"mamici si burtici din brasov" (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza..va servesc cu cafeluta..
Sa speram ca apare soarele azi..

Elena 28+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Neatza..va servesc cu cafeluta..
Sa speram ca apare soarele azi..

Elena 28+ Luca

Momentan arara destul de bine vremea ... de dua geam ; sper sa o tina tot asa ca avem de facut cumparaturi !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna dimineata! Fete harnice, nu gluma! Noi abia aseara am terminat curatenia in sufragerie, azi bucataria, maine camera lui Dragos. Cumparaturi printre picatele, gatit maine seara. Si-asa nu fac nimic in cantitati industriale, sper ca daca luni tine vremea cu noi sa iesim la un gratar.

Enik, chiar asa! Ce-ai avut cu cutu? Si da, o sa vreau si numarul tau de telefon, caci e musai sa ajung la ora fixa si la locul stabilit! Insa pana atunci mai este!

R_ocsy, este impropriu spus mobila. Am dat comanda de fapt la un dulap de haine pt Dragos, pe care langa patut si masa de infasat l-am considerat generic "mobila copilului". Anul acesta vreau ceva special, insa nu stiu daca o sa avem banii necesari. Si decat sa iau ceva care doar sa fie, poate mai bine asteptam un an sa luam exact ce am in cap! Spor cu cumparaturile!

Mergi la inceput

Blackgirl : eu ma gandeam la un dulap, un pat si masa de infasat ( patutul il primim de la niste prieteni ) ... nici la noi nu e propriu zis o camera intreaga . m-am uitat prin oras si mobila pentru copii in general mai include si o biblioteca si birou , ceea ce e prea mult pentru bebe oricum . S-ar putea pana la urma sa o facem si noi la comanda pentru ca ceea ce am vazut in oras era oferta pentru intreaga camera , nu cred ca le convine sa iau doar 3 corpuri ! E drept. nici nu am intrebat , dar nu ne-am terminat excursia oricum .

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor...azi am facut foi cu miere de albine.. acum le termin..sunt si eu terminata odata cu ele..
acuma fac crema..si gata..in rest o sa stau cu picioarele in sus..asa daca nu-mi vine vreo idee..

catelul este un caniche...adica un pudel nebun.. care are fitze de domnisoara..vrea afara..dar latra si sperie copii..si nu ma inteleg cu ea..ca schelalaie toata ziua la usa sa-i dau drumul in curte..dar nu vrea in cea din spate...dehh..nu vede toata lumea de pe strada..vrea in fata..
in rest ii un catel extraordinar..

20 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Enik : buna prajitura, pofta buna ; daca nu ar fi atata treaba cu coptul foilor mai ca as face si eu ; imi statea si mie gandul de Craciun dar m-am razgandit ca aveam prea multa treaba ; acum nu as avea rabdare. Dar tot voi gasi eu o zi linistita cand voi avea chef !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Enik : buna prajitura, pofta buna ; daca nu ar fi atata treaba cu coptul foilor mai ca as face si eu ; imi statea si mie gandul de Craciun dar m-am razgandit ca aveam prea multa treaba ; acum nu as avea rabdare. Dar tot voi gasi eu o zi linistita cand voi avea chef !

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

intr-adevar..m-am muncit un pic cu ele..zici ca am mutat muntii nu alta.. asa m-am obosit..dar acum stau cuminte pe canapea si butonez

20 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Hai ca am rezolvat si cu cadoul , rapid de tot ca intr-o ora de cumparaturi sunt varza !
M-am razgandit si nu mai fac nici o prajitura , imi trimite mama 2 si nu mai vad rostul ... prea mult dulce face fundul mare .

R_ocsy 32 + Ana Sofia
AMR 7 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare, va scriu cu o mana, ca Albert doarme la mine pe burta.
Mai nou asa adormim, de cateva zile e marait, plange foarte des, din orice, nu cred ca are colici, cand il ia in brate tace.
Deci..., am daramat teoria care spune ca bebeii pana la 3 luni nu se rasfata.
Sper totusi, ca e doar o faza de care o sa trecem cat mai curand.

Altfel e totul bine, azi am facut o luna, am fost la medic la bilant, am crescut de la iesirea din maternitate 900 g si 4 cm.
Din fericire alaptez ca doar de aia beau eu toate ceaiurile si pastilele posibile si imposibile, ca sa aiba Albert papica.

Azi am fost la plimbare, aproape toata ziua si Albert a luat si masa in oras , ne-am refugiat in masina, ca nu aveam tinuta corespunzatoare pentru a alapta in parc.
Asta sa-mi fie invatatura si altadata sa ma imbrac corespunzator.

Si pentru ca am implinit o luna, am avut tort diplomat, cand am timp, o sa va pun poze pe picasa.

Ce faceti de sarbatori? Noi mergem la parintii sotului, cu toata gasca, la vreo 40 km de Brasov. E prima iesire mai serioasa

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

fetelor sa aveti UN PASTE FERICIT !!

20+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput