Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana de France, la al doilea concert am stat in primele randuri si am iesit pe sus pana la scena Aveam un steag al >Americii dar nu am reusit sa ma identific, am cautat pe youtube inregistrarile si am gasit doar de la tele7 abc si....am un lapsus...canalul de movies....n-au filmat bine pt ca nu m.am vazut Aveam o hainuta gri gen hanorac si steagul maare Si Angelo doar daca aude un ton de la Michael, il recunoaste imediat! Este inconfundabila vocea

Giova ce faci fara masina de spalat pana luni??? la mine merge din doua in doua zile, sa nu spun zilnic uneori

paula sanatate la fata

Ce o face Teolinda? cand ajunge acasa?

Ioana de Bistrita, bine ca ati terminat cu santierul din casa, sarcina usoara in continuare
Oachi si tie sarcina usoara

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Am trimis un sms ieri Lilianei dar nu am primit inca raspuns. Sper sa fie ok, sa ajunga repede acasa la baietii ei si in special la Cosmin cu laptic.

Noi bine, ieri am ajuns la dentist, noroc ca adormise Edi in masina, asa ca am mers la strans suruburi. Dr. zicea ca-mi scoate si firele, dar doctorita care m-a killerit a zis ca ma mai lasa o sapt. Sper ca de Paste sa nu le am prin gura, ca tare naspa atarna.
Am probat niste rochii de gala....nu-mi gasesc nici una sa-mi placa si sa-mi fie buna...incep sa disper.
Luat copil de la inot si m-am dus cu ei in Real...m-am incumetat de una singura. Noroc ca a sunat Clau si a zis ca vine si el...doamne ce turbat a fost Edi...singura nu faceam fataz. cred ca lasam totul acolo si plecam cu copiii acasa.

Maraki super ca a iesit buna ciorba lui Robert. si vizita educatoarelor a ost un succes! ai si cuierul montat cu ocazia asta.
Pai cu masina...asta e...acum am mai bagat o tura la spalat si pana luni rezist. eu spal tot cam la 2-3 zile depinde. cica trebuiau sa tina rulmentii mai mult, dar daca spalam asa des e normal sa se duca in aproape 4 ani.
Iuliana hai ca mai ai putin cu kg. acum cu dintii...nasol ca ai ramas pe weekend...nu te poate face azi? oricum se pun doar de proba cateva zile, nu se lipesc definitiv.
Ana si Marco e fan MJ...am si un filmat de-al lui cu scheme ...dar nu am reusit sa-l pun nici pe youtube.
Sper sa fie asa cum zici tu...sa ne distram si sa ne simtim bine, iar pe viitor sa fie tot mai inchegata rel. dintre noi.
Ei sunt singurii din Tm care ne ajuta cu Marco, il mai iau de la gradi, sta la ei, mananca acolo...Adi l-a dus/adus de la gradi cand am fost la paris, ii cumpara toate prostiile....nasii lui nu fac ce fac ei. dar la Marco ii e drag de ei si lor de el si asa mai evaderaza si el undeva, unde sa se simta cel mai important.
nasol cu tiganii nostri...astia sunt ca paduchii...greu mai scapi de ei.

Maine vrem sa tragem o tura de Arad, mai ales la Carrefour, sa vedem ceva cadouri de Iepuras.
Duminica daca tot e sarbatoare, sper sa ajungem si cu Marco la impartasit.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
Giova, nu din pacate nu poate azi, asa ca ma duc abia luni la dentist.
Stiu ca se pun provizoriu, dar nici macar provizoriu nu ii am
Maraki, bravo ca a iesti bine vizita
Noi avem azi 10 sarbatoriti la birou (Florii si zile de nastere) deci cred ca de pe la pranz nu prea se mai munceste.
Plus ca azi la 12 avem exercitiu de evacuare

Mergi la inceput

Legat de impartasit, pe noi ne-au anuntat ca vine la gradi un preot ca sa ii impartaseasca; a fost si anul trecut.
Ne-au intrebat pe fiecare parinte in parte daca suntem de acord sa ne fie copilul impartasit.
Asa ca nu mai merg cu Matei la biserica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Paul are otita, muci pana in barba purulenti...si stam acasa, in casa... pe vremea asta
Alexa tuseste urat dar sper sa nu dau in pneumonie.
Joi am alergat din dr. in dr. cu ambii copii sa ved ce au. Sunt cheauna, cad din picioare. Astept sa-i culc, poate dorm si eu macar 30 minute.

Acum ma intelegeti cand va spun ca nu imi fac plan mai mult de 24 ore. Am vrut si eu sa ma odihnesc, sa stau fara copii cat sunt la gradi si nu a fost sa fie. Luni merg la job dar dupa masa ii duc sa-i vada cum se simt. Marti nu stiu ce va fi .... si deja putem spune ca suntem in vacanta

Mergi la inceput

laredoute.fr livreaza din nou in Romania.
asta da veste...am si ochit cate ceva pt. gogoasha...are destule, dar nu ma pot rabda...incep cu garderoba de vara.
Sa vad lui Marco ce-i cumpar.

Iuliana super asa. Noi mergem la o biserica, unde la subsol au amenajat pt. parintii cu copii. asa ca la 11:30 coboara un preot si-i impartaseste pe toti, nu mai stam la coada in biserica cu toti oamenii.
Paula nasol cu otita...vezi ca belladona face minuni, trec durerile imediat...asta daca esti cu remediile homeopate.

fetelor.
Azi noapte mi-am amintit ca marti are Marco serbare. sa vad daca mai vrea sa-i inchiriez costum, sau s eimbraca in spider-man, caci e la libera alege costumatia.
Problema acum vine: mi-a zis educatoarea ca fac o prezentare de moda mai ciudata....fiecare copil trebuie sa prezinte imbracat cat mai "altfel", nu obisnuit. dati-mi idei.
Eu ma gandeam sa-l imbrac asa: bluza, pantaloni scurti, ochelari de soare, caciula de iarna tip ruseasca, si bocanci/sau cizme de zapada.
Clau zice ca sunt dusa rau de tot si trebuie sa-l vada imbracat, ca nu-i prea place ideea mea.
Poate mai aveti si voi alte idei, please!!!!!

_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Paula, nasol cu otita.
Stiu cum e...noi am avut vreo 8 pana acum.
Incearca, daca poti, sa-i faci aerosoli pentru ca daca i se desfund sinusurile, se grabeste vindecarea urechii.
Macar sa-i faci 5 sedinte.
Giova, da pentru ce are serbare?
Mie mi se pare interesanta costumatia...
Dar ai putea sa incerci sa-i pui la tricou si o cravata de la Clau, cu ochelari de soare......cred ca ar arata bine

Mergi la inceput

serbarea e de Iepuras. ei fac de Craciun si de Iepuras cand primesc daruri din partea gradinitei.
da si asta e o idee. cred ca-i place mai mult lui Clau.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

suntem ok....acasa si sa speram ca a trecut pb

am scapat si de scarboasa de inspectie...am alergat zilele astea ca un cal de curse...dar se pare ca totul e ok

sunt asa un pic....azi ne a vizitat la gradii o familie cu un alt copil..orb,are 3 ani si l cheama STEFAN...un scump si un istet...si am realizat ca tb sa iau lucrurile asa cum sunt si sa nu mai disper cand au copiii mei o pb

sanatate puilor bolnavisi pupicei mamicilor

Mergi la inceput

Cosmi...orb?
Of.....saracu de el.....ce greu trebuie sa le fie parintilor
Nici nu vreau sa ma gandesc ca m-a apuca

Mergi la inceput