Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Magda sa va traiasca baietelul sanatos
Vai saracutul prin ce a trecut.....sa dea Dumnezeu sa nu mai aiba probleme mari in viitor, sanatate puiului si 
Giova baga reteta aia ca vreau sa vad ce este! Eu nu am simtit schimbarea orei desi m-am sculat la 4.00 ora veche
Maine incepe si Angelo gradinita, de saptamana cealalta are vacanta 7 zile.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
MIHA78 spune:
MAGDA, sa va traiasca baiatul, multa multa sanatate.
Giova, te rog si eu sa ne scri si noua reteta ca prea o lauzi, s-o incercam si noi.
Tudor la socri,nu l-am dus la gradi ca prea tuseste si nu mai am chef de surprize pe pasti.
Cosmi nici noi nu suntem cu iepurasul, poate ceva simbolic luam.
Eu mi-am terminat curatenia, tb. sa-mi laud sotul care m-a ajutat ff. mult.
Giova spune:

Ne laudam si noi cu primul dintisor
. si incepe al 2-lea de langa el...de sus
.
azi noapte mi-a urlat la greu, noroc ca am dormit mai mult cui el de dimineata.
Magda of doamne prin ce ati trecut. multa-multa sanatate de acum incolo.
Maraki, Miha uitati aici e reteta:
http://www.pentrugatit.ro/retete/retete.php?productID=119&discuss=yes
Miha ce fain, eu nu am terminat, totul e la loc
imi vine sa iau campii.
In plus Edi e super marait, nici macar ciorba nu am terminat-o de dimineata
.
Uitati poze recente cu baietii:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-03-22/12:45:26
de aici in jos. Enjoy!
fug ca urla, mult a mai stat.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
toanca spune:
Magda, of....prin cate ati trecut, multa multa sanatate!
Giova, felicitari pentru primul dintisor!
Ne "laudam" si noi ca facem aerosoli

Are o gramada de SN si o tuse cam uratica
.
De teama sa nu faca oarece complicatii, am inceput aerosolul.
Plus ca sambata am ajuns cu el la spital, la Marie Curie.
La un moment dat a inceput sa se vaite de durere in partea dreapta.
Am zis ca cine stie cum a stat si a facut vreo moscare gresita; dupa cateva zeci de minute a inceput sa planga si sa nu mai poate pune piciorul in pamant; am plecat de urgenta cu el la spital fiind-ne frica sa nu fie apendicul.
Spre norocul nostru nu a fost apendicita; am fost si la chirurgie si la pediatrie.
Diagnostic: colica abdominala

Ca atare, acum e cat de cat la regim; fara prea multe fructe, mai multe supe si gratar de pui, fara prajeli, etc.
Sper sa-i treaca repede
Giova spune:
of mai Iuliana, sananate lui matei. bine ca nu a fost apendicele.
Noi am rezolvat tot, am cam alergat, blocata in trafic, dar in final am ajuns si la stomatologie cu Marco. a termiant tot de era urgent, cica ne asteapta peste 3 luni la un control.
I-am inchiriat lui Marco costum de muschetar...si asa zice tot timpul ca el e muschetar...caci are muschi
, nu se refera la muschetarii adevarati.
merg sa pun niste pulpe la cuptor, sa manance si sotul ceva, caci azi nu am facut mai nimic din cauza piticului.
_
Gio
de
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
maraki spune:
Hello,
Eu am smotruit toata ziua, m-am saturat de sters geamuri, tocuri, usi, sifonierele pe sus ( asta imi scapase inainte de vizita educatoarelor )A mai ramas bucataria si dormitorul lui Robert care le fac maine si poimaine..... ca nu sant robot ![]()
Toanca sanatate lui Matei
Silvi am asteptat cafeaua ta ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
paula2003 spune:
Mai fetelor...cand te mariti de fapt iti iei un copil. De vineri am si sotul bolnav, a inceput cu gatul...sambata otita si de azi conjuctivita. Am 5 flacoane deschise si fiecare are medicalmetul lui. Cel mai greu este sa-mi conving sotul sa tina ochii deschisi si sa-i pun picaturi ![]()
![]()
![]()

Azi am trecut pe la dr. este optimista dr.,
dar eu nu stiu ce sa fac.

La intoarcere am stat in parc o ora si ne-am dat cu bicicletele,

nu i-am scos de joi(si atunci doar pana la dr. cu masina) din casa.

magdaz_ina spune:
Multumim pt. urari! 
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de
Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
maraki spune:
Buna dimineata de la sv.
Citeam la no name de Ana ca este uituca, sa vedeti la mine scapari de memorie
Intru in facebook la o prietena buna din Ro care sta in Italia, vad poze de la nunta ei si incep sa scriu cat de misto arata amandoi, ce rochie marfa a avut,cand au facut nunta( foarte mirata ) etc. A doua zi intra la mine pe mess si ma intreaba daca sant intreaga la minte
De ce? Nunta a fost in 2008 si mi-a trimis atunci pe mess toate pozele![]()
![]()
Merg in facebook sa vad ce mesaje mai am, faza e ca am butonat pe laptopul lui Michelle de mi-a venit rau si tot nu am gasit arondul, trebuie sa intru in google sa caut semnul si sa-i dau copy
ca sa pot sa la loghez in facebook.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Neatza!
Intru rapid ca nu stiu cand mai pot azi.
Noapte de cosmar...doamne cat a mai urlat Edi, noroc cu Orajelul ca s-a calmat dupa ce l-am masat. nu credeam sa-l mai doara, din moment ce e iesit tot, naiba mai stie, ca la el e horror cu dintisorii!
Azi e serbarea, Clau plecat la Alba, asa ca voi vedea cum ma descurc cu amandoi, cu costumatii si alte cele
.
Aseara l-am imbracat pe Marco cum am zis, doamne ce i-a placut...si defilam prin casa sa-i arat pasii. a invatat ceva la gradi, dar parca ala era mers de fetitze, asa ca i-am tras un mers de smecher
.
Maraki d-na esti de comedie, ce-o fi zis prietena ta?
Super ca ai reusit sa faci
. Ieri ma plangeam mamei ca nu pot face nimic din cauza lui Edi, cica lasa ca vine femeia dupa, asta e, acum...dar nu mi-e hazna mie ca nu e ca la carte...cu 2 copii multe mai vreau
.
Paula asa e, sotii sunt mai rau decat copiii. Nici al meu nu prea vrea medicamente. Insanatosire grbanica.
Iuliana esti cu dinti?
si revin mai tarziu.
_
Gio
de