Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Fetele am vazut citeva burtici ,as vrea sa va vad si pe picassa ,imi da si mie cineva parola?
Dragaika ti-am vazut pozele.Se pare ca nu te-ai ingrasat prea mult pentru 2 gemeni.Eu am unu si m-am ingrasat 5 kg cred(20 saptamini) .Miine ma duc la doctor .
Vroiam sa va intreb daca faceti yoga sau alte minunati din astea pentru gravidute?
Eu am inceput sa fac yoga de citeva sapatamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata... Un inceput de saptamana frumos si o saptamana cat mai usoara si insorita...
Va .

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 17+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Tina80 te rog, daca intri raspunde si mie ...ti-am trimis un PM. Multumesc.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 17+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici! Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita!

Mycya, bafta la echo!

SabrinaLia, acum ti-am vazut si eu primele 2 mesaje! Sa auzim numai de bine!

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

buna dimineata burtici....

va doresc o zi buna si o saptamana usoara....sa auzim numai de bine...
aveti grija de voi si de minunile din burticute.....
de azi am schimbat si eu semnatura....iiuupppyyy...am intrat si eu in sapt 20....sunt asa bucuroasa....

va pup pe toate...

Ramona 20+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

sa nu uit...am si eu o curiozitate...voua v-au aparut pe sani, sub sfarcuri, pete mai maronii spre vanat?...asa ca si cum se sparg niste vene...le-am observat aseara si m-am disperat...

nu vreau sa fiu porcoasa, sunt doar curioasa daca sunt singura careia i se intampla....scuzeeeee,

multumesc anticipat pentru raspuns,

Mergi la inceput

Ramo, felicitari pt schimbarea prefixului

Si eu am de alea pe sfarcuri, cred ca se inchid la culoare, la carte oricum spune ca se schimba culoarea

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Ramo, felicitari pt schimbarea prefixului

Si eu am de alea pe sfarcuri, cred ca se inchid la culoare, la carte oricum spune ca se schimba culoarea

Alina 20+ cu
gargarita

multumesc mult, Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

neata fetele!!
O saptamana frumoasa.Bafta fetelor care merg la eco...sa va arate poznasii ce ascund.:D.Incep sa ma intreb ce am in burtica de da asa de tare...radea sotul de mine ca cica ar trebui sa simt niste fluturai...eu simt ghionturi, zvarcoleli.intr-o parte ma gadila si spre ficat da cu toata forta..sper sa fie bine..ma gandeam ca daca e fata si da in halul asta...are picioarele lu' ta-su :)Se pare ca am scapat de iarna grea...de acum soare...am si eu o nedumerire..a trebuit sa-mi iau sambata pantofi cu 2 numere mai mari (eu port 38 si am luat 40)..nu e prea devreme sa -mi creasca nr la pantofi?! Azi facem 2 ani de la casatorie...nici nu-mi dau seama cum au trecut..

pupici

Laura 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

neata fetele!!
O saptamana frumoasa.Bafta fetelor care merg la eco...sa va arate poznasii ce ascund.:D.Incep sa ma intreb ce am in burtica de da asa de tare...radea sotul de mine ca cica ar trebui sa simt niste fluturai...eu simt ghionturi, zvarcoleli.intr-o parte ma gadila si spre ficat da cu toata forta..sper sa fie bine..ma gandeam ca daca e fata si da in halul asta...are picioarele lu' ta-su :)Se pare ca am scapat de iarna grea...de acum soare...am si eu o nedumerire..a trebuit sa-mi iau sambata pantofi cu 2 numere mai mari (eu port 38 si am luat 40)..nu e prea devreme sa -mi creasca nr la pantofi?! Azi facem 2 ani de la casatorie...nici nu-mi dau seama cum au trecut..

pupici

Laura 21+

Multi ani placuti! Aniversare placuta!

Laura, la mine fluturasii i-am simtit la inceput, acuma face burta valuri, ii da mana lu' tac'su deoparte.
Cat despre papuci, nu stiu ce sa zic, nu stiu daca este un moment anume in care creste piciorul..

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput