Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neataaaaa

nu stau inca, din motive de foame mare la mine..micul dejun e cam gata. ma duc s aiau si copilu din patut ca e treaza de vreo juma de ora.
ieri am fost la "stauant" (restaurant)..are baitul meu niste maniere draga..si cu cutitu si cu furculita stie sa manance :):)

Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pufescu, eu sterilizator, patut, cantar primesc de la prieteni apropiati, o sa fie si premergator, dar mai e pana atunci. Noi am cumparat carutul, ca am prins super misto oferta, o sa facem bagajelul pt spital si restul cand o sa vina bebeloiul, nu de alta, dar maica-mea cred ca o sa vina destul de incarcata acasa, ca o mananca degetele la cumparaturi, asa ca este timp pt toate.

Victo, eu ma trezesc cu un stomac atat de nervos, si noaptea daca ma duc la susu el urla de foame, cred ca daca ar fi sa ma iau dupa el, nu as fi pus cate un kg pe sapt in ultimele saptamani, cred ca puneam kg pe zi... oricum ma ingras vad ca si de la aer... oi sa eu jos, la cum face tumbe in burta, sigur o sa-mi dea destula ocupatie.

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ies si eu la soareeeeeeeee, imi iau micul dejun si ma duc in parc pe o banca

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata si de la noi...
Maya, Multumim de tratatia de dimineata.. F buuuun....
E atat de frumos afara. Ce ma bucur ca a venit primavara cu adevarat! De acum ne putem plimba mai mult si sta linistite cautand razele de soare.

Victo, ai vazut poznas in poze? Si ca sa-ti raspuns la intrebare, da, sunt foarte curioasa cum va fi bb2. De fapt in primul rand sunt curioasa daca vom reusi sa facem si o fetitza..desi cred ca sunt printre putinele care nu se pot hotara ce as vrea mai mult.. fetiza sau baiat? Dar vom afla in curand. Poate vineri cand vom merge la eco (desi nu e 3D asta de acu) vom afla..

Vad ca multe burticute au inceput curatenia.. hihih, si io... Numai ca fetele, parca nu mai am spor asa cum aveam, m-am facut mai puturoasa, mai inceata.. si pastele cade atata de devreme... of. doamne.. si cand ma gandesc cate ferestre am de sters.. moamaaa...imi vine sa plang.. Cred ca o sa pun un semn la cele pe care le-am sters, sa nu cumva sa fie la fel de murdare ca acu, cand le-oi termina pe toate. Ca de, sterg cate o fereastra la 1-2 zile, depinde cum apuc cand vin de la servici

Pufescu, incantata de cunostinta. Frumoase locatii, am vazut si pisica din dotare.. hihihi vad ca mai toat lumea are pisica, dar catel , cine are? Eu am un catel lup, o domnisoara de altfel, frumoasa foc, dar sta in curte.. ca in casa nu pupa..hihihi

Eu una nu am cumparat inca nic pentru bb2, dara faza e ca nici nu mai am nimic de la primul bb, in afara de carut, ca in rest am foast tare darnica si am dat toate hainutele, paturicile scutecele, si toate cate si mai cate.. dar nu-i bai.. ca le luam noi si de data asta.. sa-i asiguram lui bb tot ce are nevoie.

AA. si sa va spun, aseara l-am simtit si eu cum dadea din picioruse serios, cu putere, cum nu l-am mai simtit pana acu.. ca ma gandeam mereu ca-i tare puturosel.. ca abia misca cu timiditate, dar asearaaa.. si-a luat revansa...hihih, si sunt fericita..

Hai ca va pup acu, va urez plimbarica frumoasa azi, bucurati-va de soare si aer curat. Bye-Byeeeee!

Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 20+

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata si de la noi!!

Suntem sigurei ...ca in fiecare duminica dimineata :((. sotul face meditatii mama ei de viata. noi avem in dotare un catel, Miki, pechinez blond, o sa pun poze sa il vedeti..il iubim tare mult...e gasit pe strada, a iesit de sub masina noastra si s-a bagat in sufletul nostru si acum... mai ales sotul e indragostit de el.vad ca bebe e din ce in ce mai activ...BOX la greu in burta lu mami..abia astept sa-l vadpe 2 aprilie.

sa aveti o duminica plina de soare si voie buna

Pupici

Laura 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neataaa

Ce zi frumoasa ieri! Am iesit in parc, am fost la coafor, am luat masa la terasa. O zi foarte frumoasa, aveam nevoie sa imi incarc bateriile. La insistentele celui mai bun prieten al meu am cumparat ieri primele mele haine de gravida. Ce emotii m-au luat cand m-am imbracat cu ele; parca abia acum simt ca o sa fiu mamica in iulie.

Va foarte tzuc

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

cristina, siiiiigur la 21 de sapt o sa se vada ce ce bb, chiar dc e 2d.

ei..laurika..si pe mine ma enerveaza duminica dimineata din alte considerente..ca al meu sot sta sambata noaptea la calc..pana nu stiu cd..asa ca dum dimineata el DOARME..si eu innebunesc cd il vad ac se trez pe la 10..pana se spala..pana manaaaanca..iaca e 11 imediat si noi tot in casa. de multe ori, de rea ce sunt, il trimit pe stefan pe la 9 asa sa il trezeasca..ca pe fi/su n-are cum sa se supere :)
noi stam intr/un cartier din ala nou, care e tot un santier, asa ca nu am unde iesi cu copilul la parc. trebuie sa plecam cu masina.ori eu nu conduc..si uite/asa..depind de sot.
ca tot vorbeam de soti si de obiceiuri mai mult sau mai putin placute.

iar la capitolul curatenie, eu v/am zis..gata cu smotruiala, mi/a ajuns atatia ani. am gasit o tanti pe care o chem cd e nevoie- bine, ar fi tot la 3 zile..:):) dar ma mai straduiesc sa mai intretin si eu un pic si sa o chem pe la 10 zile asa.

Mergi la inceput

hai ca termina..mergem la plimbare, n/are rost sa ma mai supar.
paaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Fetelor, la voi este in regula cum apare pagina?
La mine apare latita, nu mai am icon.uri in partea de sus a ferestrei unde apare mesajul si nici in partea stanga unde scriu mesajul.

Poate sa ma ajute cineva? Cred ca am facut o setare gresita din click dreapta si nu reusesc sa gasesc 'buba'.Sper sa fie doar la mine.. Imi cer scuze daca am creat neplaceri si suport consecintele... Ce trebuie sa fac?... si fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua harnicutelorcare mai de care a inceput curetenia,sa aveti spor
Maya eu chiar nu stiu cum sa te ajut,am mai patit si eu de cateva ori dar nu ca apasam eu gresit,se facea singurica asa pagina,dar inchideam si isi revenea.
sa aveti o zi cat mai frumoasa

Bianca 20+

Mergi la inceput