"mamici si burtici din brasov" (3)
Raspunsuri - Pagina 14
blackgirl0 spune:
Cami, esti invatatoare/profesoara/educatoare, nu? Ca eu numai in educatie am auzit de concediu de 3 luni!
Moama, ce de concediu!
Anca, asa sa faci! Si chiar ca ai noroc de doctorita ta! Putini ginecologi s-ar elibera la urgente, mai ales in preajma Sarbatorilor! Iti tin pumnii! Si sper sa fie o alarma falsa (nu ma injura, daaaa?
), decat sa fie ceva grav si sa treci cu vederea! 
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 Cami, esti invatatoare/profesoara/educatoare, nu? Ca eu numai in educatie am auzit de concediu de 3 luni! Anca, asa sa faci! Si chiar ca ai noroc de doctorita ta! Putini ginecologi s-ar elibera la urgente, mai ales in preajma Sarbatorilor! Iti tin pumnii! Si sper sa fie o alarma falsa (nu ma injura, daaaa? ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Cum sa te injur-esti o draguta si eu seman cu tine din acest punct de vedere, daca sesizez ceva trag semnalul de alarma!

Mai ales cand ma stiu trecuta si patita!

Anca +20s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
enik83 spune:
am schimbat prefixul la saptamani..![]()
deocamdata am 57 de kg..mai am pana la 60..nu cobi !!! 
20 fix cu o minune de 
poze
enik83 spune:
blackgirl...stai linistita ca sunt paranoica cu termenele de garantie..
pe orice pun mana..ma uit sa vad...![]()
imi trage cu ochiul si cate un mar.. cate o para..cate o capsunica..dar ciocolata bat-o vina ii tare pacatoasa..ea imi trage cu ambii ochi..ba ma si striga..

20 fix cu o minune de 
poze
blackgirl0 spune:
Ce bine, Cami! Este de stiut, pe cand oi avea nevoie pt Dragos. Mai nou ma bate gandul sa-l dau la cresa cam 4 ore pe zi, insa nu cunosc nici una prin apropierea mea, Dragos nu stie sa manance inca singurel, de vorbit doar "mama" si "tata" si cate un "pa-pa" si "da-da", insa fara adresa, cu olita momentan doar se joaca, pune cuburile in ea.
Am incercat sa-l asezam asa imbracat pe ea (este stil scaunel, cu spatar), insa nici vb, se ridica in secunda 2. ![]()
camelia86 spune:
ce dulce trebuie sa fie Dragos bagand cuburi in olita, parca il si vad.
.
de ce vrei sa il duci la cresa, vrei sa te intorci la munci...???
blackgirl0 spune:
Cami, da! Asta ar fi ideea. Mama inca munceste si din cate observ ar mai sta in campul muncii, nu se grabeste cu pensionarea. Si la mine "arde" sa ma intorc la munca.
camelia86 spune:
pacat, dar daca trebuie, trebuie. si pe mine ma bate gandul ca dupa, un an sa incep, avand in vedere ca eu lucrez doar 4 ore pe zi si asta la program intreg si o am si pe mama care sta acasa si ar putea avea grija de piciu meu. dar mai e pana atunci, puiu meu abea are 3 luni jumate.
spre rusinea mea eu nu stiu pe unde sunt crese in brasov
r_ocsy spune:
Anca_vlad : saptamana trecuta cand am avut contractii, o sun pe dr. mea ii spun care e problema dupa care incepe sa rada si spune , hai fuguta pana la spital sa ne lamurim ce si cum ca de miercuri mi-am luat si eu liber 3 zile si nu pot sa plec linistita ... ce viata au saracii, de cate ori isi planifica cate un scurt concediu, cateva zile libere sau sarbatori ... parca e facut, atunci ne ia si pe noi durerea ![]()
Blackgirl : eu in general nu gatesc prea mult de sarbatori , de Pasti mai putin decat de Craciun , prea multa mancare strica
. In plus atitudinea asta m-i se trage de acasa, mama are prostul obicei sa gateasca in exces si apoi nu stie cum sa le imparta ca sa nu le arunce ( o prostie ). A trebuit sa plec la facultate , sa ma casatoresc ca sa o dezvat de a mai insista sa ma servesc cu mancare ! Acum s-a obisnuit si cu mine si cu sotul ca nu mancam mult ... dar de partea cu gatitul mai domol nu cred ca o sa o poata dezvata cineva ![]()
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !