Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 3
maraki spune:
Hello,
Miha sanatate lui Tudor Si Angelo tuseste incontinuu, astazi am fost cu el la dr si este pe tratament cu Ambroxol picaturi( este super ca nu are culoare si gust, bea foarte bine apa )si Nurofen. Cred ca tuseste la 2 minute cand nu doarme, la gradinita oricum nu l-au primit din cauza tusei si din grupa lui era doar un copilas prezent, restul ca si Angelo-acasa.
merg sa vad Lost seria 6 Sant la episoadele 4-7
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Noi ieri am fpst pe afara, pe urma la dentist cu Marco si de acolo s-a dus la film cu Clau, eu am bantuit prin mall cu Edi.
I-a placut tare mult Alice in tara minunilor. Clau ii tot lua ochelarii de pe ochi, credea ca a adormit, dar el se uita foarte cuminte la film: "ce faci tati? stai cuminte si lasa-ma sa vad filmul." a fost raspunsul lui de fiecare data.
azi mai mult pe acasa, e zi ploioasa. sper sa mai fac si eu cate ceva.
Miha of ce rau imi pare. Insanatosire grabnica lui Tudor.
Mi-a mi-a dat doar cu ACC si ser fixiologic.
Maraki ambroxolul picaturi e super bun. Numai cu asta ii trecea lui Marco. spre sa-i treaca repede si lui Angelos.
fug sa-mi fac si eu cafeaua...ca am adormit gogoasha infuriata.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
toanca spune:
Hello.
Chiar ca liniste pe aici.
Miha sanatate lui Tudor....
Noi, slava Domnului suntem sanatosi, mergem zilnic la gradi spre fericirea lui; Mai are un pic de SN, dar nimic important.
Mai am doau zile si o sa am dinti
Ia deja de 21 de zile Polimod si se pare ca isi face pe deplin efectul (sper sa nu am gura aurita).
Ieri a fost fotograful acela profesionit la gradi si mi-a arata Matei cum a stat la poze; cica intr-o saptamana ne aduc tablourile; scoate pozele pe panza sub forma de tablou; abia astept sa le vad
E o vreme asa de urata in Bucuresti; ploua si e frig spre deosebire de ieri cand a fost asa frumos afara
Nu mai vine o data caldura ca asa m-am saturat de vremea asta
maraki spune:
Hello,
Giova mare dreptate ai avut cu Ambroxolul! Ieri tusea Angelo sec la fiecare 2 minute, astazi muuult mai rar, a inceput sa se rupa tusea. Sa vedem cum se prezinta maine dar as vrea sa il tin acasa pana joi,doctora a spus ca este suficient 2 zile sa stea acasa, va fi sigur mult mai bine...educatoarea a spus ca daca tuseste sa nu il ducem. Bine ca mananca si nu face figuri
Toanca aici este cald, soare
Silvi ati ajuns acasa???
ma apuc sa ma vopsesc.....am o leneeeee.....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
paula2003 spune:
M-a chemat sa-i fac ceva si nu am vrut pana nu discutam, acum!
Am inchis usa si i-am spus sa taca si sa ma asculte, dar fara sa ma intrerupa. Si i-am spus tot ce aveam pe suflet. A stat, s-a gandit, nu se uita la mine, mai tragea cu ochiul....si si-a cerut scuze, dar nu mi-a motivat de ce a avut acest comportament. De 3 ori si-a cerut scuze. La final i-am spus sa nu se mai repede si vreau sa cred ca a fost doar un incident. Momentan este ok. Sper sa nu uite ca-i aduc aminte din nou cine sunt si pe ce pozitie si ca nu sunt carpa, gunoiul nimanui. Sacrificii fac doar pentru fam. mea si copii mei nu pt. nimeni altcineva.
.....
Azi m-a chemat ca mai aveam putina treaba si .....nu te duci cu masina ta la un client? Nu, costa bani, benzina....daca dai , ma duc.
Mi-a dat la ora 14 un sofer. Trebuie sa fiu si eu mai ferma si sa nu mai accept nimic. Nimeni nu a facut nimic pt. mine, nu ma simt fata de nimeni cu nici o obligatie. Nu am de ce sa ma tem. Acum dupa discutie, parca ma simt mai bine, i-am spus cu varf si indesat tot ce mi-a facut in ultimele saptamani si nu am uitat sa-i spun si calitatile si ce am facut fara sa-mi ceara.... pentru a fi totul ok. Incerca sa-mi spuna felicitari, dar i-o taiam repede ca nu-i momentul si cazul acum. Oricum nu au valoare.
paula2003 spune:
V-a placut?
Mi-am luat doar pana vineri concediu. Ma duc luni si marti si iar imi iau concediu...
Maine ma vad cu o prietena la o cafea si ma mai plimb.
In rest nu prea am noutati. Am crezut ca vine vara .
Am logopedie. Fug.
Pa.
maraki spune:
Paula Bine ca ai spus toate nemultumirile la sef, de acum incolo poate ca-si schimba atitudinea fatza de tine Felicitari doamnasi sa fie cu rezultate pe masura!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
am luat si eu copil d ela inot...Edi efectiv ma seaca...marait nevoie mare.
Ii ziceam la Clau zilele trecute ca uite ca nu mai avem bb si tare dor mi-e de unul. a facut o moaca si a zis Doamne fereste! dreptate are...nu as mai rezista la inca unul...si asa mai am putin si o iau pe aratura. sa-mi ajute DD sa-i crestem mari sa mai scapam si noi de necaz.
Iuliana super...eu am inca fire...3 sapt. trebuie sa stau cu ele si e asa de naspa...
Ieri am fost si le-am platit 10 mil. suruburile pt. implant. sapt. asta trebuie sa ajung sa le mai stranga...si abia peste 2 la scos de fire si luat amprenta.
Maraki ma bucur ca are efect si la voi ambroxolul picaturi. la noi siropul nu a avut.
Paula bravo! Sper sa-si aduca aminte de discutia asta, la urmatoarea abatere. relaxare placuta zilele urmatoare.
Silvia in 23 parca zicea ca pleaca. drum bun sa aveti!
avem poze noi:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
cosmi1975 spune:
salut gagici
eu sunt in spital cu bianca dupa ce duminica noaptea am chemat salvarea in urma unor mari dureri de capplangea fata de durere....diagnostic....meningitaam crezut ca mor dar se pare ca nu i asta...a facut o toxiinfectie alimentara si are si amigdalite....
sunt varzaaaaasunt chiauna si mai tb sa merg si la munca ca e inspectia pe noi...sper ca maine sa venim acasa ,
va pupam pe toti
maraki spune:
Buna dimineata,
Cosmi insanatosire grabnica la fata Bine ca nu a fost nenorocirea aia de meningita, m-ai si speriat cand am citit la inceput!De la ce a facut toxiinfectie alimentara? Cum s-a manifestat la Bianca? Eu am patit-o intr-un an cand am fost la mare, mancasem ciorba de burta si seara m-a luat cu febra mare 39-40, varsaturi si stat pe wc incontinuu Faza nasoala a fost ca a doua zi trebuia sa plecam spre casa si a trebuit sa conduc in starea aia pana in BucurestiEram cu o prietena la mare ( cea care a murit anul trecut ) si a facut saraca tot ce a putut, a alergat pe la farmacie in Neptun, mi-a adus o sticla de 2 L cu ceai de menta....am plecat din hotel in pijama ca nu eram in stare sa ma schimb ( erau pantalonasi scurti cu bluzita din saten roz si nu cred ca s-a prins cineva ca e pijama )Nu mai zic cate opriri am facut pe drum ca sa alerg la tufisuri E rau cu toxiinfectia alimentara, fara antibiotic nu trece.
Giova chiar ca face minuni Ambroxolul picaturi!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5