"mamici si burtici din brasov" (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am auzit ca s-ar construi o cresa particulara in Racadau, langa scoala ... cel putin asa zicea cumnata mea ; eu am tot rugat-o sa se intereseze dar nu ai cu cine , pana la urma va trebui sa intreb eu

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Enik : sa stii ca pe lista fan club ciocolata ma inscriu si eu ... de cand ma stiu sunt o adevarata devoratoare de ciocolata ; daca ma lasi sa aleg intre o prajitura si o ciocolata ghici ce aleg

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu stiu de o cresa pe Victoriei (asta este aproape de mine) si de una in zona Zorilor-Berzei (nu stiu exact, insa o prietena buna isi are fetita acolo). De stat, caci o cresa privata la varsta de 1-2-3 ani nu se justifica. Oricum invata sa se joace, sa manance, doarme, canta, ce altceva in plus sa faca? Limbi straine, muzica? Ar fi chestia cu personalul, insa asta tine deja de noroc.

Cami, pai tu ai program de alaptat, zau! Si concediu 3 luni si program de 4 ore la full-time!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Enik : sa stii ca pe lista fan club ciocolata ma inscriu si eu ... de cand ma stiu sunt o adevarata devoratoare de ciocolata ; daca ma lasi sa aleg intre o prajitura si o ciocolata ghici ce aleg

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

eu intre o ciocolata si o prajitura..stii ce aleg???
pe amandoua... ca nu ma pot abtine..

20 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

rocsy tu stai in racadau???

asa zice si sotul meu ca am program de gravide .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Tot eu, insa am o intrebare pt Enik: in 12 aprilie la ora 9.00 trebuie musai sa ajung la Sibiu la Spitalul Judetean. Nu merg cu sotul cu masina, ci singura. Ce variante am (tren sau microbuz) convenabile in asa masura incat sa ma duc si ma intorc in aceeasi zi? Daca aleg trenul imi poti spune tu ce mijloace de transport in comun ma ajuta de la gara sau o firma ok de taxi (chiar nu vreau sa-mi las toti banii acolo). Prima data imi va fi mai greu, ma voi obisnui insa, mai ales ca tot voi face drumuri acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camelia86

rocsy tu stai in racadau???

asa zice si sotul meu ca am program de gravide .

Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)
poze

Cumnata mea sta in Racadau ; noi stam pe vulturului ... deci aproape de ea oricum ; tu ?

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Rocsy eu am stat 17 ani in racadau, acum stau in Zarnesti, insa merg destul de des in Racadau ca acolo am prieteni multi si soacra mea sta tot acolo.

Mergi la inceput

E o zona linistita, cu verdeata, au si parc aproape , imi place ... singurul lucru care ma infioara sunt ursii cei plimbareti !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

gata am revebit am facut nani si ma simp mai bine, am vb si cu dr si mi-a spus sa renunt un timp la utrpgestan, sa iau vitaminele si maneb6 cate una pe zi.

durerile de la mivelul coastelor cica sunt normale ca burtica impinge una alta si le mai comprima-in rest sa stau cumintica si sa fac cat mai putin efort!

M-am limistit cat de cat pt ca sambata e de garda si nu pleaca din bucuresti, mi-a spus sa o sun ca nu e nici o problema si sa nu ma simt vinovata ca o deranjez!

Asa despre cresa, pt felele din racadau o recomand pe ce de pe dobrogeanu gherea-eu acolo l-am dus pe vlad la un an si ceva si am fost fff multumita, cand l-am dus ora merei era ora de stres si nervi pt mine, acolo a invatat sa mamance singurel, intr-o luna am renuntat la pampers, si pt copii de la doi la 4 ani au educatoare si chiar de craciun cand avea doi anisori a avut prima serbare si a spus si el doua versuri.

In zona berzei stiu cae o cradi sau cresa mai mare intre blocuri, eu in bv am locuit pe carpatilor aproape de zorilor.

Pe fetele care intentionati sa introduceti copii in colectivitate va recomand din inima sa o incepeti primavara aprilie-mai veti trece mai usor cu bebeii peste raceli care vor fi destul de frecfente la inceputul contactului cu colectivitatea!

Indiferent de varsta se intampla acest lucru ori ca are un an doia, trei sau patru racelile vor fi aceleasi la inceput!

Sanatate si bafta multa!

Anca +20s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput