"mamici si burtici din brasov" (3)
Raspunsuri - Pagina 7
r_ocsy spune:
Neata 
Vine primavara Simo
! Multa sanatate familiei .
Sa va spun si eu ceva dragut : vara trecuta am scapat un pui de porumbel din gheara unei pisici, l-am luat acasa , l-am ingrijit si dupa cateva zile si-a luat zborul . Nu credeam ca o sa isi revina dar m-am inselat . De atunci, porumbelul meu a ramas prin preajma casei, de multe ori sta pe gard si se uita la noi ... iar partea frumoasa e ca in sfarsit porumbelul meu cel urat ( e unul dintre cei mai urati porumbei ) si-a gasit o prietena ( la fel de uratica ca si el ) si de cate ma uit pe geam, sunt unul langa altul pe acoperisul vecinei
.
Sa aveti o zi placuta !
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
Nicoleta spune:
Simo, sanatate muuulta! Si sa-mi spui tu ce faceai la 4 dimineata! 
Ce dragut cu porumbeii!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
enik83 spune:
neata fetelor...
simo..multa sanatate la micut..
blackgirl...piticul tau cum mai este ??
rocsi..tare frumoasa povestea cu porumbelul..
18+ cu o minune de 
poze
blackgirl0 spune:
Baby, dar tu esti aici in Brasov sau in UK? Nici macar o ecografie transvaginala sau din aia clasica nu ti-a facut? Un beta hcg din sange? Si cu dereglarea hormonala ar trebui sa faci mai multe in acest sens: analize, vizita la un endocrinolog. Nu te lasa, nu este normal! 
R_ocsy, frumoasa poveste cea cu porumbeii! Eu zic ca este un semn de bine! ![]()
Alina, succes la DT! Probabil ca rezultatul il vei primi abia saptamana viitoare, insa daca iese bine eu zic ca numai trebuie sa faci si TT. 
Nicoleta, atunci luati foarte in serios odihna, cu atat mai mult ca sunteti amandoi soferi si un astfel de drum lung stiu ca dureaza undeva spre 20-24 de ore (atata a durat la noi). Dar stiti voi mai bine, doar nu este primul drum facut de voi in aceasta formula!
Simo, sanatate multa la toti! Cum a ajuns Siluan sa faca bronsiolita?
Sper ca este spre bine, pentru mine aceasta boala este un fel de bau-bau, cel putin pana face Dragos 2 ani (cand statistic scad sansele sa o mai faca).
Child, plimbari placute cu bb Albert! Nu cumva ai stat si tu internata ca Elena in TNS si anti spastice pana s-a eliberat domnul doctor? ![]()
Bia, spor la munca! Si sa ajungeti cat mai repede in Brasov, daca asta va este dorinta!
blackgirl0 spune:
Enik, piticul este mai bine. Ieri numai 3 scaune.
Mananca cand si cum, numai ce vrea el, deschide gurita numai cand vrea el. Momentan, incerc sa fiu zen!
Se simte un colt de dinte nr 5, insa are gingii umflate si sus si jos. 
Nicoleta spune:
Blackgirl, cum 24 de ore?? Nuuu... undeva intre 12-14, pe timpu de zi. Sa vedem cum va fi noaptea. Este prima data cand mergem in Ro de cand suntem aici, de venit am venit cu avionul. Insa acum avem de colindaaat... si nu am avea cum altfel. Matei speram sa fie ok, ca Stefan deja este mare!
blackgirl0 spune:
Nicoleta, asa a fost cum ti-am spus!
Am plecat spre 12 noaptea din Brasov, dimineata eram in Nadlac. In Ungaria ne-am oprit la o terasa de am mancat (maxim 2 ore) si apoi repede-repede Germania si Austria (insa noi mergeam in regiunea Salzburg). Si am ajuns spre ora 20. La intoarcere am plecat de dimineata spre 8 de-acolo sa prindem pe lumina autostrazile si noaptea in Romania (pe principiu: este mai putina circulatie la noi). A fost ok, am ajuns acasa la ora 5. Si nu am condus eu, ci sotul si un prieten. Doar 2 opriri de masa si alea in fuga calului ca sa sa ajungem acasa (eu cel putin eram si gravida, si cu greturi, si nedormita).
Nicoleta spune:
Sotul meu a venit din Ro cu masina actuala. 13 ore.
r_ocsy spune:
Ce-mi place de voi tinere mamici cum vorbiti de puiutii vostrii ... cand va aud parca nu mai am rabdare ... stiu, stiu ... dupa ce apare iubiricea adio somn si multe altele ! Dar intotdeauna 9 luni mi s-a parut destul de mult
. Hai ca ma plang aiurea, mai avem 8 saptamani , la cat de repede trece timpul parca vad ca ma trezesc in saptamana 39 !!!
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
blackgirl0 spune:
S-or fi temperat atunci soferii mei, stiind ca au o
la bord.
Insa puneti in calcul ca aveti totusi 2 copii cu voi, vor fi mau multe opriri cu siguranta!
Hai ca am emotii, abia astept sa va stiu aici, in Brasov!