Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 15
MIHA78 spune:
Eu am inceput sa-l pun la colt. La noi pb. e ca daca nu i se face pe plac, plange, da asa un plans smiorcait de ne scoate din sarite, si-i in stare sa planga o ora. Dar, am vazut ca daca nu cedam pana la urma se calmeaza si face ce i se spune, asa ca il punem la colt, il ignoram, cand se linisteste ii explicam iar ca nu e frumo9s ce-a facut, cum ar tb. sa faca, etc. Sper sa reusim.
Acum de ex. dupa ce-*a fugit de mama pe strada i-am spus ca nu-i mai luam oua Kinder o luna, iepurasul nu i-a adus nimic, a vazut la alti vecini iepurasi de cioco, i-am spus ca el n-a primit ptr. ca n-a ascultat-o pe buni. Altfel nu cred ca se poate.
silvi_2005 spune:
Am vrut sa dau eu cafelutza dar vad ca ati ajuns inaintea mea . Nu ne-ati spus ce v-a adus iepurasul doamnelor baietii mei si-au cumparat calculator ca era bataie pe laptop a cautat al meu sot o luna; cati nervi mi-a facut cu calculatorul asta ba sa vad zeci de modele ba ce preturi vedea ....bine ca s-a terminat povestea, a dat o groaza de bani pe el putea sa ia si la jumate pretul dar in fine nu ma bag la cat ma pricep eu ...ca mie numai ecranul mare imi place . Eu am primit un ceas, superb dealtfel, in avans cu cateva zile dar nu prea e de toata ziua ... adica in mod ciudat ma simt prost imbracata cu orice daca il port ca parca nu se potriveste cu nimic asa ca l-am defilat 2 zile si l-am pus in cutie poate il scot la vara cu tinute de vara mai dragute.
Giovalinda merci de complimentari. Ai facut ceva shopping? Eu sincer m-am uitat la Next nu aveau ce ma interesa adica ceva bluze subtiri cu maneca lunga asa ca nu am comandat nimic ma si ameteau ca mi_am uitat parola cu nu stiu cate proceduri . Laredoute chiar nu au nimic dragut de copii mai mari parca sunt tot hainele de anul trecut ce a ramas din ele eu i-am comandat de la kiabi ceva camasute dragute si papuci de casa, cred ca cu toata lenea ies in magazine .
Miha merci si tie, ati petrecut frumos de Paste deci Bine ca s-a mai potolit puiutul si f bine ati facut cu cadoul. Alain de cand a venit de cate ori iesem cu el in mag insfaca o masinuta sau o moto si i-am zis ca daca ii cumpar atunci nu ii mai aduce iepurasul nimic ca nu mai are ce ...dar nu o scoteam cu el asa ca iepurasul nu i-a a adus decat un ou mare de ciocolata ca i-am zis ca masinuta si moto l-a vazut ca si-a cumparat. A fost cam dezamagit dar a inteles ca asta este .
Maraki tu esti prinsa cu povestea aceea cu ferma pe facebook sa iti ingrijesti orataniile? pai da-ne si noua contul sa te vedem .
Azi e soare si frumos o sa iesim in parc dupa-mas aca acum e un grad
maraki spune:
Hello,
Silvi trebuie sa iti faci tu cont in facebook si iti trimit invitatie la joc, este frumos de tot Sa vezi March ce ferma areeeee si Dana Ene este, prietenele mele din copilarie, inca vreo 6 prieteni vechi din Ro...santem vecini si ne ajutam intre noi la udat recolta, avut grija de gaini, adoptat animale, ne trimitem ce ne lipseste, construim case....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Si aici erau 2 grade dimineata, a trebuit sa curat gheata de pe geamuri ca sa pot pleca cu masina
Angelo a primit pantofiorii de care v-am scris, camasuta, tricoul gros cu Mickey, o cana cu iepurasi desenati de la Milka plina cu oua de cioco si 2 iepurasi, o punga de la Milka tot plina iar din asta mi-a dat imediat Angelo iepurasul cel mai mare si a spus: asta e pt mama
ma bucur ca a inceput sa manance fructe variate, prefera mandarinele, kiwi, perele, capsuni si uneori mere ionatane. Acum a mancat un kiwi si continua cu mandarine dupa ce a mancat 1 biffi si un croisant cu crema de lapte.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Maraki dar am draga cont pe facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100000813996171 cu Bucataria-Sylviei hai ca daca ma ionviti ma uit si la ferma ta, nu ma bag ina sa ceva ca nu am timp dar ma uit cum evoluezi tu
maraki spune:
Am uitat Si doar te vad in fiecare zi ca esti pe lista mea de prieteni
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Pt fetele care sant in facebook cu mine friend: daca vedeti vreun nick porcos ca este in lista mea de prieteni, sa nu va faceti impresie gresita: este prietena mea din copilarie care a facut la repezeala multe conturi ca sa putem merge repede cu jocul
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
Hristos a inviat!
noi ne am intors aseara...ploaia ne a gonit ca paote mai stateam....a fost ok dar azi noaptea stefan a vomitat de vreo 4 ori si s aplans de durere de urecheazi n a mai vomitat si chiar nu i am dat regim....nu inteleg de la ce sa fi avut starea asta ca febra nu a avut si nici scaun prost
va pup pe toate si ne ,,auzim,,
toanca spune:
Neata.
Matei a fost mai cuminte aseara, insa mi-am si impus sa nu-mi mai "sara tandara" la fiecare boacana pe care o face.
Cosmi, din experienta proprie iti spun ca durerile de urechi nu dau stari de voma.
E posibil sa fii mancat ceva care sa nu-i fi cazut bine.
Sanatate multa.
Matei e in vacanta pana luni.
Ne-au adus tablourile facute pe panza de fotograful profesionist; sunt superbe.
O sa le pozez si o sa incerc sa pun poze diseara sa le vedeti
Ma duc sa-mi beau cafeaua si sa ma apuc de munca
cosmi1975 spune:
neata..beau cafeau si mi pierd timpul pe laptopamla treaba dar am si o lene
Stefan e ok ...se simte bine ,Bianca doarme ca azi noapte s a culcat la 4 ...a vazut un film la dvd...
Toanca n am facut nicio legatura intre varsaturi si ureche,numai ca l pocnise amandoua...nu stiu ce metoda sa aplici la puiul mic ca nu se potrivesc...Stefan e cuminte ,iar daca ma supara ma fac ca plang....e terminat daca ma vede ca plang