Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 11
toanca spune:
Silvi, mie imi spui ca nu va fi usor cu masa de 13 persoane?
Pe mine de ce crezi ca m-a apucat groaza
Victor m-a intrebat de masa, eu nu am fost de acordi si cu toate astea i-a invitat
Da pe bune ma gandesc serios sa nu ma agit; oua si friptura si cu asta basta; poate asa nu or sa mai vine ca nu prea o sa aiba ce sa manance.
Plus ca nu am cand se le fac pe toate; eu vineri ma duc la servici, deci imi ramane numai ziua de sambata cand trebuie sa fac si oarece curatenie
Giova, nasol cu Edi....mititelu'
Cum a fost serbarea?
A defilat bine Marco?
Matei nu prea stie sa faca litere; stie sa faca numere, dar pasiunea vietii lui e coloratul....
cosmi1975 spune:
neata gagici.....
eu imi beau cafeaua si ma preg sa l duc pe papan la gradii...
sunt mai bine cu raceala asa ca sper sa ma simt ok de Paste...abia astept vacanta
maine merg sa impartasesc copilul mic pt ca Bianca se duce azi sa se spovedeasca si daca reuseste sa mai tina post inca 2 zile se va si impartasi...om vedea
nu v am povestit.....cand eram in spital i s a terminat bateria de la telefon si Gabi i l a dat la schimb pe al lui...a doua zi i l a adus pe al ei si eu am cboborat sa fac schimbul.....cand ma vede cu telefonul lui gabi ,,mamii sterge nu i l duce mai lasa l un pic....eu nu si nu...ca pana la urma sa ma roage sa sterg macar mesajul in care un baiat ii cerea prietenia daca tot era in covalescenta,,, am ras cu sotul de ne am spart
SILVI am vorbit serios cand ti am scris...ca aia au pierdutr,fac si eu ciorba ta
Giova super ca vine sorela...ale mele nu pot ca au de lucru mult in perioada asta,cat despre Edi
Tonca lasa ca ai sa te descurci cu musafiri...eu la party la papan am avut 19 parca si in ziua aia am pregatit
Maraki ce se descurca Angeleoasa asa planteza ,fa gradina ca nu stii ce timpuri vin
PAULA sper sa se termine sirul de imbolnaviri,...ca prea a durat
fetele....MIHA,TIOANA,ANA....se restul pe unde sunteti???
Giova spune:
am umblat sa-mi gasesc o pereche de pantaloni la un sacou cumparat in toamna. vezi sa nu mai fie culaorea care-mi trebuie. eu sunt de vina, ca am vazut la Zara si nu i-am luat in iarna.
asa ca nu stiu cu ce ma imbrac de paste.
In sf. e tot dintisorul iesit...dar e la fel de marait si irascibil.
Prezentarea de moda nu a fost cum ne asteptam... nu l-a lasat cu caciula si ochelarii...iau pus o peruca si pene, de zici ca era o fufa de la cabaret. si i-am zis educatoarei ca alea sunt accesoriile de baza ale costumului, dar vezi sa nu....
pe urma a fost o nebunie pe acolo.
Pana reusesc eu sa pun poze uitati cateva aici:
http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/copilasii-de-gradinita-s-au-distrat-la-carnavalul-primaverii/cn/news-20100330-09022993
in pozele 4-7 se vede si muschetarul de Marco, costum negru cu verde.
am venit cam nervoasa de acolo...puteau sa faca numai intre ei, sa nu ne mai cheme pe noi ca si parinti sa le vedem jocurile de petrecere si ca am fost si singura cu 2 copii. Pe Clau l-am iertat ca mi-a cadorisit niste euroi, asa ca mai am de o tura buna de shopping pe laredoute si next.
Iuliana unde-s 11 mai intra 2, tot acolo esti.
Nu te stresa prea tare, ca si cu timpul stai prost.
Cosmi bine ca esti mai ok...haioasa foc Bianca.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
paula2003 spune:
Azi am tras pentru toate zilele libere aprobate. Nu am avut timp sa ridic capul de la birou. De maine sunt in concediu, si sa vezi ce ghinion, vineri le da liber la fete si eu mi-am luat concediu . Vad eu cum fac poate nu ma duc miercuri in locul lui vineri.
Azi mi-am spalat masina, maine la 8 sunt in service cu ea sa o pun la punct daca are ceva, si apoi termin de facut cumparaturi de drum, bagaje si ce o mai fi.
M-am uitata pe meteo si este cam frig, dar poate nu se adevereste.
Abia astept sa plec, am terminat apoape tot inafara de hainele mele si ale sotului, care nu dureaza prea mult.
Nu stiti cum se fac la noi bagajele. Avem lista de iarna si lista de vara si asa facem bagaje. Nu uitam nimic. Nu va pot spune cate ne luam.
Va pup, poate mai intru maine, azi nu mai am timp ca fug in parc.
Daca nu am timp maine va spun de azi un Paste fericit, imbelsugat, linistit atat sufleteste cat si material, si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti fiecare.
cosmi1975 spune:
neata gagici....sunt pusa pe treaba de asta s matinala asa
aseara am reusit si eu si Bianca sa ne spovedim ....am nimerit un preot care ne a fermecat cu povetele
n am terminat treaba ,n am facut cumparaturi si azi avem sedinta de la ora 16 in susce le p0lace la unii sa se dea importanti,in joia mare sa ne pierdem timpul aiurea
Paula sper sa va distati si sa uitati de probleme
GIOVA asadar carnavalul o nebunie....da si eu prefer cat mai putini copii ca altfel se face balamuc
SIlvi am dat situl tau fetelor din italia sa faca bunatati
Maraki unde esti doamna???n ai terminat gradina???
am pus ceva poze in drop cu papan pt cine vrea sa vada
silvi_2005 spune:
Haideti fetelor la cafea ca eu asta fac ca al meu pitic nu vrea sa se trezeasca . Il culc la el in camera si pana pe la 11 fac ture si citesc povesti, pe la 3 se prezinta la noi in dormitor si uite asa suntem varza toti ...mai aiurea de JP care are saptamana asta 3 garzi si e rupt si azi cand intra in garda....
Merg sa vad daca reusesc sa il scot din pijamale pe pitic
cosmi1975 spune:
in cazul asta o sa ma retrag dupa forum si as revina cine se doreste
va doresc numai bine
toanca spune:
Salutare.
Matei e mult mai bine in schimb eu sunt rau de tot in piuneze.
Ma doare foarte tare in gat, abia daca pot sa inghit, ma dor urechile si tot asa.
I-am dat comanda lui Matei pentru Pasti de bicicleta; azi trebuie sa soseasca; sper sa ii si placa
Cosmi, Giova, ce ati mai patit?
Iar e samanta de scandal????
silvi_2005 spune:
Nici nu vreau sa aud de discutii de genul asta in zona va rezolvati voi pe privat neintelegerea ca sigur e o prostiuta la mijloc.
Cosmina ti-am vazu papanul vai ce copii mari avem,nu pot sa cred ma uimeste si Alain cand vad cat de multe intelege.Merci pt site
Maraki am uitat sa te intreb ati reusit cu culcatul lui Angelo in camera lui ? Cred ca el si Alain sunt codasii trupei la faza asta , eu nu mai dau inapoi poate imi gasesc si energia sa il duc si noaptea inapoi cand vinela noi.
Giovalinda ai comandat ceva de Laredoute? Eu inca nu am apucat sa ma uit, nu iti zic ca dupa o luna de absenta aveam o punga de publicitate Laredoute mi-a dat ceva cod cu livrare gratuita pana la toamna si reduceri , 3suisse-ul imi da ceva ceas super fain de trezire si 11 euro in cec chiar o sa comand ceva de la ei.