Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 5
toanca spune:
Of...mai Lili; imi pare rau ca treci prin ceea ce treci; iti tin pumnii maine sa fie totul bine; nu sta stresata (in masura in care se poate) si o sa vezi ca totul o sa fie bine!
Iti doresc sanatate multa si incredere.
Cu lapticul...asta e!
Tu sa fii sanatoasa si sa te intorci cu bine la copii
Giova, sa ne pui si nou poze cu princhindeii la nisip.
Paula, foarte bine ca te relaxezi; Bravo tie si inca o data felicitari.
Maraki, eu nici sa vreau nu am cum sa ma uit la Happy Hour pentru ca abia pe la orele alea ajung acasa de la munca; aseara, spre exemplu am ajuns acasa la ora 21:45; nu se intampla foarte des, dar cand arde nu am de ales.
Am fost azi la dentist; mi-a mai pilit un pic din dinti ca nu pica lucrarea bine
Cosmi, ce face fata?
E mai bine?
maraki spune:
Buna dimineata,
Haideti la cafea( voi o beti peste vreo 2 ore )Eu sant la o bomba de cafea, mi-a iesit prea tare pt ca am facut-o la ibric fara sa masor.....nu am gasit chestiile alea cu maner de la masina de cafea Abea asteptam sa ajung la sv. pt ca vroiam sa vad cum a iesit ciorba de perisoare facuta de Robert M-a sunat ieri de la restaurant sa ma intrebe cum se face, avea pofta.A iesit buna dar cam rarisoara, sant curioasa daca a mancat cineva din personal pt ca italienii vor supa doar cand sant bolnavi, mai e un turc chelner care stie ce este ciorba pt ca fac si ei.
Pe Angelo il tin acasa sapt asta, nu cred ca ar fi stat el cu servetelul la nas de cate ori ar fi fost nevoie plus ca tuseste rar dar productiv. Ieri am facut prajitura aia cu prafuri, mi-a iesit buna, sper sa manance edu.
merg sa citesc pe la active...revin...
Silvi ati ajuns acasa?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
paula2003 spune:
Neata.
Minunea nu tine nici macar 3 zile. Ati auzit de asta?
Am fata rau bolnava, conjuctivita urata, muci, tuse....O TIN ACASA
Paul, este fara voce, tuseste, are si ceva muci...
Pe la 10 plecam la dr. In ultima perioada mai mult bolnavi i-am avut, ca sa nu mai spun ca platesc gradinita zilnic si eu ii tin acasa
oachi_79 spune:
de la Iasi
Momentan inca la bunici, speram ca simbata sa aducem mobila. Nu stiu daca pina la Paste vom reusi sa ne mutam, dar dupa aceea sigur. Abia astept sa vad fata lui Razvan cind isi va vedea camera.
Teolinda multa sanatate si curaj. Poate vei mai avea laptic dupa aceea. La fel am patit si eu cind avea Razvan 2 luni, dar eu am stat internata la infectioase, suspecta de hepatita. Dupa vreo 4 zile m-am intors acasa si am reluat alaptatul.
Giova o intrebare: mocheta din camera lui Marco ati prins-o sub plinta?
Cosmi sanatate Biancai. Bine ca nu a fost altceva.
Ma duc sa-l imbrac pe Razvan ca azi avem de umblat. Trebuie sa fac contract la RDS, sa merg prin magazine gen dedeman dupa coltare si accesorii parchet si sa caut mocheta pt Razvan.
Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 35+ S
MIHA78 spune:
TEOLINDA, Doame ajuta sa treaca cu bine totul. Poate totusi nu vei pierde lapticul pentru Cosmin.
Paula, sanatate multa copilasilor. Asta e dezavantajul la privat, ca se plateste si ptr. zilele in care stau acasa, dar altfel cred ca n-ar supravietui, macar daca ar face taxa mai mica ptr. acele zile.
Giova, cred ca sunt super simpaticii baietii impreuna, l-am vazut pe Edi dormind in scaun, e o dulceata.
Maraki, harnic baiat ai. Am vazut si eu pozele de la gradi cu ei imbracati in rosu, tare scumpi erau.
Toanca, o sa ma documentez si eu despre polimod. I-as da si eu ptr. imunitate ceva, pana acum doar homeopate am folosit ca toti dr. ne-au zis ca la astm nu merg prea multe.
Ioana, mai e putin si vine si Sonia. Bine ca ati terminat renovarile, mai ai timp de cumparaturi, doar sa stai mai linistita sa n-o grabesti pe bebelusa.
Tudor mai bine, sapt. asta din pacate nu merge la gradi, deja incepe sa planga la gandul ca luni merge, asta e, oricum ii place mai mult aici, s-a lipit de-o ed. in rest cam face crizute, incercam sa-l punem la punct. L-am invatat prost cumparandu-i zilnic, ou kinder, cate-o jucariaora la cateva zile, acum ar vrea cate doua.
toanca spune:
Miha, Polimodul e tot homeopat.
Daca vrei iti trimit prospectul in limba romana; a fost in greaca insa l-am dat la tradus.
Eventual da-mi un PM cu adresa ta de email.
Paula, sanatate multa la copii
Giova spune:
Noi am fost plecati...la biserica la impartasit copil si pe urma piata si in parc. Doarme Edi de 3 ore bune, asa ca am pus si o tava de varza a la cluj la cuptor.
Masina de spalat s-a stricat, trebuie inlocuiti rulmentii...a venit azi a cosntatat, maine ridica masina si luni ne-o aduce.
Sapt. trecuta am aruncat espresorul...cand se strica una toate se duc.
Iuliana azi iti pui dintii. eu nu am ajuns la dr. sa mai stranga din suruburi. poate merg inainte sa-l scot pe Marco sa vedem.
Maraki mersi de cafea.
Paula sanantate copiilor.
Oana noi nu am mai luat plintele jos ca sa prindem mocheta. asa ar trebui, doar ca noi am taiat mocheta la baza lor. deja am schimbat-o de 2 ori, de cand s-a nascut Marco.
Hai ca mai aveti putin si voi...spor si ai grija de bebitza.
revin ca s-a trezit Edi si trebuie hranit.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
andiaroro spune:
In primul rand, salutari din partea Silviei...ne-am intalnit de un bonjour pe mess si s-a gandit si la voi.(am uitat cand a zis ca ajunge acasa)...
Altfel, vineri(cred) au fost evacuati conationalii ca era locul curat si un buldozeras parcat discret...Liniste si pace pana azi de dim cand erau iarasi unii in fata mag si in padurice au aparut niste lucruri si o masa de plastic su scaunese pare ca nu se lasa...
Altfel, noi suntem ok ...Alex innebunit dupa Genesis si MJackson ( am dvd -ul cuc oncertul de la bucuresti...Maraki-zi-mi cum erai imbracata sa te identific)
Canda-pe tine te uitasem....da, pot sa apara manifestari aiurea...Cand a facut anastasia alergia la amoxicilina a fost o reactie f rapida, in sensul ca i-am dat antibio(era a5-a zi) si am dezbracat-o ca o pregateam pt poze la cresa si am vazut prima oara ceva roseatza la margine scutecului si m-am gandit ca s-o fi iritat...am schimbat-o si eu rulam colantul si inaintea mea vedeam cum apar pe picioruse umflaturi ca alea de la muscatura de albina....altceva nici n-am mai apucat sa-i dau ca sub ochii mei (de la talpi la crestet) s-a umplut toata intr-un min s-au 2....doar pe fata nu avea nimic, insa buzele i se umflasera nitel, iar urechile erau rosiii-rosii...noroc ca avenit nenea de la salvare rapid si i-a dat antihistaminic si a mai stat un sf de ora sa se joace cu ea ca sa vada reactia si acum vedeam cum i se dezumfla in sens invers...pana la urma am ajusn si la cresa sa-i facem poza dupa vreo 2_3 ore si mai avea doar urechile rosii....eu am avut o recatie prin tineretile mele cand mi s)a umplut tot corpul cu pete rosii de ziceai ca-s harta si mi s-au umflat ochii ca la melc si buzele si limba erau cam la fel.....sa speram ca nu aveti parte de chestii nasoale si ca se reglem lucrurile si cand o sa reintroduci cartoful nu mai aveti pb...si eu chiar i-am introdus carnea de pui pe la 8 luni jumate...pestele pe la vreo 10...banana abai saptamana asta ...iar oul inca nu l-am incercat...pe de alta parte, i-am dat biscuiti de bebei ce aveau ou in compo si n-a avut pb....dar eu si al alex am intarziat tot asa mult, fiindca stiu pe pielea mea ce inseamna o reactie alergica, asa ca ma feresc cat pot...
Lili-Sanatate multa!...Stai linistita ca te asteapta Cozmin sa te faci bine sa te titileasca iar. daca te mulgi, sigur nu pierzi laptele...Mult curaj! E drept ca nu era momentul, dat gandeste-te ca ai o mare sansa ca poti sa te pregatesti pt operatie ca ar fi fost tare aiurea sa te trezesti brusc intr-un pat de spital...o SA-TI TIN PUMNII.
Paula si Cosmi-Aveti grija de fetite si de voi...Numai ghinioane!
Ioana-acu -acu ne batem in bebeluse pe aici...Bine ca ai scapat de mesteri ca niciodata nu cred eu ca o sa fie cineva multumit 100 de lucrari de genul asta.
Miha-ce ma bucur ca ai fost mai activa in ultimul timp...Maraie el, Tudor, dar din cate ai spus tu sigur cand o sa se vada iarasi la gradi o sa fie fericit...
Giova- tu tot cu inima indoita esti cu nasitul...acu e clar ca o faceti, asa ca mai bine nu mai carcatosi(glumesc) si bucura-te de eveniment ca s-ar putea sa te distrezi mai bine ca la altele...nu se stie niciodata
Oachi-te pregatesti de zor
Iuliana-tu esti Lupul azi(glumesc)...sper sa scapi repde ca e aiurea sa simti corp starin in gura...
O colega a lui Alex s-a inecat la cantina cu o bucatica de piept de pui si a lesinat...Au venit pompierii si au luat-o si s-a trezit abia la spital, dar nici acum nu crede ca pentru asta a ajuns ea acolo...am vb cu parintii ei(ne cunoastem bine din parc) si sunt inca sub soc...e aiurea rau sa primesti tel de la gradi+ ca erau acasa in ziua resp si au ajuns in ac timp cu pompierii, asa ca au gasit-o fara cunostinta...brrrr!!!!
http://community.webshots.com/slideshow/577089741lSetkG?mediaPosition=1
madmoazeaua facandu-si de cap cu lucrurile lui alex...cand pisica nu-i acasa
toanca spune:
Hello.
Inca nu am dinti
Tocmai cand ma pregateam sa plec de acasa, m-a sunat dentista sa-mi spuna ca nu au curent si, ca atare, nu are cum sa ma primeasca la cabinet
Asa ca acum trebuie sa astept pana luni, in conditiile in care abia asteptam seara asta
Cosmi, ce gace fata?
Lili, sper ca ai trecut cu bine peste operatie si totul este ok
Maraki, cum a iesit ciorba de perisoare?
Giova, azi dimineata veam 57.5 kg, dar tot mai trebuie sa dau jos
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MIHA78 TEOLINDA, Doame ajuta sa treaca cu bine totul. Poate totusi nu vei pierde lapticul pentru Cosmin. Paula, sanatate multa copilasilor. Asta e dezavantajul la privat, ca se plateste si ptr. zilele in care stau acasa, dar altfel cred ca n-ar supravietui, macar daca ar face taxa mai mica ptr. acele zile. Giova, cred ca sunt super simpaticii baietii impreuna, l-am vazut pe Edi dormind in scaun, e o dulceata. Maraki, harnic baiat ai. Am vazut si eu pozele de la gradi cu ei imbracati in rosu, tare scumpi erau. Toanca, o sa ma documentez si eu despre polimod. I-as da si eu ptr. imunitate ceva, pana acum doar homeopate am folosit ca toti dr. ne-au zis ca la astm nu merg prea multe. Ioana, mai e putin si vine si Sonia. Bine ca ati terminat renovarile, mai ai timp de cumparaturi, doar sa stai mai linistita sa n-o grabesti pe bebelusa. Tudor mai bine, sapt. asta din pacate nu merge la gradi, deja incepe sa planga la gandul ca luni merge, asta e, oricum ii place mai mult aici, s-a lipit de-o ed. in rest cam face crizute, incercam sa-l punem la punct. L-am invatat prost cumparandu-i zilnic, ou kinder, cate-o jucariaora la cateva zile, acum ar vrea cate doua. Miha si Tudor(20.02.2006) |
Buna dimineata de la sv.
Miha de Robert spui ca e harnic? M-am mirat si eu ca a vrut sa faca ciorba dar cred ca s-a saturat sa manance aceleasi feluri de mancare la restaurant.De vreo doua luni munceste fara pauze( 15.00-18.00 ar trebui sa vina acasa sa manance de la mama )pt ca bucatarul sef este in concediu si au avut si multe expo cu o gramada de clienti ( peste drum de restaurant este expozitia, cum e RomExpo sau cum se mai numeste acum, in Bucuresti ) Tudor nu si-a facut un prieten la gradinita? Nu are o preferinta?Plange cand il lasi la gradi? Angelo in fiecare dimineata spune ca nu vrea sa mearga dar cand se vede la gradinita il saluta pe taica.su si intra la grupa fara probleme.Eu de la Craciun nu am mai cumparat jucarii A adus Robert un lego care mi se pare foarte migalos, in mod normal este pt copii de la 8 ani in sus dar face Giorgos la el si mai asambleaza si Angelo asa la nimereala Lego asta a stat doua luni la restaurant, am crezut ca l-a uitat vreun client dar am aflat ca este al lui Michelle L-a cerut Robert pt Angelo si saracul baiat ce sa mai zica...l-a dat Michelle este cu o sud-americana care are un baiat de 6 ani, cred ca pt el il tinea.
Toanca a iesit super buna ciorba de perisoare Cam raruta, trebuia sa puna mai multe legume dar oricum a iesit buna. Astazi nici n-am mai gasit, trebuie sa intreb cine a mai mancat din ea ca era multa
Vizita educatoarelor a fost un succes, prajitura mea cu mere a fost laudata de vreo 3-4 ori Au mancat tot din farfurie si s-au mirat cand le.am spus cum se face. As fi vrut sa le dau si la pachet dar mi-a fost rusine Angelo cu o ora inainte sa vina educatoarele, statea frumos pe canapea fara sa se joace cu nimic si ma intreba mereu cand ajung Pana la urma i-am aratat ceasul si am spus cand va fi 17.30 atunci vin ele...abea le astepta si cand au sunat atat de mult s.a bucurat Nemtoaicele la 17.33 sunau la usa, punctuale eeee Si daca ma gandesc bine, ceasul meu este putin inainte Cum au intrat l-au intrebat pe Angelo unde doarme, ce jucarii are, care este camera lui...s.au jucat putin impreuna in camera lui dupa care am stat in sufragerie, le-am servit cu suc de portocale ca asta au vrut si prajitura cu mere. Fix dupa o ora au plecat pt ca trebuia sa prinda Elfi magazinele deschise sa cumpere paine...ea sta aici in cartierul in care am stat noi 6 ani, langa restaurant la mine la sv si a spus ca vine mereu sa manance la Calabrone pt ca preferatele ei sant pastele Don Giovani care sant foarte bune aici In grupa lui Angelo doar un copilas a venit, restul erau bolnavi dar in final si Moritz a racit vedem luni daca vor veni toti.
cred ca v.am plictisit cu mesajul meu Merg pe la active.....
p.s. a pus Giorgos cuierul
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5