"mamici si burtici din brasov" (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Simo : vai, vai ... mai poti ? Acum sper ca se simt mai bine cu totii !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Simo, sanatate multa lui Sam! Nu se vindeca bine un puiut, ca o ia altul de la capat! Sper ca de Pasti sa fie toti ok, sa simtiti frumos Spiritul Sarbatorii!

Anca, ma bucur ca te-a linistit medici=ul tau! Cuminte, linistita, daca te ajuta si de data asta mama (curatenie, gatit, cu Vlad) este foarte bine!

Child, ce frumos povestesti tu de bb Albert! Si ce sentiment ca incepi sa-ti intelegi puiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Tot eu, insa am o intrebare pt Enik: in 12 aprilie la ora 9.00 trebuie musai sa ajung la Sibiu la Spitalul Judetean. Nu merg cu sotul cu masina, ci singura. Ce variante am (tren sau microbuz) convenabile in asa masura incat sa ma duc si ma intorc in aceeasi zi? Daca aleg trenul imi poti spune tu ce mijloace de transport in comun ma ajuta de la gara sau o firma ok de taxi (chiar nu vreau sa-mi las toti banii acolo). Prima data imi va fi mai greu, ma voi obisnui insa, mai ales ca tot voi face drumuri acolo.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

cu trenul nu-ti recomand pt ca s-a rupt nu stiu ce pod si se ajunge tare greu.. mai bine cu microbuz..faci vreo 2 ore..
stai linistita ca spitalul judetean ii aproape de gara.. la 10 minute de mers pe jos.. la ce sectie mergi?? ca sunt 2 spitale ..

20 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna seara burtici!!!
Ieri am muncit toata ziua, nu prea am stat, m-a ajutat si sotul, dar aseara am dormit foarte rau..asa ca azi n-am mai avut chef de nimic si mai mult m-am mutat de ici colo..nici pe net n-am avut chef sa stau..am facut doar o ciorba si sotul clatite si am mancat cam multe
deci tot nu mi-a fost prea bine, ca am zis ca cine stie cand imi mai face el clatite..maine sper sa fim mai activi..
Si noi am vrea sa mergem la ai mei in moldova de Paste dar nu stim inca exact cand plecam..depinde de sot acum..
Simo insanatosire grabnica baieilor..nasol tare..
Va doresc o seara linistita..mai stau putin dupa care fac un dus si ma bag in pat..

Elena 28+ Luca

Mergi la inceput

Enik, mi s-a spus ca la Spitalul Judetean, in policlinica, pe langa Cardiologie, Radiologie. Iti suna ceva cunoscut? Multumesc de informatii, incerc sa vad ce microbuze am de dimineata. Sotul mi-a spus ca nu am, insa este musai sa merg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Enik, mi s-a spus ca la Spitalul Judetean, in policlinica, pe langa Cardiologie, Radiologie. Iti suna ceva cunoscut? Multumesc de informatii, incerc sa vad ce microbuze am de dimineata. Sotul mi-a spus ca nu am, insa este musai sa merg!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

cred ca ii pe langa maternitate..dar intreb sa stiu sigur..oricum..sunt la 3 minute unul de celalalt... nu stiu sa-ti zic la ce ora sunt microbuze din brasov..din sibiu stiu ca sunt incepand de la 6 si ceva...

20 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu stiu ca sunt microbuze pt Sibiu din gara ,incepand cu ora 6 dimineata!

Va zic sincer ca sunt pe 7 carari,sunt tare obosita si de obosita ce sunt nici nu pot dormi...Ma consoleaza gandul ca vor trece toate,ca vor creste mari si astia mici,ca voi dormi si eu odata cat voi vrea..de-astea!Pana atunci,trebuie sa fiu tare

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Simo, draga de tine! Mi-e greu mie uneori sa ma inteleg cu Dragos, mai ales cand este marait sau obosit sau bolnavior, daramite tie! Asa-i, va trece si perioada asta si vei fi cea mai fericita mamica cu trei cavaleri! Eu ma gandesc ca tot amanand sa il fac pe bb 2 acum, mai greu imi va fi mai tarziu sa ma reobisnuiesc cu bblusi, colici, nopti nedormite!
Un pic de ajutor din partea bunicilor nu se poate? Macar o perioada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neata dragelor..Ce zi urata, asa ploua
Simo cred ca ti-e tare greu, chiar asa putin ajutor din partea bunicilor nu se poate?
Voi ce mai faceti azi???

Elena 28+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Astazi e mult mai urat afara decat ieri , ma uitasem aseara la vreme si nu vazusem ploaie asadar va imaginati ce surprinsa am foat azi noape sa aud picurii pe acoperis ! Partea buna , am dormit si eu mai mult pe vremea asta !

Programul meu pentru astazi cuprinde calcatul hainelor cu pauze dese , aruncatul privirii pe net dupa voi , asteptatul sotului de la scarbici si cam atat . Ar trebui sa merg sa cumpar un cadou pentru o zi de nastere dar am sa aman pe maine in speranta unei vremi mai bune . Nu stiu daca mi-am mai propus altceva !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput