"mamici si burtici din brasov" (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Da si eu am de calcat azi, dar tot asa cu pauze..spor la treaba R_ocsy, nici eu nu ma asteptam sa ploua azi..

Elena 28+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu ma bucur ca ploua (nu dati cu oua dupa mine! ). Insa exista mai mult spor de treaba (eu), de somn (Dragos), si-apoi dupa atata ploaie la nitel de soare toata natura va exploda (verdeata, flori, din amintirea altor primaveri). Si cum de Duminica Pastilor se anunta soare, eu abia astept sa ma plimb!

Enik, multumesc de informatii. Am mai fost in Sibiu la spital, insa asta era acum 7 ani si nu-mi mai aduc aminte mai nimic. Ma voi descurca eu!

Tigruta, R_ocsy, spor la calcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Spor la calcat si tie Elena !

Azi am o dispozitie cam ciufuta si mi s-a pus pata din nou pe socrii mei ( ca si asa nu mi s-a mai pus de mult si iar s-au adunat picaturile in pahar ) , ma scot din sarite asa de rau ca i-as impusca !!!

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

R_ocsy, si ce-or sa te mai enerveze! Asta-i doar inceputul. Pana la urma nu am inteles de ce stati cu ei in casa. Macar o chirie nu va permiteti? De exemplu mama mea sta singura in apartament 2 camere, noi 3 in chirie. Intial o garsoniera, acum apartament. Si stam la 5 minute de mama. Insa am considerat ca pt binele relatiei dintre noi (si in dauna bugetului nostru ) sa stam fiecare la casa lui.

Mergi la inceput

Noi incercam sa strangem niste bani ca sa ne putem lua un apartament (avansul pentru un credit ) ; credit prin prima casa nu am primit iar acum o mare parte din banii stransi vor fi cheltuiti pentru Sofia .
Acum inca nu stim cam cati bani iti ia un copil pe luna , sa facem cateva calcule si sa vedem cum iesim. In plus ma scoate din minti ideea de a da bani pe chirie cand as prefera sa dau rata la banca pentru un apartament care in final sa fie al nostru.
Momentan tot pandim ofertele de credite imobiliare de la banci , care sunt mari hoate si tot speram ca se va reglementa ceva si in tara asta ca m-am saturat de atata bataie de joc . In plus, sotul viseaza sa ne construim casa ... si in cazul in care ne ajuta D-zeu si vom reusi, construirea unei case dureaza !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

R-ocsy nu te enerva..incearca sa treci cu vederea..cred ca e rau sa stai cu socrii sau chiar si cu parintii, intotdeauna e mai bine singuri, dar sa va ajute Dumnezeu sa va faceti casa care o doriti..
Din momentul in care am ramas insarcinata s-a simtit la bugetul familiei
Inca nu m-am apucat de treaba,dar si cand ma apuc nu ma las pana nu termin ce imi propun..dar vremea asta ma deprima

Elena 28+ Luca

Mergi la inceput

R_ocsy, eu nu stiu cat de ajutor iti pot fi. Multe hainute, multe jucarii, incaltamintea le-am primit de la nepotei. Chiar acum o luna am primit o cutie mare cu haine de sezon din Italia, de la niste rude mai indepartate. Toate de firma, bine intretinute. Cred ca numai de la ei am 10 geci/costumase de iesit afara. Soacra cumpara mereu haine cu cateva numere mai mari Doar o pereche de sandale ce-i mai iau lui Dragos anul acesta, atat! Cred sincer insa ca un copil de varsta lui Dragos (care nu bea lapte praf) ne aduce undeva spre 500 ron. Nu pun la socoteala medicamentele si urgentele. Alea sunt luni de 1000 ron cel putin numai pt el. Tavalugul cheltuielilor cu cel mic a fost in primele 3 luni: nasterea, celulele stem, mobilatul camerei, pampersii care se topeau vazand cu ochii, pregatirile pt botez. Dupa aceea ne-am mai redresat cat de cat.

Insa ma gandesc saincercati din nou la Prima Casa. La nici o banca nu veti gasi oferte la fel de avantajoase. S-a schimbat si plafonul, s-au mai inmuiat si conditiile. Casa pe pamant, cine nu vrea? Noi am am avut visul asta acum 3 ani, insa numai terenul costa 20.000 euro si asta aiurea, nu in oras.

Mergi la inceput

Hai Tigruta : ca macar s-a oprit ploaia ; acum sunt in pauza de calcat ; cu atatea analize plus cumparaturi, normal ca se simte ... chiar daca le iei treptat .

Blackgirl : eu m-as multumi si cu un apartament dar sotul meu e mai capos ; multumesc pentru bilantul aproximativ al cheltuielilor pentru cei mici .
De unde ai luat mobila pentru Dragos ?

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna gagici...
azi am fost si eu harnicuta..am aspirat toata casa..am vopsit oua..am certat catelul.. treburi serioase nu gluma

blackgirl..iti las daca vrei nr meu de tel si daca nu te descurci ma suni..

20 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Neata !

Enik : dar ce harnicuta ai fost !
De ce ai certat catelul , ce rasa este ? Sunt innebunita dupa caini ; am avut si eu acasa un techel sarmos , sufletul meu a fost !

Va doresc o zi cu mult soare si cer senin !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput