Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ma uit acum la Dance Masters la Atena1!!!maaama ce dansuri,ce gagici!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

E pauza acum.Asa imi place dansul!!!!!

Nu v-am salutat fetele,sorry.
Si eu am fost la plimbare in parc cu sotu,soare,cald,frumos,le-a placut si la bebei.Azi asa au miscat cand le cantam,manca-i-ar mama!!!

Dragaica,Racusor da ce burtici dulcici am vazut!!!Unde-s kilele?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

o sa radeti de mine, dar de cand sunt insarcinata am inceput sa ma uit la telenovele

bine, la una singura care se termina saptamana viitoare ce bine, ca la alta nu ma mai uit

nu de alta, dar saracu sot a innebunit si tre sa negociez cu el ca sa ma uit la jumate din episod....

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

cred ca o sa vedem kilele mai bine dupa ce apare bebicul si ramanem numa cu surplusul

eu deja m-am gandit ca trebuie sa imi cumpar vreo 2 rochite flu flu pentru dupa nastere, ca eu nu am decat pantaloni scurti si rochite marimea S

burtici, va recomand din inima cartea "Mama si copilul" de Capraru am inceput sa citesc si sunt f f multe sfaturi utile care ne vor ajuta dupa ce nastem...si chiar si inainte!

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

gagici eu tocmai am fost la ars cateva kcal cu .ca tot am papat azi cam multisor,si nu stiu cum dar in ultima vreme mananc multa paine.dar acum ma simt mai bine ca tot am facut putina miscare dupa o zi numai in pat.

Bianca 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

gagici eu tocmai am fost la ars cateva kcal cu .ca tot am papat azi cam multisor,si nu stiu cum dar in ultima vreme mananc multa paine.dar acum ma simt mai bine ca tot am facut putina miscare dupa o zi numai in pat.

Bianca 20+

sa iti fie de bine miscarea

la mine miscarea se rezuma momentan la plimbarica...dar poate cand termin si luna a sasea o sa imi fac timp sa merg la un centru sa fac ceva cursuri pre-natale plus gimnastica aferenta...

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

aa, am uitat sa va intreb...am si eu nevoie de un sfat

ieri dimineata, dupa ce am baut un ceai cald cu menta, miere si lamaie, am observat ca mi s-au umflat mainile...

atunci am realizat ca si la munte am baut la fel un ceai cald de menta cu miere si lamaie si atunci mi s-au umflat mainile (nu mai pot sa scot verigheta)

la fel cand am fost racita si o tineam numai in ceaiuri

azi dimineata mama-soacra mi-a dat sa beau un ceai de macese (de fructe, nu pliculetz), dar nu era asa de cald..si nu mi s-au mai umflat mainile...

in rest nu prea beau ceai,doar apa sau sucuri naturale..

voua vi s-a intamplat asa ceva? o fi de la ceaiul cald sau de la menta? o sa intreb si pe doctorita mea de familie, dar mi se pare cam ciudat....

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu am bicicleta medicinala, ma mananca degetele cumplit, dar poate acusica-mi da si mie unda verde la de astea, m-as distra si cu gimnastica de asta de graviduta... mai e timp, daca nu, am sa ma disrtez direct cu bb

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eu am un mini stepper la care fac cam de 3 ori pe sapt cate 20 de minute plus cateva exercitii de pe youtube pentru gravidutze,dar azi am avut mai mult chef de facut in aer liber.oricum si 10 minute daca fac simt ca am facut juma de ora ca obosesc mult mai repede

Bianca 20+

Mergi la inceput

ma suna un nebun acum cu nr privat...nu stiu de unde are nr meu...
i-am dat telefonul sotului sa raspunda el si ma distreaza ca face pe durul...

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput