Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

din pacate la mine nu mai e soare sa ies iar la plimbare,credca sa rugat bebe la Doamne Doamne samai stau linistita ca l-am epuizat ieri,dar acusica ma apuc sa fac sfintisori,ca la mine luni sunt cei 40 de mucenici,deci abia atunci ma dreg eu cu 40 de pahare:P

Bianca 20+

bun, bun, doar 40?

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Am pus si eu poze..doar cateva, in care se vede ca eram destul de sportivi inainte sa isi ghipseze mami piciorul. Sigur o sa ii placa Mayei :) .
Sper ca dupa ce o sa ma operez(dupa ce se naste minunea tehnicii) o sa am genunchiul ca nou.Si mai speram ca lui mini bubu o sa ii placa la plimbarici, ca ai lui numa intr-o vacanta si-o umblatura ar tine-o :). Doar ca trebuie sa si muncim, iar mai nou si sa platim rate...
Am pus si pisica din dotare. Burta o sa urmeze, cand va binevoi domnul tati sa ne faca poza(oricum facem weekendul asta).
PS: Si al meu e berbec, dar domestic :) .

20+

Nu mi/a mers netul asa ca m/am apucat de curatenie generala...

Pufescule... stai, pufulescule... esti de/a mea, mai vreau... mancaoar mama de muntomana, ce/mi place cand mai vad si pe altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
mycya..eu stiu ca se mai foloseste -nu stiu dc si cu succes- ca un fel de anticonceptional dupa un sex neprotejat-spalaturi cu otet.am auzit si io, habar n/am.

Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

nu stiam de spalaturi dupa partida de secs...mama mia mia zis ca avut o prietena care a baut pentru a nu pastra sarcina,si a ajuns la spital,dar Doamne Doamne a avut grija de bebi si nu a patit nimic,deci presupun ca se foloseste in mai multe feluri.

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

din pacate la mine nu mai e soare sa ies iar la plimbare,credca sa rugat bebe la Doamne Doamne samai stau linistita ca l-am epuizat ieri,dar acusica ma apuc sa fac sfintisori,ca la mine luni sunt cei 40 de mucenici,deci abia atunci ma dreg eu cu 40 de pahare:P

Bianca 20+

bun, bun, doar 40?

Alina 20+ cu
gargarita

poi daca ne tine stomacu bem mai multedar de lapte

Bianca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burticilor... ma duc o raita cu rolele pe la Sala Sportului si vin sa va aduc ceva bun. Eu am primit asearaaaaa

Mergi la inceput

Eu de astea cu otetul aud pt prima data, stiam de spirt, intravag, ohhh, nasol oricum, otetul in salate in catitati normale nu cred ca are cum sa dauneze....

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bumblebeefoarte bine ca stai in casa ...

eu tocmai m-am intors din plimbare..am fost in parc, la terasa. si m-am intors cu o durere de burta si asa..parca ma apasa pe col. dar dupa nospa vad ca ma lasa..oi fi exagerat si eu. dar am vazut atatea burtici si bebici incat tare drag mi-a fost sa ma plimb. si eu si sotul ne uitam si ne gandeam ca abia asteptam sa impingem si noi la carut..oofff

----------------------------------------------
my somebody....

21+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Creatza felicitari pt putzica!!

Pufescu,frumoase poze.Maya ,suntem 3,si eu sunt cu muntele,din pacate sotul mai putin,ca e tare comod.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fetele,voi luati landouri?
sau cele care mai au bebei,cum e mai practic??cum ati folosit caruciorul?lasat la 180 grade sau ati atasat landou?

Dragaica tu iei landouri pt modelul de la Peg-Perego?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Eu am gasit o super oferta si am luat un trio enjoy, care are landou, carut sport si scoica.

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput