"mamici si burtici din brasov" (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Noi vineri plecam spre casa, voi fi amandoi soferi... vom merge noaptea... sper sa reusim sa fie bine! Stam de vinerea asta pana miercuri dupa Pasti... si facem un tur al tarii :D: Brasov, Bacau, Rm. Sarat, Brasov. Cam 2500 km in total...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Bebycry : imi parte tare rau ca nu s-a aratat inca bebele .
La mine data conceptiei a fost 2 septembrie , imediat la vreo saptamana s-a manifestat rinita de sarcina ( pe care o am si acum ) ... nu stiam ca sunt insarcinata si eram rau scoasa din sarite pentru ca credeam ca am o " raceala " de care nu mai scap. Cand mi-a intarziat menstruatia, nu am banuit nimic pentru ca nu ar fi fost pentru prima data. Singurul lucru pe care l-am remarcat era faptul ca ma dureau sanii si se umflasera putin ( asta in condiitile in care pe mine nu prea ma dor sanii sau burta la menstruatie ) . Imi zice sotul mai intr-o doara ca poate sunt gravida, eu ii raspund ca nu am cum dar a doua zi am dat fuga la farmacie ca sa cumpar testul ... si mi-au iesit 2 liniute de era sa lesin . Mi-am sunat doctorita, mi-a confirmat sarcina ecografic si tot nu imi venea sa cred ... abia la o luna m-am obisnuit cu gandul .

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Child : tu ai fost internata in spital cu mult timp inainte de nastere ?
Sa iti pape la fel de bine micutul Albert , sa creasca mare si voinic !

Tigruta : te asteptam cu vesti bune de la eco

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Bia : tu lucrezi in ture de ajungi asa de tarziu acasa ?

Nicoleta : drum bun, sa aveti grija de voi ... dar pana vineri presupun ca ne mai auzim !

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

R_ocsy: lucram de la 15 la 24:00 da acu din Martie am trecut pe program de sase ore asa ca la 21:00 o intind si eu spre casa.
Si sper sa pot lucra de acasa mai incolo din Mai pana nasc.

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Multumesc fetelor de raspuns, daca ar fi doar in jur de 100 lei ar fi ok, pt ca am intrebat o clega insarcinata si mi-a spus ca a costat-o 220 lei.Cred ca totusi nu a prea inteles ca eu am intrebat-o daca pretul asta e cu tot cu ecograf/consultatie si a zis ca nu.
Va pup si ne auzim maine dupa ce vin de la echo

Alina 12+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BLACKGIRL il scot zilnic, am ajuns sa stam cate o ora pe afara. Ce mai face Dragos?

R_OCSY ma bucur sa aud ca esti bine. Eu am stat o saptamana in spital, inainte de a naste, pentru tns-uri si am facut perfuzii cu glucoza si vitamine, sa mai creasca bebe.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Bia : ce program incarcat aveai, bine ca ai trecut pe 6 ore ... te duci si tu cat te simti in stare .

Alina : eu am memoria slaba , mi-am facut TT la Bioclinica dar nu mai stiu cat a costat ... parca a fost acum o 100 de ani si nu acum cateva luni

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child
R_OCSY ma bucur sa aud ca esti bine. Eu am stat o saptamana in spital, inainte de a naste, pentru tns-uri si am facut perfuzii cu glucoza si vitamine, sa mai creasca bebe.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Am inteles, ma gandeam ca ai avut ceva problemute daca te-au monitorizat in fiecare zi .

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

si de la noi
Am fost raciti,primul David ,apoi eu ,sotul ,acum e bebele mic-are bronsiolita,cu febra mare ...Sam deocamdata a scapat!Sper sa treaca repede si sa ne ocoleasca de acum inainte toate bolile!

Sanatate celor bolnaviori!Gravidute aveti mare grija!

Si acum ceva mai vesel:in fata casei avem brazi si la ora 4 deja incep pasarelele sa cante.M-am socat

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput