Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 10
cosmi1975 spune:
neata gagici.,,...eu am dus puiul mic la gradii si acum incerc sa mai fac cate ceva pe aici,dar nu prea am chef -pt ca s racitaam niste bube prin nas de nici nu pot respira plus ca s ragusitasper sa mi treaca ca tb sa plecam la tara si n as prea vrea sa stau in casa mai ales ca s apus la cale o petrecere cu miel la protap cu multi prieteniabia astept,asa ma bucura intalnirile astea
mai tb sa fac ceva cumparaturi dar amna pt joi...ieri am luat BIancai o pereche de incaltari de la Nike cu 70% reducere...era singura pereche...pt papan am rezolvat cumparaturile
Magda prin ce ai trecut cu cel mic...sanatate multa
Giova te cred ca ti e greu cu 2 copii mici...oricumca te descurci fff bine
MARAKI ce harnicuta esti
Paula cred ca toti barbatii sunt putini ipohondriisi al meu decat sa ia pastile mai bine zace
Silvi da si tu o cafea
eu incerc sa tin post saptamana asta poate reusesc sa ma spovedeesc ca de impartasitnicio sansa
pup toate fetele si mai revin
toanca spune:
Salutare
Matei e o idee mai bine, dar tot mai tuseste si are SN
Giova, DA am dinti; mi-e un pic cam greu cu ei ca zici ca am caramizi in gura, dar in cateva zile o sa ma obisnuiesc
M-a fericit Victor; i-a invitat pe ai lui la masa de Pasti
O sa am 13 invitati (ca vin si rudele din SUA); iar pune masa.....pregatiri....nici nu vreau sa ma gandesc.
I-am spus ca daca tot mi-a facut un asemenea "cadou" de Pasti sa puna el mana sa gateasca
Giova spune:
Cosmi nasol cu raceala si bube in nas. si marco se plangea de una, si el e racit si mai nou si edi e cu muci.
Iuliana super, prima data e senzatia asta, pe urma te obisnuiesti.
Misto cadou de la Victor. pai ce numai neamurile tale sa vina? Clau nu ar indrazni sa faca una ca asta, fara sa-mi ceara parerea.
am mai facut si eu cate ceva prin casa si am terminat ciorba de ieri inceputa.
e o perioada aiurea, caci Edi vrea numai sa se plimbe. cum il pun in fund, cum se ridica in picioare si dai, trebuie sa ma plimb cu el prin toata casa. In camera la marco ce mai sta, dar acolo e belea cu toate jucariile.
ieri a inghitit un plastic dintr-ala de la pret. Mi-am bagat degetele pe gatul lui sa il scot afara.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
silvi_2005 spune:
Va rog sa ma scuzati cu cafeluta ca stiu ca trebuia sa o dau vin direct cu pranzul ca nua m reusit am pus pe site lamine painea care o fac eu de Paste http://bucataria-sylviei.ro/paine-pascala/ si va dau si o ciorbita asortata la ea http://bucataria-sylviei.ro/ciorba-de-miel/. Azi in sfart m-am odihnit ca ieri am fost tot pe drumuri la Primarie ca anulasam cantina si imi trebuia, ieri l-am luat acasa la pranz si am vazut ce greu e , luat la 11,30....facut pranz, dat mancare dus inapoi la 1,30 . Al meu sot m-a carat prin toate magazinele posibile, de la luat mancare la champanie de dus la spital si pt aseara ca am avut ceva invitati , la cumparat de Bicicleta de camera unde m-a pierdut si a ramas singur ca deja faceam cu nervii . A venit pe cand apucasem de adunat mandru cu bicicleta de 200 de euro si s-a pus pe montat ca asa l-au gasit prietenii nostri cand au venit ... asa ca Paula nu pot decat sa fiu deacord cu tine .
Ma bucur ca azi e de garda si piticul la scoala ca mai respir si eu ca mi-au mancat urechile amandoi saptamanile astea .
Maraki ce mai afce Angelo cum sta cu scrisul ? Alain a mirat audienta cum nu scoate el doua versuri din el dar stie sa scrie o multime cu litere de tipar si pe Pc stie ca caue de google singur jocuri cu masini isi scri el si butoneaza .
Iuliana vai ce aventuri ati avut si voi bine ca e ok cat despre masa de 13 persoane iti zc sincer ca usor nu va fi ....eventual sa tragi o oala de ciorba de cazarma, multe aperitive reci facute inainte si o fripturoaca mare la cuptor nu ai ajutoare ?
Magda sa va traiasca minunea ma bucur tare ca sunteti in sf bine, pupici multi de la noi .
Paula ma bucur sa te citesc, ai avut si tu o perioada cam agitata, pe cand se insanatoseste sotul / bb 3 ia si tu o vacanta sau trimite-i pe ei undeva sincer asa bine imi este o zi singura
Giovalinda felicitari pt dintisor Mortala reteta ai pus as vrea sa o testez
Cosmina sanatate multa. Tare simpatica ai fost cu ce au pierdut nealegandu-ma...nu stiu ei dar eu am pierdut un an nici nu vreau sa ma gandesc ca am ajuns intre primii 200 din 750 de candidati toti juristi vb de macar o limba straina si tot ca un LUSER ma simt rateu pe ultima suta de metrii ...nici nu vreau sa ma gandesc.
Revin eu cu barfe si retete si la cafeluta cu voi ca mi-ati lipsit
paula2003 spune:
Ce vacanta mai fetelor....azi am depus cererea pentru 3 zile de concediu si la 16 am fost sunata ca ..."plec in concediu? maine sa termini tot ca ....."
Nu plec vineri in Bulgaria, asta este concediu.
Sunt asa de obosita si mai mult ma farmant ca nu-i mai vad oadata sanatosi. Avem 2 luni de cat o taraganam si nu le trece bine ca si iau alte boli. M-am saturat. Incerc sa fiu tare.
Azi m-a sunat educatoarea si am tresarit, am crezut ca ma cheama sa-mi iau copiii.
Hai ca fug, mai am de facut bagaje si nu am cand. Joi trebuie sa-mi duc masina sa-i fac o revizie si sa o pregatesc de drum. Plecam cu a mea .
maraki spune:
Hello again,
Paula ma speriasem, am crezut ca nu mai plecati in concediu Hai termina bagajele ca mai aveti putin si Drum bun!!! sa ajungeti cu bine la bulgari si sa va relaxati sanatosi cu totii
Silvi uitasem sa scriu: chiar imi pare rau ca nu ai luat examenul A fost concurenta foarte mare, nici nu stiu cum te pot consola decat sa iti trimit Angelo scrie la comp cand are chef si mai nou a inceput sa scrie si cu creionul, l-a facut pe p,b,a,l,s...nu mai stiu....cuvinte de mana nu scrie dar pe comp da din ce stie ca la cele noi trebuie sa-i dictez pe litere....in schimb stie sa instaleze jocuri cu cd-ul, stie toate etapele de la install pana la finish....am vazut ca daca nu-i arat si doar spun pe ce sa apese( de exemplu accept sau ignore, sau altele ) se duce cu mousul direct deci trag concluzia ca le citeste
Giova au dreptate fetele: te descurci foarte bine singura cu doi copii Eu parca sant legata de Giorgos, am nevoie de el mereu
m-a luat de cap jocul Farmville pe facebook....cum aveam timp liber cum plantam, recoltam ce era gata, cumparam pomi, pasari, o vaca, intram pe la vecini sa cersesc cate o tufa, pom.... a inceput sa-mi placa
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
de la serbare
gata totul, sunt zoombie...uita-te dupa Marco, fa poze, filmeaza,Edi vroia plimbat. trebuia sa ma clonez in vreo 4 Ioane.
L-au mai tinut unii altii, a si dormit in agitatia si nebunia de acolo.
Venim pe masina...ma uit la Edi...sange pe manutza, de la gingiuta rupta. acasa pun mana, il masez si raman cu o bucatica de gingie in mana. Doamne ce se mai chinuie copilul meu mic...si noi pe langa el.
Silvia cum se poate? stai in Franta si nu ai facut tarta asta? e super buna si se face rapid. eu mai fac pe langa ea un sos de vanilie si pun pe felie cand servesc.
Maraki si eu eram legata, cand nu aveam masina...acum sunt independenta si tare-mi place. nu mi-a placut sa depind de Clau, el nu avea timp de tampeniile mele.
Paula spor la bagaje si la terminat munca sa plecati relaxati in concediu.
vine sorella de paste
e surpriza, cei de acasa nu stiu, vine cu un amic cu masina. sper sa ajunga pana vineri sa o aducem noi in Alba.
_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
silvi_2005 spune:
Giova vai ca te cotesc si imi amintesc de Alain a avut si hematoame in gurita ca l-am verificat o data si m-am speriat era negru pe gingii am si fugit la dr cu el, asa e cu unii copii mai dificil cu dintii, colicele...cu toate Stiu ratta ca ammai zarit-o prin reviste dar sincer nu amincercat-o o sa o fac. La cate se fac aici ...mi-ar trebui cateva ore zilnic si 150 de kg sa le testez ce frumos ca vine sora ta .
Maraki bravo lui Angelo . Alain e si cu scrisul de mana si e pasinat el de litere ca nu aminsisitat f tare niciodata , e tentatt sa incerce sa citeasca ce e scris ed tipar mereu dar cu coloratul stam prost tare ca nu vrea sa respecte chenarul si le fusareste tare...nu are rabdare, asta e. Am vazut un film nou Sandra B f frumos ti-ar placea si tie, The Blind Side 2009, super trebuie sa il vezi
Giova spune:
Silvia asa e...multe bunatati sunt la voi acolo...mai ales in materie de deserturi.
nu mai imi zi...hetmatoame in guritza...of doamne.
Maraki felicitari lui Angelos pt. scris.
si eu am zis pe forum, acum ceva timp, dar nu a sesizat nimeni.
El copiaza literele de pe taste, din carti de peste tot. a si invata cateva cu mine...scrie: mama, tata, edi, marco. nu-l oblig, dar ii place lui, e tare pasionat.
sunt moarta de somn. astept sa se gate mancarica si o tai in pat.
, pe maine.
_
maraki spune:
Giova, ce se mai chinuie EdilinuPrima oara aud sa fie asa rau cu iesitul dintilor. Asteptam poze de la serbare Nu cred ca ai mai zis de Marco ca scrie cuvinte, cum sa-mi scape? bravo puiului! felicitari
Silvi nici eu nu insist, numai cand a vrut si cat a vrut...asa prind ei incet, incet si pana la scoala vor citi cateva carticeleAm filmul dar nu mi-a aparut subtitrarea si nu puteam sa ma uit cu sonor tare ca dormea Angelo.
ma bag la ferma sa vad cine mai imi da ajutor Danele noastre sant bagate serios in joc poate ma aleg si eu cu un purcel, o vaacuta ceva de la ele
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5