Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 12

Victo spune:
Victo spune:
 HA HA HA..
alina,puiule..mai vorbim noi peste vreo 2 ani, cd sa stai 2 ore si cu ochii in tavan, sau la stiri sau sa citesti 50 de pagini dintr/o carte ti se pare lux.
pai deocamdata citesc forumu, apoi verific mesajele pe yahoo..am inceputa o carte..la tv nu cred ca mai ajung..
Paula  cu
 cu  Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)
 Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

pufescu spune:
pufescu spune:
 Am pus si eu poze..doar cateva, in care se vede ca eram destul de sportivi inainte sa isi ghipseze mami piciorul. Sigur o sa ii placa Mayei :) .
Sper ca dupa ce o sa ma operez(dupa ce se naste minunea tehnicii) o sa am genunchiul ca nou.Si mai speram ca lui mini bubu o sa ii placa la plimbarici, ca ai lui numa intr-o vacanta si-o umblatura ar tine-o :). Doar ca trebuie sa si muncim, iar mai nou si sa platim rate...
Am pus si pisica din dotare. Burta o sa urmeze, cand va binevoi domnul tati sa ne faca poza(oricum facem weekendul asta).
PS: Si al meu e berbec, dar domestic :) . 20+
 20+ 

Victo spune:
Victo spune:
 bai..deci io nu pot intra pe gmail.
ce nu fac bine? intru pe www gmail. com, da? bag useru iul.aug2010 si apoi parola. de ce nu merge???????
Paula  cu

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Victo, nici nu insinuez altceva, numai ca ma mai apuca cateodata plictiseala, oricum, pt mine e mult mai nasol sa frec menta decat sa fiu implicata in diverse activitati. Hodina placuta! 
Pufescu, incantata de cunostinta, ce cuminte sta pisca la spalat, mai rar, cat despre expeditiile tale cu sotiorul tau, superrr .
.
Sper sa treaca repede timpul, sa te operezi si sa te refaci si sa faci toate schemele care le vrei cu genunchiul (sau macar sa nu mai doara).
 (sau macar sa nu mai doara). 
Alina  20+  cu
20+  cu 
gargarita

Mycya spune:
Mycya spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Victo babiela draga eu habar n/am de ce otetul ar avea ceva treaba cu sarcina..si mie imi place..eventual mai diversifica cu zeama de lamaie, care este mai sanatoasa. Paula  cu  Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007) | 
eu stiu de la mama mea...ca inainte acu multi ani in urma...femeile care voiau sa avorteze beau otet si chestia aia facea sa moara bebelu in burtica,dar presupun ca asta tine de o cantitate foarte mare si nu cred ca se poate compara cu o lingurita cat punem noi in salata.eu una folosesc,cand si cand si nu cred ca face rau,atat timp kt e in cantitate moderata.
Bianca
 20+
 20+ 

Mycya spune:
Mycya spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Si cum te relaxezi Victo? Tare mare-i pliciseala la mine acasa, sotul plecat, eu in pat, ma apuc de numarat oite  Alina  20+  cu  gargarita | 
bublee cum poti sa pierzi o zi frumoasa...am auzit ca e o vreme superba acasa,fugi la plimbarica putin singurica,intr-un parcultez hop pe o bancutza,dai aer de primavara la bebe si putin soare la burticutza

,nu sta si te plictisi ca de marti am auzit ca iar se face urat
,nu sta si te plictisi ca de marti am auzit ca iar se face urat
Bianca
 20+
 20+ 

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Mycya, inca n-am voie s-o iau la pas, deocamdata doar la pas, dar poate de maine 

Alina  20+  cu
20+  cu 
gargarita

Victo spune:
Victo spune:
 pufescu..dci voi sunteti geografi, mami..cu muntii..greu, greu pt mine..
tare simpatic copilasul tau Cristina! nu esti curioasa cum va arata bb 2??
bamboleta, arati minunat cu burtica! si imi place camaruta lui bb..antonia ce parere are de burtica?
maya, abia asteptam sa te vad..you-re cool, baby..sry, nu gasesc apostrofu la laptopu lu sotu meu.
elena, ce bine se vad trasaturile lui bb in ultimele poze!!! tare bine iti seamana Luisa. la putica luata de sus, nu ma bag, ca nu prea mi/am dat seama care  unde e
alina, mami, fara suparare, da unde/i burtaaaaaaaaaaaaaa????????? las ca vine ea..dc nu, la bb 2, o sa ai de te saturi  cum e la mine
buuun..btz ovi burtica serioasa..mai da si la Alina
enik..hmm..esti tare simpatica
ileana..ce copii reusiti..initial ma speriasemm cd te/am vazut cu Petru in burtica..credeam ca/s dimensiunile de acu..
mai, ma opresc aici, ca mi se incurca pozele in cap.
wk placut.
aoleo e ora 3..hait, ca imediat se trezeste.
pupiiiiccciiiiiiiiii
mycya..eu stiu ca se mai foloseste -nu stiu dc si cu succes- ca un fel de anticonceptional dupa un sex neprotejat-spalaturi cu otet.am auzit si io, habar n/am.
Paula  cu

Mycya spune:
Mycya spune:
 din pacate la mine nu mai e soare sa ies iar la plimbare,credca sa rugat bebe la Doamne Doamne samai stau linistita ca l-am epuizat ieri ,dar acusica ma apuc sa fac sfintisori,ca la mine luni sunt cei 40 de mucenici,deci abia atunci ma dreg eu cu 40 de pahare:P
,dar acusica ma apuc sa fac sfintisori,ca la mine luni sunt cei 40 de mucenici,deci abia atunci ma dreg eu cu 40 de pahare:P
Bianca  20+
 20+

Mycya spune:
Mycya spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Mycya, inca n-am voie s-o iau la pas, deocamdata doar la pas, dar poate de maine    Alina  20+  cu  gargarita | 
ce rau,dar
 eu sa treaca plictiseala,oricum dupa ce vine bebe o sa poti profita de zilele calduroase din plin,si atunci vor fi mai superbe ca vei avea comoara cu tine
eu sa treaca plictiseala,oricum dupa ce vine bebe o sa poti profita de zilele calduroase din plin,si atunci vor fi mai superbe ca vei avea comoara cu tine
Bianca
 20+
 20+