"mamici si burtici din brasov" (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

eu am amintiri placute legate de zona aia...mergeam mereu sa vedem ursii... dar pe vremea aia nu erau asa multi...ce vremuri faine, devin nostalgica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nici nu am stiut ca exista cresa in Dobrogeanu-Gherea ! Multumim de sfat, daca ma hotarasc pentru cresa va fi sigur incepand doar de anul viitor , din aprilie/mai

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetele,

Child: felicitari pentru bebe
R_ocsy: sa ai parte de Sarbatori linistite alaturi de cei dreagi
Noi avem noroc. Avand in vedere ca venim la Bv de Pasti vom sta cand la socri cand la ai mei cand la buni asa ca in cela patru zile nu prea avem ce gati ca se ocupa ei de toate si nici nu m-ar lasa sa fac ceva.

E greu sa rezisti la ciocolata mai ales cand sotul vrea intr-una cioco de casa pe care o papa in doua zile desi fac dintr-un kg de zahar. si nu ar pune un kg pe el. Ma innebuneste
Voi a-ti vazut cumva prin Bv saltelute de pat de 90/60 ca am primit patutul si neavand dimensiuni standard nu prea gasesc de gata.
Pupic,

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Bia : cand pleci spre Brasov ?
Si eu mi-as invidia sotul daca ar putea manca ciocolata de casa cat vrea fara sa depuna un gram ... doar ca amandoi facem parte din aceeasi categorie, daca exageram cu mancarea se vede !
Saltelute am vazut la un magazin pe Calea Bucuresti , mai sus de BCR ( nu acum, anul trecut ) ; noi inca nu ne-am adus patutul ca avem de zugravit prima data si apoi mobilam ... am fost ieri si m-am uitat dupa mobila dar nu si dupa saltelute .

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Vineri pe la 14:00 plecam spre BV. Sotul meu papa si cate o punga intreaga de fistic din aia de 500g si cioco in prostie si tot schija e. Cred ca si ce papa el se depune tot la mine. O sa stam in Bv pana marti inclusiv asa ca poate am timp sa dau o raita pe la mag ala.

Multam,

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!

Noi suntem bine, papam, crestem, gangurim, intr-un cuvant ne intelegem de minune.
Am inceput sa-mi cunosc copilul, dupa ce mananca vrea sa ne jucam un pic si la al doilea cascat e semn de somn, deci il pun in patut sau carucior si nu prea vocifereaza, sta acolo pana adoarme (de vreo 2 ori a functionat).
Acum, pe vremea asta ploioasa nu am iesit, dar sta bine imbracat in geamul larg deschis si doarme neintors.

BIA eu am luat salteluta din fibra de nuca de cocos de la Babyshop, este pe Branduselor, vis-a-vis de ITC si in Eliana Mall. Sa inteleg ca aveti un patut mai mic?

Referitor la crese si eu stiu de cea de pe Dobrogeanu Gherea si mai e una buna pe Aurorei. O cresa noua, nu stiu daca e inaugurata, e cea de la scoala 4 din Racadau, la parterul scolii au facut cresa si gradinita.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

am terminat treaba prin casa, am hranit una bucata copil mofturos(asta ca azi nu am iesit deloc afara si asa patesc cu el cand nu iesim), am adormit copilul si acum am putin timp pentru forumit.
child ma bucur tare mult pentru voi ca va intelegeti de minune, va trimitem un sa fiti mereu asa.

restul fetelor, pe unde sunteti???, cam slabuta miscarea pe aici...

-icei la toate

Mergi la inceput

eu pe aici ... doar ca nu aveam cu cine conversa

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Incercam sa gasesc vreun serial mai interesant de scos de pe net ... dar ori sunt eu ciufutica si nu mai gasesc nimic pe gustul meu ori chiar nu se mai scoate nimic interesant in materie de seriale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am avut o saptamana grea,cu Sam bolnav gastroenterocolita-varsaturi,diaree,febera mare...off si vai.3 zile a papat biscuiti si a baut ceai si apa-a slabit rausi era tare anemic,fara chef de nimc,zacea in pat.Acum isi revine,dar mananca tare putin...
Ca tocmai ce ziceam ca ma bucur ca Sam e bine...
Blackgirl,habar nu am de la ce a facut Siluan bronsiolita,presupun ca a luat de la David...saptamana trecuta la David la scoala au fost 9 copii in clasa,din 21!

Aveti grija de burtici si de bebelusi

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput