Spiridusi de ian-feb'06 ...la grupa mare (2)
Raspunsuri - Pagina 16
andiaroro spune:
Paste fericit!
Ne indoparam si noi cu cele cuvenite...impartiram oua,cozonaci si pasca pe la toate natiile, iar alex si-a invatat toti colegii sa zica" Cristof a inviat!"
Altfel si el intra cateodata in schemele descrise de voi si incerc mereu sa gasesc solutia potrivita in functie de mom rebeliunii si intensitatea ei...nu foloseste la nimic sa ma ratoiesc prrea tare fix inainte de culcare, dar cand nu mai are nici o scapare se lasa ori cu pauza la el in camera, ori su inchis TV, Ori cu vai ce trista e mama, etc...partea nasoala la mine acum e ca anastasia e solidara si cum urla sau plange si Alex face si ea la fel si iese un suuuper tambalau....
Altfel, io ma revars pe toate partile de atata inspiratie artistica(glumesc)`...de cand cu pictura ma racolara aia sa tin niste cursuri de lucru manual ....mi se trage de la un buchet de flori din borcane de iaurt, pe care l-a luat alex sa-l fac acadou animatoarei lui preferate...nu mai intru in detalii...pana la urma am acceptat ca m-am gandit ca lui alex oricum ii place sa se joace cu copii de la grupa de pictura(ca atelierele astea vor inlocui pictura) si tot faceam cu el ac chestie acasa si dupa unele materiale imi era lene sa bantui prin oras...
Faza tare a fost aseara cand mi-a propus dir sa ne intalnim si m-am trezit in pli Consiliu Dir la organizarea petrecerii cartierului (un fel de balci)cu toate babele de la asociatiile lui peste prajit....radea cristi de se prapadea ca or sa ma puna astia primarita si io nu ma prind ce au cu mine....bine, cu balciu lor le-am spus ca nu stiu cat timp am io, dar o sa ma gandesc l ajocuri si jucarele de copii....ca de cantat sau dansat sigur nu ma apuc...Io care nu cunosteam decat vecinii de palier si 2 babe ce erau mereu cu tanti a lui Alex ma trezi brusc stalpul societatii si numai de la muzicile si dansurile lui alex mi se trage...
am fugit la muzicasi la babute...exagerez, nu-s chiar toate babe si si alea care sunt...unele arata mai bine ca mine
paula2003 spune:
Paste fericit!
Hai ca am sosit din vacanta. Cine merge la pomul laudat sa pateasca ca mine.
In mare raportand pret service este ok, dar sunt si lucruri care tin de bun simt, gen lipsa apei calde, curatenia si nr. stelelor impartite la 2 si transformate in margarete .
Drumul lasa de dorit si in Constanta, este jale ce gropi sunt si cum se circula pe centura C-tei, In Eforie N, drum in reparatii si traversezi toata statiunea....pierzi si acolo timp...., la vama am stat 2 ore sa trecem si apoi 50 oameni la vinieta lor...care nu am luat-o ca dormeam in vama.
Drumurile lasa foarte mult de dorit, au si portinuni bune dar in rest sunt dezastru. Daca au acoperit gropile sunt sub forma de damburi, daca nu, niste gratere uriase.... Statiunea abandonata, plina de caini, gunoie si totul in paragina.
Hotelul...ne-au dat un apartament cu 2 balcoane. In mare ok, dar fara caldura (am facut otita dupa prima noapte de ger), si fara apa calda (nici calie, de nici un fel).
Acum nu vreau sa par eu critica sau fitoasa, dar din asfalt aveai mari surprize daca nu-ti tinei copilul de mana, cuie de 10 cm (grupuri de cuie, nimereai cu siguranta unul ), gropi, si multa mizerie (parca ar fi foat in Romania). Casele de schimb valurat aveau un pret si in interior alt pret!
Multe, ar fi prea multe si nu am chef acum, dar va mai spun pe rand.
Am incercat sa ignor tot si sa ma simt bine. Am fost zilnic la plaja, ne-am jucat in nisip, ne-am plimbat, am vizitat tot ce am putut, am incercat sa vedem doar partea plina a paharului.
Are un parc imens, foarte frumos amenajat, dupa ce treceai de gard "leopardul".
Din punctul meu de vedere nu va recomand, acum fiecare cu standardele lui si cu pretentiile lui. Eu nu mai calc la Bulgari! Poate in sezon este alfel, dar acum un mare dezastru.
MIHA78 spune:
OAU, Ana, esti totala, te si vad liderul comunei. E clar ca ai tu ceva talent, sigur multa bunavointa si inclinare spre copilasi. Bravo tie mamico, au cu ce se mandri piticii tai.
Cosmi, sanatate lui Stefan, ce bine ca e cumintel. De cand am inceput sa-l pedepsim, am avut cateva zile tare linistite, parca incepe sa inteleaga ca nu se poate numai ce vrea el.
Maraki, ce prinsa esti cu ferma aceea. E foarte bine ca te poti relaxa si tu.
Toanca, astept sa vad tablourile, eram tentata sa-i fac si eu lui Tudor.
Paula, pacat ca n-a fost totul roz. Unde ai fost, in ce hotel? Culmea e ca majoritatea spun ca nici nu se compara ce e la bulgari cu ce avem noi, ca totul e minunat acolo. Poate e altfel in sezon. Sunt bine copilasi acum?
Tudor cu mama, e in vacanta sapt. asta, e innebunit cu povestile, se uita pana invata replici, apoi incepe sa-si faca el povestea cu jucariile.
maraki spune:
Buna ziua si de la noi,
Paula, imi pare rau ca a fost asa nasol in mini-vacanta Sa stii ca m-am uitat dupa voi cand au aratat la tv coada de la vama cu bulgariiM-am uitat si cand aratau plaja de la Nisipurile de Aur. Acum nu vorbim de pretentii, ati avut lipsurile cele mai importante: apa calda si caldura in camere Foarte nasol! Stii ce ma ofitca?Astia de la stiri atat au facut reclama la confortul bulgarilor dar nu au aratat si cazurile asemanatoare cu al vostru Au fost si alti romani tepuiti, stiau ca vin la all inclusive si au avut asigurat doar micul dejun. In fine, bine ca v.ati lamurit ca se poate sa aveti surprize neplacute pe timp racoros la ei
Ana esti super tare, imi dau seama ce incantat va fi Alex cand te va vedea la atelier " babe " sau nu, este bine ca socializezi en gros
Cosmi sanatate la copii
Silvi ce faci?
Giova?
Toanca spor la treaba
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Salutare din nou.
Paula, asta cu apa calda si caldura e de bun simt; nu trebuie sa aiba X stele ca sa ofere acest minim de confort.
Nasol!
Imi pare rau pentru voi.
Miha, deci pedepsele incep sa dea roade; sper sa dea roade si in cazul lui Matei
Ana, distractie placuta cu "babele"
maraki spune:
Miha, si Angelo este in vacanta Sant prinsa cu ferma dar mi-am zis sa nu mai pomenesc prea des aici despre asta ca sa nu va plictisesc
Mai fetelor ce am facut!!! Au venit doua tipe la usa si au spus ca sant de la firma care o avem pt net si aveau o oferta noua cica de luna asta....noi am incheiat contract cu telekom-ul acum 2 sapt sa trecem la 50 euroi pe luna cu net, tel si sunat in Ro gratis...astea au spus ca e foarte mult, ca au óferta noua pt 1&1 cu 35 euroi pe luna si sunat in Ro gratis...faza tare este ca dupa ce am incheiat contractul au spus ca sant de la vodafone si eu am crezut tot timpul ca sant de la Telekom Noi avem oroare de vodafone, cum sa.i spun lui Giorgos ce teapa am luat???? ce smechere si nemtoaicele, au spus ca au o oferta noua de aprilie si eu am inteles ca sant de la telekom
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
moaaamaaaa...mi-a spus giorgos ca din cauza ca este alta firma, vom fi obligati sa platim la doua abonamente diferite.....ce ma fac?????
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
trebuie sa ma sune vodafone pt confirmare de date, o sa le spun sa anulam totul pt ca a fost o neintelegere
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Pai Maraki, sincer nu cred ca ai cam ce sa faci...din moment ce ai semnat contractul.
Vezi exact in ce conditii pot rezilia unul din contracte; la noi, spre exemplu la Vodafone daca reziliezi contractul inainte de termen (1 an sau 2) platesti penalitati destul de maricele
maraki spune:
toanca nu ma mai speria si tu....nemtoaica smechera m-a pus sa semnez cu Alexiou nu semnatura mea normala, sa se creada ca a semnat Giorgos....doamne fereste!!! cum sa platesc doua contracte=? 85 pe luna????
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5