabastra.Ai baut bere naturala nemteasca. Sa-ti fie de bine!Da' imi spui si mie te rog come si chiama? Si pe unde am sanse sa gasesc?n-are alcoolo, nu? E cumva aia de ghimbir?Ca am vazut-o la tv pe sotia lu' Temisan care e o naturista convinsa si luase pac de 6 doze mari cu asa ceva de la un plafar.Tot ma zgaiesc eu dupa asa ceva pe aici dar nincen.Hai ca tia-m impuiat capu'(sunt nescrisa )
Flosideea putere sa ai grija de 3 copii!
Felicitarti pt dintuci zmeureilor cu noi perforatoare in dotare!Noua nu ne-ai iesit aia de sus inca.Si-i asteptam de o luna si'!
Alina si eu i-am luat pasta de dinti cu perie degetar, dar m-am lenevit, recunosc, si nu am mai curatat-o.Asteptam pozici cu balerina.
Unguras asa se fac si la noi cerealele, dar cam pe cand se lichefiaza si pupa se plictiseste sa mai pape si arunc.Dc as stii ca mai vrea i-as mai adauga cereale acolo.
Motana la tzucat nici eu nu mai pasionezda la hartza sa vezi cat pasion puuuuuun, cred ca de la lactolemie mi se trage.Deci suntem mai multi inscrisi la cursele impotriva iepurilor
Legat de papa, mananca iubirea nu pot sa zic ca nu mananca,dar stau in ritmul ei, inca consider chestia cu papatul a altceva decat tzitza, un fel de facut cunostiinta si primele lectii in materie.Am citit art pus de Moniland si au fost chestii in care m-am simtit, dar mi-a trecut mai apoiDe ce spun asta?Ca eu cred ca la varsta ei si in la ritmul ei inca nu e pregatita sa manance pe saturate altceva.Si nici corpul ei.Au fost mancaruri in care am simtit-o ca i-ar fi placut sa fie mai solide, asa ca m-am executat si i-am pasat cu furcheta data urmatoare.I-am lasat bucatele ft mici care nu erau cu risc sa se inece.Asa a inceput sa exerseze oarecum mestecatul,dar pufneste si se stramba cand simte bucatele initial dupa care mesteca.Iar faptul ca le gasesc in scutec in aceeasi stare ca la intrare, ma face sa cred cele spuse mai sus.Si sa fim seriosi ca si noi mai mancam o supa crema,mamaliga, o budinca, so nu vad ceva chiar atat de condamanat in mancarea mai pasata.Cred ca fiecare trebuie sa gaseasca o cale care sa fie ok in primul rand pt copilul lui, dar nu e rau nici dc gaseste o cale care sa-i fie si parintelui la indemana.Dar mai ales trebuie sa i se potriveasca BBLului.Important e ca ne informam unele de la altele si dintr-un nr de idei, ai de unde alege si incerca pana nimeresti.doftoriceste in linii mari sunt aceleasi reguli.Initial ma atacasem de ziceai ca vien sfarsitul dupa care mia-m dat seama cat sunt de absurda si las copilu in pace. Si pt ca nu avem program de somn inca, mai ne decalam uneori cu papa.Asa ca am facut si eu o smecherie:dc nu papa fructele cu cereale, biscuiti sau branzica- nu imi iau adio de tot.Las sa treaca o ora, si-i propun din nou.Si s-a intamplat sa vrea atunci si nu o sg data.Deci poate initial nu-i era foame, nu avea chef, ca toata lumea, nu? Dar stam si o ora ca nu o grabesc si ii dau pana nu mai vrea.La fructe prefera totusi borcanelele.Din piersica rasa de mine a facut urticarie, de la borcanel nu are nik. Bine, a trecut si ceva timp intre ele.La kaufland am vazut si alte marci bio de papa.Si ok la preturi, unele chiar mai jos.
In rest, ii iau carti cu povesti de la jurnalu' si ii citesc seara si ii place sa asculte si pe acelea spuse de mine si CD-urile cu povesti.Tre sa-i iau neaparat carti cu pagini cartonate ca e innebunita dupa carti si ziare.
Hai ca m-am intinsNB tufa dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

RALLU - eu i-am facut lui Bryce Rotarixul la 3 si 5 luni. Fara nici o reactie adversa. N-am avut nici o problema.
Mai jos, gasiti un comunicat de presa in legatura cu acest subiect:

http://www.info.gov.hk/gia/general/201003/23/P201003230206.htm

Pupici,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravn - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mushil, eu nu cred ca este termen pentru decalotare, cel putin eu nu stiu. Cauta dupa "uncircumcised baby", "foreskin baby care", dar daca citesti peste tot despre ingrijirea bebeilor baieti sigur vorbeste despre asta. Retragere a preputului se numeste "foreskin retraction".

Giova, am vazut doar pe raft din cele flotante, dar nu stiu ce sa-ti spun.

Corina, ce scumpa e Maria! Ea iubeste laptele intr-atat si tu te miri ca nu se da in vant cu alte alimente, iata dovada.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neatza fetelor

Multumim de aprecieri

Moniland ii pun pe pitici in premergator dar pt perioade scurte. maxim 15 minunte. Sunt zile in care nu ii pun deloc iar zile cand stau cel mult de doua ori in el. Nici piticii mei nu merg in 4 labe. Stau in 4 labe dar cand e vb de deplasat se intind pe burta si se taraie pe coate de zici ca sunt in armata. nu cred ca o sa mearga in patru labe. Nu toti copii merg. Mama spune ca nu am mers nici eu in patru labe si stiu ca la fel si fetita unei vecine nu a mers in patru labe. Nu imi fac eu griji ca nu merg.
In picioare in schimb pasesc foarte bine si prin o viteza cand vor ei sa ajunga undeva unde le place. Apropo de Viena maine dimineata am avion spre viena. Nu prea am timp pt ca e o plimbare foarte scurta ca asa as fi facut o vizita la clinica.

Samira ai observat bine ca cei de la protv l-au botezat pe matei si i-au spus andrei. O sa le cer un miel ca si asa vine pastele.

Ma duc sa imi fac bagajelul pt plecare.
Pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

micaalsa merci mult, i-am zis surorii, cred ca vazuse deja anuntul tau cu perna pe undeva pe net, daca o vrea iti dau eu mail.
Pupici printeselor.

Corinna ce scumpa Maria, yay, stie sa faca semnul, abia astept si eu sa vb prin semne cu Dari.

La noi cam e scandal se impusca unii, il vor pe guvernatorul statului (suntem de granita cu US) narco-traficanti si clanuri grele. S-a adunat La Familia, desi de obicei e liniste aici. Azi am stat la cutie, n-am mai iesit la plimbare, numa in curte am scos-o pe Dari.

va pup

Mergi la inceput