Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

neata fetele!!
O saptamana frumoasa.Bafta fetelor care merg la eco...sa va arate poznasii ce ascund.:D.Incep sa ma intreb ce am in burtica de da asa de tare...radea sotul de mine ca cica ar trebui sa simt niste fluturai...eu simt ghionturi, zvarcoleli.intr-o parte ma gadila si spre ficat da cu toata forta..sper sa fie bine..ma gandeam ca daca e fata si da in halul asta...are picioarele lu' ta-su :)Se pare ca am scapat de iarna grea...de acum soare...am si eu o nedumerire..a trebuit sa-mi iau sambata pantofi cu 2 numere mai mari (eu port 38 si am luat 40)..nu e prea devreme sa -mi creasca nr la pantofi?! Azi facem 2 ani de la casatorie...nici nu-mi dau seama cum au trecut..

pupici

Laura 21+

Multi ani placuti! Aniversare placuta!

Laura, la mine fluturasii i-am simtit la inceput, acuma face burta valuri, ii da mana lu' tac'su deoparte.
Cat despre papuci, nu stiu ce sa zic, nu stiu daca este un moment anume in care creste piciorul..

Alina 20+ cu
gargarita

MultumimIncepe sa-mi fie teama...ce-ar mai fi port cat barbatu: 45-46?1.weekendu asta am spart cu spanac..iese un mic popeye marinaru :))
pupici

Laura 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Laura...La multi ani!!! Aniversare placuta !!!! Va doresc multi ani fericiti impreuna si numai bine....

Felicitari,

Ramona 20+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata si o saptamana usoara
La multi ani fericiti impreuna Laurika!!
Azi mai avem o sarbatorita Geanina_a LA MULTI ANI si SANATATE!!!!!!!!
AZi ma duc si eu la dr...nu mi-am mai vazut puiutul de 5 saptamani ... De abia astept sa se faca ora 18.
Laurika, si mie mi se umfla picioarele, dar inca mai intru in 37, bine ca vine vara si putem purta sandalute sau slapi

Paula, 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

LA MULTI ANI GEANINA!
SANATATE MULTA, BB SANATOS SI PAPACIOS!

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput