Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 8
MIHA78 spune:
Cosmi, ma bucur ca ati ajuns acasa si e bine Bianca. Bine ca ai terminat si cu inspectia. Of, da e f. trist cand vezi atat de multi copilasi bolnavi.
Paula, multa sanatate copilasilor. Cu ce le faci aerosoli? In Bulagaria cand tb. sa mergeti?
Silvia, felicitari ptr. reusita lui Jean. Nici nu stiu ce sa-ti spun tie de ex, doar ca eu cred ca au fost ffff. grele, si ca tu oricum te-ai prezentat f. bine, ai trecut atatea probe. Da stiu ce spui legat de pierdut timpul la cozi, vad si eu atatea cozi in fiecare zi . Asta a fost asa o gluma, ca doar cozile alea sunt si la mine la ghiseu. Din pacate inca la noi birocratia ne termina.
Maraki, de Robert ziceam, deci a avut succes ciorba lui. Pana la urma eu cred ca vizita ed. a fost chiar bine venita, cred ca e un mod de a se apropia de copilasi.
Giova, mie mi se pare f., haioasa propunerea ta ptr. costumatia lui Marco. Sa-i faci poza sa-l vedem. Le gat de nasit, daca si ei va ajuta, el e bun prieten cu Caludiu, cred ca totusi in timp se va lega o prietenie si intre tine si viit. mireasa. E imp. si ptr. voi sa aveti pe cine va baza in caz de ceva in Tm.
Ana, chiar horor ce-ai povestit tu acolo. Bietii parinti ce spaima au tras. Si alergiile astea sunt tare pacatoase. Noi ieri am sters cu Pronto toata mobila din casa. Mirosea f. tare, normal ca s-a pus Tudor pe-o tuse seaca iritativa, abia dupa Aerius s-a potolit putin. Culmea e ca am inceput si eu apoi.
eu maine nu stiu ce fac cu el, inca nu e bine, mama e racita cobza, la gradi mi-e groaza sa-l duc, asa ca voi apela la socri.
M-am intins ceva de groaza.
Toanca te rog daca poti sa-mi pui pe mail traducerea la POlimod. O trimit pe pm.
paula2003 spune:
1 ml. fluimucil + 1 ml. dexametazona + 1 ml. ser
Plecam vineri dimineata. Nu stiu ce sa fac, dar cred ca nu-i duc la gradi sapt. viitoare. Nu-mi permit sa plec cu ei bolnavi.
paula2003 spune:
Este primul an in care nimeni nu face serbare de Paste. Sunt un pic trista, dar ce sa fac? Toti au dat vina pe criza, ca nu sunt bani, ca nu au timp sau ca e prea din scurt
cosmi1975 spune:
salutare...o vreme ff urata la noi ,zici ca vine toamna
LA MULTI ANI celor ce poarta nume de flori si multa sanatate...
noi ziceam ca mergem la curte sa facem un gratardar dupa cum e vremea afara cred ca facem la tigaie...
Stefan s a dus cu Gabi sa cumpere roti la bicicleta ca erau praf cele vechi...Bianca citeste iar eu bantui pe net
Paula asa e cuu planul pe 24 de ore..si eu zic la fel,sanatate puilor mici ca sa aveti o vacanta super
Miha bine ca ai cu cine l lasa pe Tudor...
Silvi felicitari pt reusita sotului....iar aia ca nu te au ales pe tine habar nu au ce au pierdut,pe bune
Maraki asadar ROBERT este si bucatar...bunnnn
Giova deci n ai luat jucarii...lasa ca te ai plimbat
Ana aoleuu ce sa pateasca copilulce fac puii tai???
mai stie cineva de Dmelli ceva????sa scrie aici
eu nu cumpar cadouri de Paste ...nu prea le avem cu iepurasulasa ca nu mi bat capul
maraki spune:
Hello,
Paula deci la ACASA este soare Ai vazut ca sant si eu din Drumul Taberei nu?
Avem sarbatoriti astazi? La multi ani tuturor celor care poarta nume de floare Grecii nu au sarbatoarea asta, oare de unde am luat-o noi?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
magdaz_ina spune:
de Florii pt. toate si pt. toti si !
Iarina are acum un fratior si in curand si un verisor!
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Vad ca acum suntem "la grupa mare?!"
Oau, Iarinei i s-a desfiintat gradinita la care mergea si eu ma gandeam cum sa o inscriu la toamna la alta gradinita la grupa mijlocie, ca are timp de mers la scoala si dupa ce face 7 ani, nu-i asa?!
_
paula2003 spune:
Acum a venit o ploaiue mocanesca, urata si la 6 trebuie sa plecam in vizita la cineva. Nu stiu cum sa-i scot, dar am promis ca mergem
La multi ani tuturor florilor!
Giova spune:
tuturor celor ce poarta nume de flori: Florina/Florin, Brandusa!
eu sunt chiauna de somn, m-a cam dat peste cap culcatul tarziu, trezit noaptea din cauza de urlator si schimbatul orei.
Noi am ajuns la biserica spre sf. slujbei, dupa care am mancat in oras. desertul l-am luat acasa, doamne buna este tarata asta!
Paula of doamne cate mai sunt pe capul lui paul. Insanatosire grabnica sa puteti pleca linistiti in Bulgaria.
Cosmi lenevesti azi doamna. ai tras ieri destul. e bine cu copii maRI.
de Irina nici eu nu mia stiu nimic, i-am scris pe mess., dar nu am primit raspuns.
Miha asa e...nasii lui Marco ii vedem doar la zile onomastice, dar na...
Magda bine ai revenit. sa iti traiASCA noul membru. cum e cu bb mic? care de fapt, e chiar marispor acum
si o duminica frumoasa sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
magdaz_ina spune:
Am revenit cu intarziere pt. am ajuns acasa cu Rares la 12 saptamani. S-a grabit sa se nasca (35/36 saptamani) si a fost cu malformatie cardiaca congenitala.
A fost operat la Tg. Mures; acum e spre bine desi mai avem unele lucruri de rezolvat.
Acum am vazut ca avem pe DC si informatii despre hipospadias, pt. ca avem si aceasta problema, minora in comparatie cu malformatia cardiaca.
Sper sa fie acea forma care nu necesita operatie dpdv functional, ca estetica as lasa-o la o parte in aceasta situatie.
_