Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 17
racusor2010 spune:
Buna delfinariu 
Am fost in weekend la socri la Sighisoara si a fost foarte frumos! Doar ca m-am intors cu un kg in plus
nu ma mai incadrez in jumatatea de kg pe saptamana la cat am bagat….in special cioco de casa….yammiii…
sper sa nu va fac pofta 
si am venit si cu mancare la pachet, asa ca sanse putine sa mananc mai putin zilele astea 

m-am plimbat prin cetate, am facut poze cu burtica in cetate, o sa le pun in folderul comun ![]()
vineri dimineata am fost la analize. Saptamana viitoare aflu ce si cum…a fost cam ciudat cu testul de toleranta la glucoza. In mod normal se ia sange la inceput, dupa 1 ora si dupa 2..mie doctorul mi-a scris pe fisa sa se ia doar dupa 1 ora…asa ca dupa 1 ora mi-au dat drumul…nu de foame, ci de crize ca am stat atata nemancata, am mancat un sandvis dupa, si cand m-a vazut un asistent m-a certat de ce am mancat asa repede, ca poate fac hiperglicemie…
asa ca pe drumul pana la sighisoara am bagat apa la greu, nu am mancat nimic, de frica sa nu dau in altele….
si ne-am oprit sa merg eu la baie non-stop ![]()
felicitari pentru vestile bune de la eco, Alina esti o curajosa!
pup toate burticile din delfinariu 

descarc pozele pe calc si apoi sa ma uit si la pozicile voastre...
Bulina
24+ cu
poznas
bumblebee spune:
Gata si cu statul la soare, am mers la gratar si am stat ca o pasha pe scaun si m-am scaldat in soare, am socializat, ce sa mai, trai nenica'. N-am stat prea mult ca incepuse sa ma doara burtica si sa se intareasca, acuma lenevim.
Alina
20+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Gata si cu statul la soare, am mers la gratar si am stat ca o pasha pe scaun si m-am scaldat in soare, am socializat, ce sa mai, trai nenica'. N-am stat prea mult ca incepuse sa ma doara burtica si sa se intareasca, acuma lenevim. ![]() Alina 20+ cu ![]() gargarita |
foarte bine, ca soarele si aerul curat face bine

si eu stau in pat, sunt franta dupa un drum de 5 ore de la sighisoara la bucuresti....nu m-am culcat, asa ca disearca cred ca la 8 dau stingerea
Bulina
24+ cu
poznas
Mycya spune:
Dragaicafrumoase coditze si de burtica ce sa mai zic

Racusor la cate kg ai spus ca ai luat mereu
mi te imaginam mai rutunjioara,dar de unde tot sexy si cu o burtica superba ai ramas
Oana in sfarsit am vazut si burticutza ta
toate sunteti frumoase
si cu burticile si mai frumoase

Bianca
20+
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Mycya Dragaicafrumoase coditze si de burtica ce sa mai zic ![]() ![]() Racusor la cate kg ai spus ca ai luat mereu ![]() Oana in sfarsit am vazut si burticutza ta ![]() toate sunteti frumoase si cu burticile si mai frumoase![]() ![]() Bianca 20+ |
Mycya
am luat 8kg si ceva....vad maine dimineata tu esti o scumpa si o frumusica!
Bulina
24+ cu
poznas
paula_m spune:
Buna!!
Si noi acum ne-am intors de la gratar...ce bine ca a venit primavara!!!
Ne ducem si noi in pat, la gratar a fost tare cuminte , dar acum a inceput sa se agite cam tare baietelul meu iubit...ma duc in pat sa vad daca se linisteste.
Lalala nici mie nu-mi misca in acelasi ritm, si uneori chiar ma panichez ca are orele lui de agitatie, si uneori nu se tine de program si ma mai sperie, dar isi revine. Are zile cand e mai agitat si zile cand e tare linistit.
Cat despre carucioare si eu m-am hotarat la 3 in 1, si vreau unul care sa fie usor de carat , mai pt " mame singure", sa nu am nevoie de insotitor de cate ori vreau sa ies cu caruciorul. Cand ma duc cu masina sa imi fie usor sa-l impachetez si despachetez
. Sper sa gasesc ce vreau eu...![]()
Paula,
22+ cu 
Mycya spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 |
Mycya
am luat 8kg si ceva....vad maine dimineata tu esti o scumpa si o frumusica!
Bulina
24+ cu
poznas[/quote]
nu se vede ca ai luat atatea kg,oricum burtica face tot
,da e bine sa te cantaresti dimineata ca asa tot ce ai papat azi si baut trage la cantar.si eu m-a cantarit chiar azi dimineata si arata ca am luat doar 2 kg dar nu prea cred ca mereu pap.am sa vad maine la cantarul doctoritei.Bianca
20+
Mycya spune:
numa gratarele pe aici,ce noroc de voi.abia ast si eu ca asa mie pofta de niste micisori cu mustar
Bianca
20+
bumblebee spune:
Dragaica, Racusor, off, m-am topit,
tare bine va mai sta cu burtica

Alina
20+ cu 
gargarita