Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 4
toanca spune:
Aoleu Cosmi...sanatate multa!
Si eu am facut acum vreo 2 ani o toxiinfectie alimentara de la o shaorma (de fapt de la maioneza). Am zis ca mor nu alta; si eu si Victor.
Am bagat o gramada de pastile in mine, dar din cate imi aduc aminte nu aveam dureri de cap.
Ai grija de fata!
Paula, jos palaria doamna!BRAVO!
Prea si-au luat sefii astia nasul la plimbare!
Maine am dinti;
T_Ioana spune:
Sper sa nu ma uitati de tot dar am avut niste zile infernale la muca iar acasa cu renovarile am taiat cablul de net si oricum, PC-ul e prin ceva cutii....
Mi-e dor de voi, nu reusesc nici sa citesc dar sa mai scriu, am citit doar ca Bianca lui Cosmi e bolnava, ii doresc sanatate multa multa si refacere rapida! (bine ca nu e meningita, Doamne fereste!)
Giova si Iuliana sunt in suferinte dentare. pup sa treaca rapid si sa iasa cum sperati voi lucrarile!
Ana a serbat-o pe micuta Anastasia (acum ditamai domnisorica). La multi ani si sanatate maxima!
Miha, ziceai ceva de un WE romantic la Budapesta...frumooooss! Sanatate lui tudor!
Maraki se pregateste de vizita educatoarelor si baga curatenie generala....bafta multa, sa iasa totul ok.
Paula, ai tras ceva cu nesimtirea si tupeul unora, bine ca ai pus piciorul in prag. Fii hotarata doamna, nu te lasa manipulata! Sa te odihnesti si sa te refaci!
In rest, imi cer scuze, nu am mai retinut care ce mai faceti. De maine intru 5 zile in concediu de odihna si apoi in prenatal! Trebuie sa merg sa-mi reziliez contractul de TV+Net de la InJoy si sa-mi fac la RCS_RDS (deh, simpatizez si eu cu sotul si vreau GSP TV ca altfel slabe sanse sa vedem meciurile din Divizia A)si apoi sa montez si acasa netul sa mai "trandavesc" pe forum!
Eu destul de ok, cu niscaiva contractii si dureri crancene de col (o suspectez pe bebelina ca tot nu s-a intors si de aici tzontzoroiul pe colul meu-ar trebui sa ajug si la echo saptamana viitoare) si incerc sa nu fac multe pe acasa. Am terminat cu renovarile....cum a iesit asta e (carcotasei din mine ii vine sa urle de nervi ca nu e PERFECT, asa cum imi doream) mergem mai departe....
Nu ma strofoc tare cu marea curatenie de Pasti, acum nu am gasit femeie ca e nebunie dar dupa sarbatori o sa chem pe cineva sa o ia sistematic, dulap de dulap, iar eu sa dau doar instructiuni.
Am ajuns la venerabila greutate de 15,5 kg si ma bucur din suflet ca m-au mai lasat durerile de solduri (cred ca era cum spunea Ana, nervul sciatic), mi-e din ce in ce mai greu sa conduc ca trebuie sa stau cam trantita pe spate, si acum umblu de bezmetica dupa lustra, covor si perdea in living. Dar pt mine nu Pastele e targetul, ca oricum nu o sa am musafiri de intretinut (si oricum, cred ca o taiem la tara de sarbatori) ci luna mai, cand trebuie sa vina bebelina.
Sper sa termin cu toate incet incet si dupa Pasti sa ma mobilizez si eu sa mai cumpar cate ceva pt nastere (eu n-am nici papuci, nici pijamale, halat etc)
Va pup pe toate si pe tori spiridusii si sper sa mai intru cat de curand cu unkm de mesaj!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 32+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
MIHA78 spune:
COSMI, sanatate Biancai, sa se faca bine cat mai repede, asa cum au zis si fetele bine ca nu s-a confirmat diagnosticul initial.
teolinda spune:
Un semn de viata si de la mine!
Am intrat sa va rog sa-mi tineti pumnii pentru maine!
De 3 zile alerg pe la spitale, analize.. ecografii... toate in urma unei crize pe care am facut-o duminica si care m-a tinut pana luni cand am primit o doza strasnica de no-spa pe vena... diagnosticul... PIETRE LA COLECIST.
In final au decis ca maine sa ma opereze laparoscopic si sa scoata colecistul cu pietrele aferente.
Nu mai intru in amanunte acum... va voi povesti cand imi voi reveni dupa operatie.
Problema cea mare este ca a trebuit sa intrerup alaptatul ... pana dupa operatie... daca voi mai avea cumva lapte atunci. Acum ce mulg arunc pt ca analizele de ficat au indicat transaminaze de 10 ori mai mari decat normale.
Cosmin sufera f tare... pt trecerea brusca pe lapte praf... si din bratele mele... in bratele mamei mele pt ca zilele astea am fost plecata de dim de la 6 si m-am intors numai pe la 4 dupa amiaza... asa ca este total debusolat si-a stricat tot programul, nu doarme bine... atipeste si tresare brusc... nu va zic ce jale aseara ca nu a vrut cu bibe si tragea de mine sa ii dau san.
Si tocmai acum cand eram asa fericita ca ii mergea extraordinar de bine, manca si avea in program excelent si noaptea.
Dar... nu mai stau sa-mi plang de mila ca deja de 3 zile... azi am ajuns la concluzia ca trebuie sa iau lucrurile asa cum sunt si cum vin... ca tocmai ma plangeam de frica de anestezie generala de la cezriana 2... Iaca maine exact anestezie generala voi face... dar sincer nici nu ma mai gandesc sa ma tem de ceva ... decat sa vin sanatoasa acasa la copilasi... duca-se si laptele... ca nu cred ca va mai avea rost (daca as mai avea lapte pritr-o minune)sa-l intorc iar de pe formula ... pe san...
Ramane de vazut.
Va rog sa-mi tineti pumnii pt maine si pupici si multa sanatate tuturor
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
paula2003 spune:
Multumesc fetelor. Voi credeti ca am uitat cand primeam raspunsuri" sper sa nu mori ca tipa cu gemenii" , dar sa nu patesti la munca si nu te opri, munceste, munceste....
cosmi1975, sanatate multa si sa fii tare. Se mai intampla. Imi pare rau.
Eu azi m-am plibat, am vazut ce mai este nou, m-am vazut cu o prietena la o cafea, m-am rasfatat si mi-am luat mici cadouri ....acum am venit acasa. Mi-am luat rovinieta, mi-am schimbat rotile de iarna....am muncit. Maine sotul meu meu drag, ar fi vrut sa-mi duc masina si in service, dar nu este loc
Maine vreau sa stau acasa. Am de facut curat in bucatarie si bai. Vineri mai vad eu ce fac, sambata stau cu puradeii si asa a trecut liberul. Ma duc luni-miercuri la job si apoi intru iar in concediu o saptamana. Plecam....la odihna!
maraki spune:
Teolinda iti tin pumnii pt maine Te vei intoarce sanatoasa la copilasi Succes la operatie
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Maruta a luat-o razna Care frate 28 milioane de romani??? Ieri a bagat la licitatie servetelul cu ruj al Simonei Senzual si a anuntat ca au licitat pe net 26 milioane de romani A primit sute de mesaje pe site ca este varza si vad ca astazi tot asa o tine Poate vrea sa dreaga greseala de ieri si vezi Doamne e o glumaNu se uita nimeni la Happy hour???
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
la ceas de seara.
Maine e sarbatoarae si am zis sa fac cate ceva azi. abia am apucat sa calc si nu tot....
Poate maine ajung la biserica cu Edi la impartasit.
Am luat copil mare de la gradi si am stat in parc cu ei pana la 19:30. edi a in parc, s-a dat in leagan, a mancat nisip....super zi! I-am pozat impreuna in leagane, impreuna la nisip...doamne de cand astept momentul asta...sunt asa de implinita cand ii vad impreuna...nu mai imi trebuie nimic!
Cosmi of doamne biata Bianca. Bine ca nu e meningita, sa se faca bine si sa veniti repede acasa.
Lili si tu prin spitale? Tin pumnii pe maine si ma, totul va fii bine, ai incredere in DD.
Imi pare rau pt. laptic, dar daca va mai fii si Cosmin il va bea nu vad de ce nu i-ai da.
Maraki ma bucur ca Angelos e ok.
Paula super zi ai avut. sa dea domnul sa fie la fel de cald, caci numai pe afara stau cu piticii.
Ioana ma bucur ca ati terminat cu santierul, lasa ca e bine, prea vrei tu totul perfect. Nu te stresa cu curatenia, e timp de toate....asa pe rand.
si o seara placuta.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris