Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
PASTE FERICIT! Si multa sanatate la toata lumea, ca mai vad bolnaviori prin zona (si mamici si spiridusi).
Ioana, mai ai putin. Sanatate piticului. SI tie, liniste!
Silvi, felicitari sotului tau pentru examen. SI tie sa-ti treaca spararea. SIgur o sa gasesti o solutie si pentru tine!
Maraki, a trecut "inspectia" educatoarelor am vazut. Cred ca ne-ar trebui si noua asa ceav sa faca sotul meu oarece in casa.
Iuliana, sanatate si spor la treaba.
Giova, sper sa gasesti fix tinuta pe care ti-o doresti pentr nunta. WOw ce mare e gogoasa.
Cosmi, ma bucur ca ai scapat de grijile cu Bianca si de inspectie. Erai pusa pe glume de speriat oamenii. Cred ca a ta a fost singura gluma pe care am zarit-o ieri.
Ana, deci iti cultivi talente nestiute acum, odata cu copiii. Vezi de ce vreau eu un pian pentru oricare dintre ei?
Miha, 10 kg! Mi-e rusine de mine, clar! EU ma tin tare pe pozitii depasite. O sa iau masuri. Sanatate multa si tie si lui Tudor. Am vazut ca parca a fost si el cu aerosoli acum ceva vreme. EU vad ca am probleme cu toti 3 cu crizele respective, pe care si tu le stii. Ultima data a fost cel mai mic si m-a omorat 2 saptamani, cu respiratia. Aaa si Ana. Curand se fac 2 luni de cand tusesc mai tare, mai incet dat continuu.
Paula e deja la Bulgarika cred. Sper sa fie fain pentru ei acolo. Noi ratam si anul asta orice iesire. Poate la anul sau candva....
Mie nici nu-mi mai vine sa vorbesc ce necajita-s cu cei mici. Bolesc cand in grup, cand pe rand. Acum e Razvi cu o infectie tare urata. Urgente, analize foarte urate, antibiotic. Face febra foarte mare deja de 3 zile si e full de antitermice. Mi-e mie greata cand ma uit la supozitoare si siropuri. Asta seara era sa o iau din nou spre spital ca a facut un frison urat si tremura in somn si m-am speriat...... Asa ca nu mai vrem decat sanatate.

www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Bee sanatate la copilasi!!!!!!!!! Saracutii cat au de trasInsanatosire grabnica

Paste fericit si linistit tuturor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Sa ma laud si cu ouale de Paste : http://bucataria-sylviei.ro/oua-vopsite-de-paste/
Spor in toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bee multa sanatate si pupici de la noi ma gandesc la tine ca e greu cu 3 copilasi bolnaviori ca eu am unul mereu cu cea si fac cu nervii. Lasa ca vine primavara si scapam
HRISTOS A INVIAT !!!!Doamnelor pe unde umblati haideti sa ciocnim un ou. Eu huzuresc pe net la azi la pranz mergem in vizita la prietenii ostru cu baietelul de 5 ani . Alain inca doarme ca astat pana la 1,30 asa noapte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

HRISTOS A INVIAT!

Bine v-am regasit dragelor!
tare bine e acasa....am plasat copiii, ne-am plimbat, sambata noaptea la inviere cu Marco, duminica toti la biserica, aseara am lasat copiii cu cumnata si noi in club, asa da, nu as ajunge la nebuni cu 2 copii.
Edi e cumintel, papa bine, suge peste zi mai putin, azi noapte a dormit tun, in rest a mai plans...ne iese dintisorul 2 jos in partea dreapta, ii e umflat si se simte coltisorul, dar nu a iesit. daca iese ca cel de sus...mai avem de asteptat.

Silvia ce oua frumoase ai facut! foarte fain pregatit totul. Felicitari!
Bee sanatate copiilor, vai dragii de ei cat mai trag. si voi alaturi de ei.

si cat mai multi udatori sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hristos a Inviat!
Si noi suntem acasa...pe canapea in sufragerie ne uitam la desene animate!
Au fost ieri invitatii....a iesit bine cat de cat...in sensul ca a ramas foarte multa mancare ceea ce inseamna ca a fost destula ca de mancat au mancat.
Eu am incercat sa mananc asa in limita bunului simt ca nu vroiam sa vad acul cantarului cum urca; dedocamdata a ramas tot la 57,5 kg
Matei in schimb a fost asa de obraznic si de raut....acum e pedepsit si cred ca o sa fie pedepsit destule zile de acum incolo.
Nu reusim sa ne mai intelegm cu el; face numai ce vrea el, daca nu ii convine ceva tipa si tot asa.
Azi am fost prin Cora si ne-am luat role; de acumm incolo cand mergem in parc ne plimbam si cu rolelel; deci fac si eu oarece miscare; cred ca o sa-i ia ceva lui Matei pana o sa invete, dar nu e imposibil.

De maine iar la munca si era asa de bine acasa

Mergi la inceput

Adevarat a inviat!

Toanca ma bucur ca a iesit bine, ai vazut ca te.ai descurcat de minune? Cum il pedepsesti pe Matei? Eu l-am scos din dormitor pe Angelo aseara, nu vroia sa il spal si sa se imbrace cu pijamaua, am stat dupa el vreo 20 de minute si in final l-am dat afara din dormitor..a venit in sufragerie, a inchis laptopul ( asa se razbuna el cica ) si dupa 5 minute l.am luat in baie si a stat la spalat. Ei uite, dupa faze din astea ma mustra constiinta si mi-e o mila de el de nu mai pot...il si vedeam slabutel cum este si doar cu chilotei si tricou, cum l.am luat de mana si l.am dat afara din camera...cred ca ma voi abtine pe viitor ca imi fac rau fazele astea
Ieri nu vroia sa se incalte cu adidasii cu cars, a spus ca vrea ghetele ca-i este rusine cu adidasiiDe unde o fi scos ideea asta nu stiu

fetelor va si ma scuzati...sant bagata rau la ferma

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

sau alta faza, sa vedeti imaginatie la fii-miu: in imbracam dupa dus si se uita la tzatzesi spune: ehi blumen tzatzicile adica : au flori tzatzicile se referea la aoreola...a vb mixat in trei limbi....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

ADEVARAT A INVIAT!!
Maraki, total Angelos. Mi-l inchipui ce haios e cand combina cuvintele in 3 limbi.Eu zic ca nu tb. sa ai asa remuscari, din pacate uneori tb. sa-i si certam, ptr. ca altfel aceste crizute nu inceteaza.
Silvia tare frumoase ouale tale de pasti. Eu am vopsit, simplu ouale in 3 culori. Atata treaba a avut Tudor cu ele, le-ar fi spart pe toate daca-l lasam.
Toanca, deci a trecut cu bine masa de Pasti.
Giova, cred si eu ca e bine cand ai ajutoare, in mod sigur ti-ar fi mult mai usor in Alba.
Bee, nu ti-e usor de loc cu puiutii, mai ales ca sunt mai sensibili. Stiu intr-adevar ce stresant e sa faca astfel de raceli cu insuficienta respiratorie. Asa m-am saturat si eu de aparatul de aerosoli. Noi nici nu-l mai adunam, e vesnic pe birou in asteptare..
Eu ieri am lucrat asa ca n-am prea simtit sarbatorile, am avut ceva musafiri, tare repede a trecut. De azi iar la munca. Mi-e un somn de-mi vine sa dorm pe birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata...
Si mie mi-e un somn de-mi vine sa dorm cu capul pe birou; afara e urat si ploua; cand am plecat de acasa Matei inca dormea (ca e in vacanta) si asa as mai fi dormit si eu...
De pedepsit....il pedepsesc; prima oara il rog frumos, daca vad ca nu tine ridic un pic tonul, daca nici asa nu tine ridic s mai tare tonul dupa care, ce-i drept destul de rar, primeste si o palma la fund.
Dar nici asa nu da roade cine stie ce; el tot ce vrea el face si ce ma enerveaza cel mai tare e ca tipa daca nu face cum vrea el...
Am incercat si sa-l trimit la el in camera, unde face dezastru; scoate tot din fisonier si le arunca pe jos, am incercat si cu pusul la colt, si sa nu mai vorbesc cu el (sa-i spun ca sunt suparata pe el).
Soacra-mea tot spunea ca nu stim noi sa ne purtam cu el si ca nu e chiar asa; e...cand au venit duminica la masa a vazut si ea cum tipa Matei; a incercat ea sa-l ia cu binisorul si.....n-a avut nicio sansa.
Asa ca va rog: astept idei: voi cum ii domoliti

Mergi la inceput