Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Bafta pe 7,si eu cam tot atunci am 4D,morfologia de 22 sapt.Sambata in 3,sau luni in 5.

Dar ce baiatel frumos am vazut in poze la Cristina_serban!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
20+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Multumim de aprecieri ... am cochetat si eu putin cu tehnologia siam pus de control vreo cateva pozici ce le aveam pe la servici.

Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 20+

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata si de la mine!

Iar sunt pe fuga, of! Maine facem si petrecerea de acasa ptr fata si am multe de facut - mancare, tort, diverse altele..
Felicitari fetelor care ati aflat sexul bebelusului - vad ca predomina baieteii in continuare, cand si cand mai apare cate o . Creatza, puiul tau promite de mic
Alina (bumble), te imbratisez, o sa fie bine!
Crissy, nu sunt cofetareasa, decoratul torturilor e doar o pasiune pe care mi-am descoperit-o de curand. Tu nu mai zici nimic? Ori te-a obosit saptamana de lucru...
Daaa, ma inscriu si eu in categoria amatoarelor de "Dansez pentru tine". Am ratat aseara, poate reusesc sa prind ceva azi printre picaturi.
Vroiam sa zic mai multe, dar mi s-au sters din minte. Aaa, am colostru!
Gata, cafeaua am terminat-o, back to work! Pupici multi si un weekend minunat!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Neata
Creatza11, felicitari pentru putulica.

Azi mi-am propus sa merg la tuns, la piata, sa duc dulaul in parc, sa lucrez nitel. O zi cam incarcata. Va tzuc! Sa aveti un week-end frumos!

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Si totusi nu puteam sa plec fara sa schimb semnatura

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!! Un week-end linistit si calduros!!!
Oana , distractie placuta la munte
Creatza, felicitari pt baietel!
Si eu sunt fana Dansez pentru tine, dar am adormit repede. Poate il prind azi in reluare, desi e o vreme asa frumoasa afara, ca nu prea imi vine sa stau in casa.

Paula, 21+ cu

Mergi la inceput

Hei si acu... zic si eu buna dimineata.. ca am citit nitel din ce atimai postat aseara.

Haideti la o cafelutza cu lapte sau un ceiut. si in rest orice se doreste..facem rost!

Alina , fata curajoasa, ai trecut cu bine de amnio. Multa rabdare pana la rezultate. Totul va fi bine...

Creata, felicitari pentru voinicul care si-a aratat putzica generoasa. Pana voi afla si eu sexul bebelusului va invidiez!!!

Oana distractie placuta la munte, sa te relaxezi, sa te oxigenezi, sa te plimbi, ca sa transmiti la bebe toate beneficiile de la munte!

Carla, Dragaica sunteti niste scumpe. Cred ca sentimentul de a avea doi bbi e unic, si noi nu ni-l putem inchipui nici pe jumate. Sa va dea DD sanatate si putere sa crestesti mari gemeneii. Carla, am vazut ca ai gasit si nume pentru baietel. e super si Matteo.
Si acu intreb si eu, voi mai puneti altundeva poze in afara de Picassa, ca eu m-am tot benoclat la picassa, doar oi vedea si eu pasarica frumoasa a bebelinei Adrianei, pozici super admirate ale lui Victo... dar nic!?! Sunt eu prea afoana in tehnica asta, sau este si o alta explicatie??

Hai va pup si va mai citesc printre picaturi. Ma duc sa ma apuc de sters geamuri, spalat perdele si alte de-astea - nu la fel de placute ca timpul petrecut alaturi de voi. Bye-bye!!!

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Neata!
Arisa in ce consta colostrul, iti curge din san un lichid, cam cat sa pateze sutienul, cateva picaturi? Asta am eu, ma ingrijorasem ca nu stiu ce este

saptamana 22 Ducu

Mergi la inceput

Am revenit, hihihi...

Fetele din Bucuresti, ma puteti ajuta cu o informatie. Ce parere aveti sau ce stiti de Clinica Sanador? Merge careva dintre voi acolo?
Pup!

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...hai ca nu m-am putut abtine sa nu intru inainte de plecare
la toate burticile

...si vin si cu pozele de la 24 sapt fix, cu care eram datoare, la semnatura mai jos sau aici
http://family.webshots.com/album/576806618NrDHBL

Creatza felicitari pentru putzulica

Oana 24+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Alina ai scapat, o sa vezi ca si analizele sunt bune si o sa te linistesti

Andrei 11.02.2006 si 24+

Mergi la inceput