Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

ma suna un nebun acum cu nr privat...nu stiu de unde are nr meu...
i-am dat telefonul sotului sa raspunda el si ma distreaza ca face pe durul...

Bulina 24+ cu poznas

, f tare, am patit si eu odata chestia asta, un pusti a luat nr meu de tel din agenda lu' sora'sa, adolescenti , vai de mine cat mai aberau.

Am facut un dus, m-am uns cu de toate, niste TV si probabil dup-aia imi iau somn

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

somn usor bumbleeblee

acum tre sa il rog frumos frumos pe sot sa mearga pana la magazin am avut niste sandvisuri de la mama lui cu nu stiu ce sunca si mirosea asa de bine...doar ca le-a mancat pe amandoua cat am fost eu la dus si acum imi e pofta nebuna, ca miroase in casa a sunca din aia...si de aia vreau....offf ....

nu am mai avut asemenea pofte

cred ca bebe s-a prins ca a inceput sa suteze

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

si eu patesc sa am pofta de ce nu am mai mancat niciodata,doar de la miros,sotu se uita crucis ca inainte nici nu ma uitam apoi sa mananc.
Bublee nbuna, sa vedem cine da stingerea asta seara

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Racusor,Mycya,Bumblebee vad ca numai voi sunteti aicila Bingo jucati?

si eu m-am dushulit,m-am dat cu ulei de masline,si acuma stau naked o juma de ora sa intre in piele.
Si eu citesc Mama si Copilu,acuma o s-o termin.Plus mi-am mai luat o carte "Bebelusi destepti".E foarte buna!Explica cat de important e sa comunicam din primaa clipa cu copiii si cum putem sa le dezvoltam inteligenta,memoria si atentia.

off imi ia sotu laptopu....

Noapte buna!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

gata, am papat

s-a linistit si bebe, oare are vreo legatura?

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Racusor,Mycya,Bumblebee vad ca numai voi sunteti aicila Bingo jucati?

si eu m-am dushulit,m-am dat cu ulei de masline,si acuma stau naked o juma de ora sa intre in piele.
Si eu citesc Mama si Copilu,acuma o s-o termin.Plus mi-am mai luat o carte "Bebelusi destepti".E foarte buna!Explica cat de important e sa comunicam din primaa clipa cu copiii si cum putem sa le dezvoltam inteligenta,memoria si atentia.

off imi ia sotu laptopu....

Noapte buna!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

eu am jucat la bingo inainte sa plec din tara,si cu cartile pentru mamici,cand ajung acasa asta am sa fac sa imi cumpar cartulii,ca eu am primit aici de la doctorita o plasa,dar degeaba,ma uit numai la imagini
somn usor la toate burticile,si eu ma pregatesc de nani ca dimineata avem intalnirea cu bebe cam devreme,nbuna

Bianca 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

gata, am papat

s-a linistit si bebe, oare are vreo legatura?

Bulina 24+ cu poznas

inseamna ca ai convins repede pe domnu sot,eu cred ca are legatura ca si eu patesc la fel,sa nu mai zic ca mie nu mie foame dar face el sa imi fie ca ma apuca raul,am patito ieri dimineata cand am lasat lapticul cu cereale pe o felie de unt cu gem,si pana nu am papat cerealele nu mia trecut starea de rau

Bianca 20+

Mergi la inceput

noapte buna mycya, denisa!

s-a dus ca se simtea vinovat bietul de el...imi parea si rau ca imi e asa pofta ... noroc ca e aproape magazinul si e si deschis...

mycya, bafta maine la eco! sa vii cu vesti bune!

aaa, si eu am comandat carti pe net...daca e comanda de acum sa ajunga in timp util la mama ta!

noapte buna!

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Noapte buna burtici! Am trecut sa sting eu lumina... asa ca sa nu/mi ies din mana.
Sper ca maine sa/mi gasesc si eu emiticonurile alea care au fugit de la mine... nici macar unul de prasila nu a ramas...panaramele mici, au plecat la agatat si au uitat drumul catre casa. le arat eu cand se intorc, il pun paznis pe Bubu si cum vor sa mai o tuleasca... cum le da o labuta dupa ceafa.
Va pup! Maine... eeee luniiii, hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

somnic usor!
gaTa cu leneveala! de maine la munca,,,he he..eu mai am de facut dus..de intins rufe-am spalat acu duminica noaptea ca noi suntem la capitolul renuntat la pampers si nu prea avem mare succes, si pisa asta micu din ora in ora..si nu le pot lasa asa, ca put de trasneste..

byeeeee

Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput