"mamici si burtici din brasov" (3)
Raspunsuri - Pagina 8
blackgirl0 spune:
R_ocsy, mi-am adus aminte de un prieten de-al sotului care timp de 9 luni abia astepta sa-si vada fetita si ieri, dupa prima noapte de nesomn (fetita doarme in general noptile, se trezeste o singura data pe noapte pt papa, ce mai! ciuminte-cuminte!
) ii spune ca s-a saturat!
Raspunsul: obisnuieste-te, caci asta-i numai inceputul! ![]()
Nicoleta spune:
Nici noi nu vom conduce ca nebunii, fireste! Insa mergem cat se poate de mult pe autostrada. Si acolo nici nu poti merge chiar incet...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
tigruta spune:
Buna dimineata..
Aseara am ajuns tarziu acasa asa ca nu am mai intrat, la eco a fost bine , baiatul e ok, are 930 de grame..doctorul a zis ca e bine..
In rest va doresc numai bine atat voua cat si puiutilor bolnaviori..
Rocsy foarte frumoasa povestea porumbeilor..
Nicoleta drum bun
Va ddoresc o zi plina cu soare
Elena
27+
Luca
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 R_ocsy, mi-am adus aminte de un prieten de-al sotului care timp de 9 luni abia astepta sa-si vada fetita si ieri, dupa prima noapte de nesomn (fetita doarme in general noptile, se trezeste o singura data pe noapte pt papa, ce mai! ciuminte-cuminte! ) ii spune ca s-a saturat! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Hahaha , sper sa nu patesc la fel si cu al meu sot, ca nici el nu mai are rabdare acum
R_ocsy
31 +
Ana SofiaAMR 8 saptamani !
r_ocsy spune:
Elena : felicitari , vad ca tot baietel a ramas ca si ultimele dati
... inca imi aduc aminte cat de simpatici ati fost atunci cand ne-am intalnit la Eva ( si nu stiati sigur ce va fi ). 
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
blackgirl0 spune:
Tigruta, felicitari pt bebe maricel! Asa de repede trece si primavara asta, acusica va vad si pe tine si pe R_ocsy cu bebeii in brate, plangandu-va de nesomn! 
tigruta spune:
Da Rocsy e baietel..nu prea statea el locului la masuratori, ma tot ghiontea dragul de el..inca era cu capul in jos..chiar voiam sa te intreb tu ai sa faci Dopller?(nu stiu daca am scris corect)..pe mine m-a programat peste 6 sapt..
Blaky eu deja dimineata de pe la 7 jum nu mai pot sa dorm ca bebicul isi incepe programul si nu mai pot dormi, noaptea deja ma foiesc la greu..merg la baie si de 3 ori..offf chiar ca e mult 9 luni..
Elena
27+
Luca
r_ocsy spune:
Elena : mie nu mi-a zis nimic de doppler , mai avem o programare pe 20 aprilie pentru o ecografie normala , dupa care ma voi duce in fiecare saptamana ( si asta la maternitate, cred , pentru testul antistress ).
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
r_ocsy spune:
Dar ti-a spus de ce te-a programat pentru Doppler, ca sa fie el linistit sau a vazut ceva la eco ?!
R_ocsy
31 +
Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
enik83 spune:
tigruta..felicitari pt grasunel..
si eu merg la baie de 3 ori pe noapte..si asta de la inceputul sarcinii..
pana la 40 de sapt (Doamne ajuta!!) cred ca o sa merg din ora in ora..
eu rad cu sotul de treaba cu mersul la baie.. ii zic ca ii pregatire pt ce urmeza..![]()
19 fix cu o minune de 
poze