Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Magda sa va traiasca baietelul sanatos Vai saracutul prin ce a trecut.....sa dea Dumnezeu sa nu mai aiba probleme mari in viitor, sanatate puiului si
Giova baga reteta aia ca vreau sa vad ce este! Eu nu am simtit schimbarea orei desi m-am sculat la 4.00 ora veche Maine incepe si Angelo gradinita, de saptamana cealalta are vacanta 7 zile.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
MIHA78 spune:
MAGDA, sa va traiasca baiatul, multa multa sanatate.
Giova, te rog si eu sa ne scri si noua reteta ca prea o lauzi, s-o incercam si noi.
Tudor la socri,nu l-am dus la gradi ca prea tuseste si nu mai am chef de surprize pe pasti.
Cosmi nici noi nu suntem cu iepurasul, poate ceva simbolic luam.
Eu mi-am terminat curatenia, tb. sa-mi laud sotul care m-a ajutat ff. mult.
Giova spune:
Ne laudam si noi cu primul dintisor. si incepe al 2-lea de langa el...de sus.
azi noapte mi-a urlat la greu, noroc ca am dormit mai mult cui el de dimineata.
Magda of doamne prin ce ati trecut. multa-multa sanatate de acum incolo.
Maraki, Miha uitati aici e reteta:
http://www.pentrugatit.ro/retete/retete.php?productID=119&discuss=yes
Miha ce fain, eu nu am terminat, totul e la loc imi vine sa iau campii.
In plus Edi e super marait, nici macar ciorba nu am terminat-o de dimineata.
Uitati poze recente cu baietii:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-03-22/12:45:26
de aici in jos. Enjoy!
fug ca urla, mult a mai stat.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
toanca spune:
Magda, of....prin cate ati trecut, multa multa sanatate!
Giova, felicitari pentru primul dintisor!
Ne "laudam" si noi ca facem aerosoli
Are o gramada de SN si o tuse cam uratica.
De teama sa nu faca oarece complicatii, am inceput aerosolul.
Plus ca sambata am ajuns cu el la spital, la Marie Curie.
La un moment dat a inceput sa se vaite de durere in partea dreapta.
Am zis ca cine stie cum a stat si a facut vreo moscare gresita; dupa cateva zeci de minute a inceput sa planga si sa nu mai poate pune piciorul in pamant; am plecat de urgenta cu el la spital fiind-ne frica sa nu fie apendicul.
Spre norocul nostru nu a fost apendicita; am fost si la chirurgie si la pediatrie.
Diagnostic: colica abdominala
Ca atare, acum e cat de cat la regim; fara prea multe fructe, mai multe supe si gratar de pui, fara prajeli, etc.
Sper sa-i treaca repede
Giova spune:
of mai Iuliana, sananate lui matei. bine ca nu a fost apendicele.
Noi am rezolvat tot, am cam alergat, blocata in trafic, dar in final am ajuns si la stomatologie cu Marco. a termiant tot de era urgent, cica ne asteapta peste 3 luni la un control.
I-am inchiriat lui Marco costum de muschetar...si asa zice tot timpul ca el e muschetar...caci are muschi, nu se refera la muschetarii adevarati.
merg sa pun niste pulpe la cuptor, sa manance si sotul ceva, caci azi nu am facut mai nimic din cauza piticului.
_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
maraki spune:
Hello,
Eu am smotruit toata ziua, m-am saturat de sters geamuri, tocuri, usi, sifonierele pe sus ( asta imi scapase inainte de vizita educatoarelor )A mai ramas bucataria si dormitorul lui Robert care le fac maine si poimaine..... ca nu sant robot
Toanca sanatate lui Matei
Silvi am asteptat cafeaua ta
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
paula2003 spune:
Mai fetelor...cand te mariti de fapt iti iei un copil. De vineri am si sotul bolnav, a inceput cu gatul...sambata otita si de azi conjuctivita. Am 5 flacoane deschise si fiecare are medicalmetul lui. Cel mai greu este sa-mi conving sotul sa tina ochii deschisi si sa-i pun picaturi
Azi am trecut pe la dr. este optimista dr., dar eu nu stiu ce sa fac. La intoarcere am stat in parc o ora si ne-am dat cu bicicletele, nu i-am scos de joi(si atunci doar pana la dr. cu masina) din casa.
magdaz_ina spune:
Multumim pt. urari!
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
maraki spune:
Buna dimineata de la sv.
Citeam la no name de Ana ca este uituca, sa vedeti la mine scapari de memorieIntru in facebook la o prietena buna din Ro care sta in Italia, vad poze de la nunta ei si incep sa scriu cat de misto arata amandoi, ce rochie marfa a avut,cand au facut nunta( foarte mirata ) etc. A doua zi intra la mine pe mess si ma intreaba daca sant intreaga la minte De ce? Nunta a fost in 2008 si mi-a trimis atunci pe mess toate pozele
Merg in facebook sa vad ce mesaje mai am, faza e ca am butonat pe laptopul lui Michelle de mi-a venit rau si tot nu am gasit arondul, trebuie sa intru in google sa caut semnul si sa-i dau copyca sa pot sa la loghez in facebook.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Neatza!
Intru rapid ca nu stiu cand mai pot azi.
Noapte de cosmar...doamne cat a mai urlat Edi, noroc cu Orajelul ca s-a calmat dupa ce l-am masat. nu credeam sa-l mai doara, din moment ce e iesit tot, naiba mai stie, ca la el e horror cu dintisorii!
Azi e serbarea, Clau plecat la Alba, asa ca voi vedea cum ma descurc cu amandoi, cu costumatii si alte cele.
Aseara l-am imbracat pe Marco cum am zis, doamne ce i-a placut...si defilam prin casa sa-i arat pasii. a invatat ceva la gradi, dar parca ala era mers de fetitze, asa ca i-am tras un mers de smecher.
Maraki d-na esti de comedie, ce-o fi zis prietena ta?
Super ca ai reusit sa faci . Ieri ma plangeam mamei ca nu pot face nimic din cauza lui Edi, cica lasa ca vine femeia dupa, asta e, acum...dar nu mi-e hazna mie ca nu e ca la carte...cu 2 copii multe mai vreau.
Paula asa e, sotii sunt mai rau decat copiii. Nici al meu nu prea vrea medicamente. Insanatosire grbanica.
Iuliana esti cu dinti?
si revin mai tarziu.
_