Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Myca, am restartat laptop.ul si degeaba. Tu ai iconuri.le? La mine nu mai sunt nici astea...
Am scris la Moderator si astept raspunsul... poate nu este ca am facut ceva gresit... asa s/a nimerit, in timp ce vroiam sa sterg un mesaj de/al meu a fost 'schimbarea' aceasta si 'fugitul' iconuri.lor de la mine. Poate le/a speriat si alergat Bubu al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Gata, ies la soare sa/mi incarc bateriile ca am creierul varza si nu mai pot neuroni de oftica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna burtici..vad ca suntem putine azi..cred si eu la ce vreme frumoasa-i afara.. va poop..sa aveti o duminica [placuta..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

iar e vreme frumoasa..iar am pofta de aer si verdeata

fetele, voua va misca in fiecare zi in acelasi ritm bebele? ca eu iar sunt panicata ca de 2 zile am simtit rar si doar asa..o data...in alte zile simteam mai mult si mai tare..o fi normal?

----------------------------------------------
my somebody....

22+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

numai eu is pe aicinoroc ca ploua ca altfel eram si eu pe undeva.dar imi incarc bateriile pe cand am sa ajung acasa,ca atunci chiar nu am sa mai stau deloc.
maine am ecoam niste emotiii ca o sa imi vad bebelusperam sa vedem si noi o pusulica acolo

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

fetele, voua va misca in fiecare zi in acelasi ritm bebele? ca eu iar sunt panicata ca de 2 zile am simtit rar si doar asa..o data...in alte zile simteam mai mult si mai tare..o fi normal?

my somebody....

22+ cu

credca e normal,poate are zile cand e mai agitat altele mai linistit.stiu doar ca e de ingrijorat sa nu il simti deloc.ori la nu stiu cate ore.eu inca nu il simt tare,simt doar miscari tandre si pana acum zilnic,dar nu in acelasi ritm.ai incercat sa ii pui oleaca de muzica?eu una cand ii pun muzica incepe sa miste si il simt si mai tare.

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata pe la pranz si de la noi, scrieti nu gluma!!
Duminica frumoasa!
Lala mie imi misca intr-o zi mai agresiv ,alta mai usor, doarme mult acum, mai incolo de la 28 de sapt o sa simti fiecare miscare pentru ca se ingusta garsoniera:-)!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Am pus si eu poze..doar cateva, in care se vede ca eram destul de sportivi inainte sa isi ghipseze mami piciorul. Sigur o sa ii placa Mayei :)

Salutare!
Puf, si noua ne plac ipostazele surprinse...Obisnuiam sa mergem deseori la munte inainte de pitzigoi. Am luat o pauza pana putem iesi din nou cu cortul - la care trebuie sa ne facem upgrade ca s-a marit gasca, insa in calatorii am tot fost, chiar si cu pitigoi de cateva luni.
Tati viseaza intr-una la momentul in care isi va lua piticii in expeditii pe munte. Se intreba chiar daca s-ar descurca sa iasa vara asta cu Ioana de 1 an jumate la munte, timp in care eu ma voi acomoda cu bebele mic :).

Ieri am facut o plimbare faina pana in Brasov. Am condus 400km dus-intors si ma simteam fresh cand am ajuns acasa. Am reusit sa ma programez pentru nastere la Clinica Eva unde m-au apucat emotiile amintindu-mi de experienta de acum un an si un pic cand am nascut-o pe Ioana. A fost foarte incantata sa revina in orasul natal :), s-a plimbat o multime pe jos, de mana lui mami si a respirat cu nesat aerul tare de munte.

In legatura cu vizita la medic...mai ma gandisem :) ...si am zis ca prea mult strica, asa ca voi merge doar marti la eco-morfofetala si abia prin iunie ma intalnesc cu dr. Baiulescu sa discutam despre nastere. Multe nu vor fi de spus, pentru ca nu ma mai pregatesc pentru nastere naturala (of, din pacate), ci iar vor face un buzunarel in burtica mea din care va iesi bebe mic. Aveti idee daca se merge pe vechea cicatrice sau vor face una paralela?

O duminica frumoasa in continuare!
Pupici

21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

my somebody....

22+ cu

La mine, misca in fiecare zi dar nu de aceeasi intensitate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata delfinariu, noi azi am schimbat semnatura, ne apropie rapid de 20 saptamani, fiecare saptamana e un castig.
Aseara am fost la o aniversare si ne-am facut de cap, am plecat pe la 2, n-am dansat asa cum faceam in tinerete, doar asa un pic batraneste nu m-am putut abtine
Am fost regina serii, toata lumea a gravitat in jurul meu, doamne ce placere sadica , barbatii toti foarte atenti si una doua cu mana pe burtica mea ceea ce nu prea mi-a convenit dar asta e
Am pus poze cu burtoiul, se pare ca nu le-a convenit aseara ceva ca au miscat de mama focului, ori au simtit agitatia, muzica mai tare, habar n-am.
Inca o chestie pe care am observato si nu e coincidenta, dau din picioare cand iau un bebe mic in brate, am incercat cu bebei diferiti si la fel, eu a impresia ca sunt gelosi
La noi toata saptamana a fost frumos +14 grade iar in weeken e urat, ploua si e rece cica saptaana viitoare ne asteptam iar la zapada

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 18+ de si

Mergi la inceput