Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

...
pozele de la 24 sapt fix, cu care eram datoare, la semnatura mai jos sau aici
http://family.webshots.com/album/576806618NrDHBL

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Am revenit, hihihi...

Fetele din Bucuresti, ma puteti ajuta cu o informatie. Ce parere aveti sau ce stiti de Clinica Sanador? Merge careva dintre voi acolo?
Pup!

Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 20+

Razvan

Eu pot sa iti spun doar ca am incercat sa ma programez la o ecografie si aveau liber abia in iulie la doctorul care imi fusese recomandat...dar cred ca au site pentru mai multe informatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Buna dimineata tuturor! Weekend frumos si calduros si burtici linistite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Am revenit, hihihi...

Fetele din Bucuresti, ma puteti ajuta cu o informatie. Ce parere aveti sau ce stiti de Clinica Sanador? Merge careva dintre voi acolo?
Pup!

Razvan

Eu pot sa iti spun doar ca am incercat sa ma programez la o ecografie si aveau liber abia in iulie la doctorul care imi fusese recomandat...dar cred ca au site pentru mai multe informatii...

Cri
cu (17+) si o minunatie de (2 ani)

Da, si eu am patit la fel...insa eu m-am programat pana la urma la altcineva, la o d-na doctor. Mi-am zis sincer ca oricum au mai multa experineta decat cei de aici din galati. Sper ca am facut bine...

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neatza si de aici din departare,fetili v-am trimis si voua oleaca de soare sa va bucurati ca mine dar vad ca a plecat tot,dar voi fi bucuroasa oricum pentru voi numai sa profitati de el,ca eu ma simt dupa 2 zile de plimbareli de parca am tras la plug.aseara am rezistat pana la sfarsit sa ma uit la DansezPentruTine,il pregatesc de pe acu pe bebe pentru discoteci,il tin treaz noaptea.
Ooana distractie placuta la munte,si sa vii cu forte noi
Creatzafelicitari pentru cuculetul generos,sa cresteti mari si sanatosi sa jucati si fotbal

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Neata!
Arisa in ce consta colostrul, iti curge din san un lichid, cam cat sa pateze sutienul, cateva picaturi? Asta am eu, ma ingrijorasem ca nu stiu ce este

saptamana 22 Ducu

matusa, da, asta e, se pregateste sanul pentru alaptare. Lichidul se simte usor lipicios pe degete.
cristina, pozele sunt acolo pe picasa, mai uite-te o data, n-ai cum sa ratezi pasa a lui bebe de Adriana ca e marcata cu sageata . Victo insa cred ca a postat poze pe un alt site, nu pe picasa.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

eu am abonament la Sanador; ma duc de vreo trei ani la ei. Ciudat ce ziceti cu rezervarile, nu am patit.
Eu ma duc la Alina Dascalu la gineco(aleasa la nimereala cand am mers prima data la ei, dar mi se pare ok), si in functie de ce eco trebuie ea imi zice la ce ecografist sa ma duc. Dar nu am avut probleme cu programarile(le fac cam cu trei saptamani inainte).
Daca vreti sa veniti mai des merita abonamentul...e ceva 160ron/6 luni, dar ai consultatiile gratuite si reducere 20% la eco si analize...ceea ce in conditii de sarcina amortizeaza foarte rapid abonamentul :) .

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

denisa, deci si tu ai un berbec acasa..ooooooofff..si al meu face 38 de ani in 8 aprilie...dar muuulta minte inca ii mai trebuie..

babiela draga eu habar n/am de ce otetul ar avea ceva treaba cu sarcina..si mie imi place..eventual mai diversifica cu zeama de lamaie, care este mai sanatoasa.

elena, mami...trambalare usoara si adaptare super rapida!

bumblebee, iti tin pumnii sa iasa bine! felicitari la mamica curajoasa!

na, ca eu nu ma uit la dansez pt tine. ma plcitisesc

cristina, eu nu am pozele pe picassa..ci pe webshots. am pus un link in cap.trecut pe la pagina 4 dc imi aduc bine aminte
eu am fost la sarcina trecuta la eco la sanador, la Iosup. mi s/a parut ok.

azi m/am trezit cu noaptea in cap- la 7..am pus repede rufe, vase la spalat, am gatit felul 2, ciorba mai aveam cate o portie..apoi la parc, am culcat copilu..casa e relativ curata, ca a fost tanti joi si am tot aspirat in bucatarie in fiec zi de atunci..asa ca am liber vreo 2 ore

poate apuc sa ma uit si la ceva poze, ca ieri n/am reusit.

Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bifat burtica de Oana..fff draguta..

Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Si cum te relaxezi Victo? Tare mare-i pliciseala la mine acasa, sotul plecat, eu in pat, ma apuc de numarat oite

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput