Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

scriu aici ca sa lamurimi problema ce a aparut

Giova stiu ca tu esti initiatoarea acestui subiect,ca ai tras de fiecare intru-un moment sau altul,ca ai pus sufet dar asta NU TI DA DREPTUL sa nu te pacalesc....azi e 1 APRILIE...........

pup Giova sper ca nu te superi....si am tras teapa si celor care asteptau RAZBOIULLL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi...bataita!!!
Eu nu asteptam razboiul si ma si gandeam ce naiba aveti de impartit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sper ca si Giova sa guste gluma ca altfel chiar nu mai calc pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

COSMI, cred ca nu stiai cum sa ne faci sa semnam prezenta, nu?
Eu ieri am stat cu Tudor acasa, care s-a transformat intr-un veritabil Dl. Goe. L-am pus ieri la colt de 3 ori, e de o incapatanare fara margini, am zis ca eu bataie n-am primit niciodata asa ca n-o s-o aplic nici in cazul lui, dar m-a scos rau de tot din sarite. Nu face nimic decat daca i se promit premii peste premii.
Paula, zile de sarbatoare cat mai frumoase, un sejur cat mai reusit sa aveti, asteptam impresii.
Giova tu mergi la Alba am inteles, sa ai cateva zile de relaxare. Ma bucur ca vine si sora ta. Pacat ca cei de la gradi n-au lasat copii echipati asa.
Toanca nu merge remediul la Tudor. Scrie acolo, precautie la cei cu IGE marit, asta e cazul nostru. Sa te obisnuiesti cat mai repede cu noua dantura.
Silvia multumim de retete, cred ca incerc painea.
Maraki, Giova, silvia, felicitari ptr. spiridusii care scriu litere, eu am mai zis ca am neglijat aspectul asta. Ma gandesc acum sa incep sa-l invat si pe Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Maaai Cosmiiiiiii!!!! cand ma pregateam sa scriu ca giovei nu cred ca ai avea ce sa-i reprosezi.....fata ce pacalealaaaa Am si uitat ca e 1 Aprilie

nu am inspiratie ce sa scriu pe moment...astept sa apara Angelo de la gradi, vreau sa vad ce le.a adus iepurasul si cum a fost

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Vad ca numai "pacalita" nu isi face aparitia
Miha, imi pare rau ca nu i se potriveste Polimodul lui Tudor.
Si Matei este la fel de incapatanat ca si Tudor.
Daca el spune NU orice as face eu, tot NU ramane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru eu sa vad daca nu ati facut careva ceva de pranz eu cum sunt singura nu prea am chef cred ca imi incropesc repede ceva, ieri am facut spuma de capsuni http://bucataria-sylviei.ro/ si aperitive reci pe frigarui ( super au iesit ) http://bucataria-sylviei.ro/gustari-reci-pe-minifrigarui/ si niste rulouri de piept de pui umplute cu cascaval, hribi si ardei va dau reteta dupa care am facut http://www.bucataras.ro/retete/5570/rulouri-de-curcan-cu-hribi.html
Maraki ai reusit sa gasesti filmul ?

Mergi la inceput

Miha imi pare rau ca aveti pb de neastampar,noi suntem veterani in asa ceva dar cu perseveresta se rezolva si cu muuuulta poveste si explicatii. Nici nu mai tin minte de cand nu l-am pus la colt pe Alain si avea o vrem cand pe acolo trecea zilnic ca s-a cumintit, la noi functioneaza f bine faze de gen " o sa rada copii de tine daca nu vrei sa te imbraci si iesim in pijama" sau "daca vrei sa se joace copii cu tine trebuie sa respecti regulile ( ca trisa la zar la nu te supara frate mereu, adica dadea pana avea 6 ) . A inteles cumva a parca ca sunt niste reguli ce trebuie urmate, ca altfel nu va putea face fata intre copii si ca lumea din jur se supara cand face prostii si nu asculta. Sinecr ma durea gura de cat ii explicam fiecare prostie....gen de ce e aiurea ca arunca bomboane in covorul meu flocos si nu il pedepeseam niciodata fara sa ii explic pe indelete ce anume e gresit ...Parca ca si in bancul acela ...am inceput sa zarim si noi ceva schimbare dupa o buna bucata de vreme. Zic deci ca e o etapa si ca o sa treaca ( voi mai aveti si alintari de la bunica probabil ) si e obisnuit sa i se permita multe .

Mergi la inceput

Eu centrez eu dau sut
Trebuie sa malaud cu reteta mea de puila ceaun, inventie proprie http://bucataria-sylviei.ro/pui-la-ceaun/ macarsa o vedeti daca nu o faceti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna dragelor!
Tare mi-ati lipsit!
De azi am reusit si eu sa am net, au venit cei de la RCS-RDS si ne-au cablat.
Am citit ca sunt tare bolnaviori copilasii Paulei, le doresc multa sanatate si refacere rapida ca sa se distreze la bulgari!
Liliana, tu cum esti? Am vrut sa te sun dar astept sa dai un semn pe DC, nu vreau sa te deranjez!
Silvia, bine ati revenit "acasa". Felicitari lui JP pentru reusita si tu nu te necaji pt examenul tau, probabil ca exista deja alte planuri in ceea ce te priveste. Aseara ma gandeam la tine, in timp ce imi faceam lista cu cele necesare pentru drob, iar azi am vazut ca ai facut deja drobul. Eu nu pun deloc usturoi, pun ffff multe oua crude (la 2 tavi de chec cam 8-8 oua), pun si oua fierte intregi, pentru aspect, si toate organele le tai marunt din cutit, nu le dau prin robot, imi place mai mult sa se simta bucatelele. Daca te tenteaza reteta sa-mi spui.
Giova, ce va chinuiti cu dintisorii, saracutul Edi! Poate la urmatorii va fi mai usor. Am vazut ca ziceai de LaRedoutte ca trimit iar in Ro. Eu am descoperit un magazin (nu stiu daca v-am mai zis) unde au multe solduri si mai ales de la LR la preturi excelente. In sensul ca nimic nu e mai scump de 50 de lei. Mi-am luat o pereche de blugi de gravida cu 20 de lei (in conditiile in care in magazinele specializate o pereche de blugi pt gravida sunt cel putin 15 lei), sunt LaRedoutte, gama Cocoon si sunt bestiali. De 2 luni nu mai ies din ei, sunt elastici si comozi si o sa imi fie buni pana nasc. Mi-am luat si o rochita neagra pentru un botez si am avut un succes nebun desi a fost doar 35 de lei. Super preturi si calitate excelenta au hainutele astea.
Miha, deci Tudor se rasfata! Lasa, sanatosi sa fie ca ii mai apuca perioadele astea, le mai trace
Iuliana, sa-ti fie de bine cu dinti noi si buni. Ai cu ce sa-i musti pe socrii daca nu le place cum iese masa de Pasti(glumesc scumpo, sper sa nu mi-o iei in nume de rau)
Maraki, le-ai dat pe spate pe nemtoaice cu prajitura aia cu prafuri? Bine ca totul a iesit ok! Daca am nevoie imi spui cum sa-mi configurez Strong DC++ ca se pare ca s-au dus setarile mele de cand am schimbat providerul de net?!
Ana, da, ne vom "bate" in fundite....numai sa nu-i creasca la a mea cuculet
Cosmina, mortala ai fost cu 1 aprilie!
Magdazina, bine ai revenit. Sa-ti fie sanatosi copilasii iar micutului ii doresc sa scape de orice probleme!

In rest noi binisor, mai putin Razvan care e racit cobza si azi nu a servit gradinita. Se pare ca nici maine....
Eu de maine intru in prenatal si sper sa ma mai linistesc si sa ma relaxez ca vad ca a inceput sa infloreasca liliacul pe la odisee...deja ma apuca spaimele.
Azi imi aduce mobila in living si la Razvan in camera si in rest, Dumnezeu cu mila. Oi face ce oi putea....
Am uitat sa va zic ca pana la urma am apelat la o firma de curatenie specializata, au venit doua tipa in 2 zile cate 4 ore/zi, mi-au spalat geamurile (nu grozav), faianta in baie (dar in spatele suporturilor de sampon de langa cada nu au binevoit, au tras masina de spalat si au spalat gresia sube a dar cablurile nu le-au sters de praful de var), mi-au stricat o plinta la parchet in living (abia pusa, a necesitat inlocuire), au frecat centrala termica si acum e plina de zgarieturi pe email, iar dupa ce au plecat ele eu m-am apucat de facut in urma lorca nici eu nu am toate pasarelele acasa. Seara plangeam pe canapea ca nu ma puteam misca de oase sa merg in pat, si ma tot vaietam si urlam de durere spre disperarea lui Razvan care ma tot lua cu "ce-i mami, ce te doare?!" si nervii lui Cristi ca sunt paranoica si ma epuizez de buna-voie.....si m-au si usurat "profesionistele" de 200 de lei, mama ei de treaba.
Dupa sarbatori o sa imi caut o femeie langa care sa stau si sa ii tot comentez ce si cum sa faca, ca la astea "profesioniste" mi-a recomandat patroana sa merg in oras sa ma relaxez (mare greseala)...
M-am descarcat si eu!
Pupici tuturor si mai intru eu zilele astea!
Sper ca nu am uitat pe nimeni

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 33+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput