Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

si eu la fel vreau sa iau...3 in 1.am sa ma duc sa ma uit in magazine poate gasesc si eu vreo oferta,ca aici mai tot timpul sunt dar sa vad ca eu is cu pretentii,ba cu floricele,ba o culoare anume.sper sa gasesc ceva bun si frumos

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buburuzelor, m/am intors... a fost super dar nu m/am putut abtine si ma gandeam... cum ar fi fost sa/mi fi plimbat si burtica pe role astazi :( Uffff, lasa ca o sa fie si sa vezi ce o sa o plimb... peste tot o sa o iau cu mine, asa, spre 'necazul tuturor' :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Buburuzelor, m/am intors... a fost super dar nu m/am putut abtine si ma gandeam... cum ar fi fost sa/mi fi plimbat si burtica pe role astazi :( Uffff, lasa ca o sa fie si sa vezi ce o sa o plimb... peste tot o sa o iau cu mine, asa, spre 'necazul tuturor' :))

ucenic(aspirant) burtica

Maya draga lasa ca o s vina vremea cand ai sa plimbi si tu burticutza,oricum nu cred ca pe role,ca nu e recomandat,nici nu stii cand da cineva peste tine si cazi,si mie imi e asa dor de role,dar le tin la naftalina pentru dupa,nu zic ca nu m-ar tenta sa dau cateva turi cu ele

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burticile si delfinasii mei dragi

De citit v-am citit dar de scris....mai greu suntem prinse cu ,curatenia de primavara...si cum le fac toate incet ca melcul...parca nu le mai termin
azi si ieri ne-am plimbarit....am scos la plimbare
in rest suntem bine...asteptam sfarsitul lunii sa mergem iar la eco

in sfarsit mi-au venit si colantii de pe bestmum...sunt f comozi...doar ca cei gri de bumbac imi sunt cam mari...si mi-am luat marimea mea care o purtam si inainte 38/40...dar nu-i nimic mai am timp sa ma ingras

am vazut poze cu care de care mai frumoase
bun venit noilor burtici

fug in pat...ma cam doare spatele...n buna

Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Fetelor... mare lucru sa recunosti cand ai gresit, da dovada de tarie de caracter... 'Recunosc, am 'dat/o in bara'. Ce e de facut?!'
Pe Prima este un film bun 'Alfie'...la inceput am crezut ca este o comedie... dar se pare ca sunt 'lectii de viata'
E de gandit si aprofundat... De cate ori am dat vina pe altii????!!!! Ptiuuu....

Mergi la inceput

Burticilor, sting lumina?

Mergi la inceput

Maya credca da,ca sigur celelalte burtici deja dorm,nbuna si tiesi somnic dulce la toate burticile

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

in seara asta o sting eu..
noapte buna burticute..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

'Neata burticutelor!
Eu, Myca si Enic am stins lumina aseara... si acum sunt primaaa.

Fetelor, nu ma pricep la cafea deoarece nu beau... dar pot sa incerc daca vreti sa beti. In schimb: fructe la blender, ceiut de orice fel, pupici cat cuprinde, imbratisari din plin, voie buna nelimitat... luati acum ca e super ofertaaaaa.
Tine/ti minte reclama cu halatul...'Dar halatul, cat e halatul? Scump doamna, scump... dincolo ere mai ieftin.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Fetelor acuma nu va inchipuiti ca suntem mari sportivi...noi facem munte asa, pensionareste. Adica nu suntem nici foarte echipati,nici foate antrenati si mergem(cred ca ar trebui sa zic mergeam) cam o tura pe an sau la doi ani...intercalate cu alte destinatii de vacanta.Suntem fani vacante si umblat, nu neaparat doar pe munte.Ultima vacanta asta toamna a fost o tura prin Tinutul secuiesc, Bucovina si Maramures.Frumos. Si cu un an inainte a fost o tura partiala de Ardeal sa vedem bisericile fortificate sasesti.Cand ne luam masina o sa fim de neoprit ca mai sunt multe de vazut si la ei si la noi(Croatia sper sa fie urmatoarea mare aventura pe la ei, documentarea a inceput deja) :) ....daca coopereaza si minibubu.

Cu landoul eu am gasit o super oferta...il iau de la fratemiu ca pana nasetem noi bubu nr2 al lor nu mai are nevoie. E verde fosforescent :). Tot asa luam si patutul si masa de infasat.Le vopsesc eu in niste culori misto, mai adaug o textila cu ceva vaporase-tractorase si o sa fie super faine. Noi facem lista cu ce ne trebuie si intai intrebam intre prietenii cu puradei daca au ceva de debarasat de prin casa. Dupa aceea o sa cumparam noi ce ramane. Dar nu totul deodata, si din lipsa de fonduri si pt ca multe chestii de fapt nu le folosesti :) . O sa luam carucior cand nu o sa mai incapa in landou daca nu o sa gasim de capatat unul in stare buna.
Am inceput de ieri curatenia. Doar am inceput, ca am facut repede pauza :) .Sper sa terminam pana la pasti. Dupa aia trebuie facute perdele in toata casa(ca doar in sufragerie avem partial) si dupa camera lui Raducu :).
Dar e greu cu burta, imediat ma taxeaza daca incerc sa fac efort. ieri m-am apucat sa imi curat florile si sa transplantez cateva. Cand m-a vazut tati cu ghiveciul in brate era sa imi iau o bataie....
Acestea fiind zise ma apuc de facut ceva papa...mai dietetic ca saptamana trecuta a fost dezmatz si s-a cam pus pe buci :) .

20+

Mergi la inceput