Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
micki_mica spune:
danyelana esti de belea! super poze si tu, nici nu zici ca ai nascut! ai avut candva burtica?... (simti umbra de invidie? )
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Nu mi-a interzis dr sa iau no spa dar sincer vreau sa nasc odata sa scap ca stau cu stres ca nu reusesc sa ajung la spital in timp util.Dopu nu mi-a cazut inca dar e posibil sa nu cada deloc asa mi-a zis dr.Si pana acuma am fost de 2 ori la toaleta si am avut scaune moi nu apoase.Mai stau sa vad cum evoluam si o sa o sun pe dr , care cred ca deja crede ca am nascut ca sapt trecuta a fost plecata si daca ma trimis aici la noi eu nu am mai sunat-o a zis ca ma astepata luni la control dar asta de aici abia marti ma externat , miercuri ea nu avea program la cabinet a avut ieri dar sincer nu mai am mult si ca sa merg sa-i dau acum 1 mil la consultatie...prefer sa-i tin acolo si ii dau la nastere ca pe vremurile astea....Va . 39+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile |
Ioana, ai grija de tine si sa ne anunti cand sa scoatem majoretele
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris_mario fetele,fata mea are o deosebita placere sa faca caca pe mine,atunci knd o schimb...deci azi am schimbat iarasi lenjeria+tpoate hainutele ei+scutec duminica pun la loto,AM ZIS! si m-am apucat de abdomene sa adm burtica jos...ptr inceput 20 pe seara...apoi mai vedem si akm am jucat fotbal cu fimiu in curte...sunt franta Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Trebuie sa joci neaparat la loto
pozele mele
Charles Baudelaire
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Vi4i
salutare! mii de scuze ca nu am mai intrat,nici macar nu v-am mai citit... noi suntem cu buni acum!! a venit mama la mine! si sunt foarte fericita!!un suport psihologic de care aveam nevoie foarte mult!!! bebe e bolnav nici nu stiu ce sa ii mai fac,mucisori care nu ne dau pace,gatul ragusit si rosu si mai nou tuseste putin,i-am dat si niste antibiotic 3 zile si tot nimic!!!! timp de 2 saptamani bebe la mine vomita ,dupa masa si dupa o ora de la masa si dupa 2 ore si dupa 3 ore! si intr-o saptamana a luat mai putin de 100 de gr.!! acum schimbam lapticul,trecem la de ala special AR care ajuta si tine lapticul in stomacel!!! sper sa aiba rezultate si sa nu mai vomite lapticu!!! noi am incetat sa scriem deoarece ma simt straina aici,voi majoritatea alaptati la titica(visul meu ratacit) si eu imi cresc copilu cu LP,si voi vorbiti aici de LP praf ca de otrava si eu incep sa ma simt .deci mai de dupa cortina!!! am de citit vreo 5 capitole,dar nu stiu cand!! ca maine mergem la tara la malul marii sa respiram cu aer diferit!!! sper sa nu fie o greseala asa cum e el bolnavior!!! Sper ca sunteti bine si sanatosi!!! daca mai reusesc mai intru pana deseara!!! va pup dulce pe toate si pe puisorii vostri!!! mersi alexutzza ca ai intrebat de noi!!! baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
oooooffffffffffffffffffff sper sa va faceti bine..................
ei na otrava...si eu ii dau............sunt o gramada de fete care mai dau LP care e problema?
fiecare se descurca cu poate nu?????????
de ce sa te simti aiurea????????
mai bine zi-ne daca si voi va constipati de la lapte praf???
si noi cum am crescut cu lapte e vaca.ala e si mai si decat LP....so,....................nici o grija draga mea.....................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
danyelana spune:
citat din mesajul lui xela_07 micki - chiar nu pricep logica a ceea ce ti-a zis pediatrul. Parerea mea sincera este sa il lasi pe bebe sa suga de la san la ce interval vrea el, la cerere si sa schimbi mama dr neaparat. Ce m-am enervat , sunt unii "dr" dusi cu pluta rau. Oare de ce nu-i testeaza frate la un anumit interval sa fie siguri ca nu abereaza. Si nu mai spun ca Min Sanatatii ar trebui sa elibereze norme clare ce ar trebui urmarite cu sfintenie gen diversificarea se face asa, alaptarea se recomanda si trebuiesc sfatuite mamicile sa faca asa etc. Sa scoata pliante sa-si ia mama acasa sa citeasca. Este incredibil, pe ei ca nu se mai poate . Micki pls inca o data nu risca sa nu mai vrea sa suga bebe de la tine si sa ajungi la bibe si in scurt timp lapte ioc. Adica al meu daca are zile cand vrea sa suga la o ora ce sa-i fac? Te doare capul ... Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Total de acord cu tine Xela
Daca spunem "alaptat la cerere" pai atunci sa fie la cerere chiar daca el cere la o ora sau doua. Al meu cere f des dar nu am de gand sa ma mulgsi sa-i dau in biberon.
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
salutare! mii de scuze ca nu am mai intrat,nici macar nu v-am mai citit... noi suntem cu buni acum!! a venit mama la mine! si sunt foarte fericita!!un suport psihologic de care aveam nevoie foarte mult!!! bebe e bolnav nici nu stiu ce sa ii mai fac,mucisori care nu ne dau pace,gatul ragusit si rosu si mai nou tuseste putin,i-am dat si niste antibiotic 3 zile si tot nimic!!!! timp de 2 saptamani bebe la mine vomita ,dupa masa si dupa o ora de la masa si dupa 2 ore si dupa 3 ore! si intr-o saptamana a luat mai putin de 100 de gr.!! acum schimbam lapticul,trecem la de ala special AR care ajuta si tine lapticul in stomacel!!! sper sa aiba rezultate si sa nu mai vomite lapticu!!! noi am incetat sa scriem deoarece ma simt straina aici,voi majoritatea alaptati la titica(visul meu ratacit) si eu imi cresc copilu cu LP,si voi vorbiti aici de LP praf ca de otrava si eu incep sa ma simt .deci mai de dupa cortina!!! am de citit vreo 5 capitole,dar nu stiu cand!! ca maine mergem la tara la malul marii sa respiram cu aer diferit!!! sper sa nu fie o greseala asa cum e el bolnavior!!! Sper ca sunteti bine si sanatosi!!! daca mai reusesc mai intru pana deseara!!! va pup dulce pe toate si pe puisorii vostri!!! mersi alexutzza ca ai intrebat de noi!!! baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
Vi4i, imi pare rau ca aveti probleme de sanatate si cu LP. Nu te mai simti exclusa ca aici suntem toate ca sa ne sustinem si sa ne ajutam nu sa ne acuzam. Stiu cat de mult ti-ai fi dorit sa-l poti alapta dar daca nu se poate nu e vina ta.
E super ca e mami ta la voi si te ajuta.
Distractie placuta la mare si sunt sigura ca ii va face bine celui mic aerul ionizat
pozele mele
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
citat din mesajul lui miremia Cristies spor la pregatiri si sa aveti un weekend minunat! Cris_mario mamica harnica. De cate ori te citesc imi amintesc ca mai am ceva de spalat sau de calcat. Chiar nu stiu de unde ai atata energie, eu ma lupt sa calc niste hainute ale bebelinei de 2 zile. Mirela fericita de Mara Ioana |
ce tare..eu pe ale ei chiar le calc imediat ce se usuca...ale noastre mai asteapta cv pana ma apuc de ele,ms mult
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||||
la pediatru nu l-am dus,ca e scump a naibii si am preferat sa o sun si mi-a zis sa incerc cu LP special!!! la kk tot se screme mult dar nu cred ca vomita de la agitatie,ci doar nu vrea sa stea lapticu la el in burtik!!! am sa merg la pediatru cand vad ca nici LP nou nu sta in burtica!!!! plang si eu cand vad ca iese tot lapticu...... si ce chin cu schimbatul LP-ului!!! mult chin cu Lp,sterilizare de 2-3 ori pe zi,apoi fierbe apa si cauta sa o aduce la temperatura potrivita!!!! se infunda bibele si nu iese lapte si bebe trage de se inroseste si tot asa!!! ce bine e lapte de la titica!!! cu parere de rau eu nu am sa pot alapta nici la urmatoru din cauza la HCV!!! dar sunt si plusuri cu LP pot sa las bebe in grija lui tati si eu dorm o noapte pe saptamana fara sa ma trezesc!!! si de curand bebe papa la 23.00 si doarme pana la 06.00!!! mai dam un rand si apoi somnic pana la 09.30 mai dam un rand si apoi somnic pana la 11-12!!! baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
mai numai acum face asa??????????????????????????????
oare nu are reflux gastric????????????????
ai grija de el............daca are reflux, e nashpa............
unboticutz are problema asta, daca vrei poti sa ii trimit un pm, sau ceva sa o intrebi ea cum face.......ca se chinuie si ea foarte mult cu bebele................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
cris_mario spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Multumesc mult de incurajari! Eram atat de trista ieri...m-am obisnuit cu mami meu in casa, de 6 saptamani, desi in perioada in care a scris cris.dogarel de mama ei, cam la fel simteam si eu! Ajunsese si André sa se obisnuiasca cu ea, o striga dimineata la 7 sa-l imbrace si ieri, surprinzator, s-a trezit la 6 fara 10, exact inainte de a pleca buni si a strigat-o! N-a vrut sa o lase sa pleceMi-a parut tare rau de ea, ca lui ANdré stiam ca ii trece repede, dar ei, saraca...pana anul viitor nu ne mai vede in direct! Chiar a zis, inainte de a iesi pe usa, ca data viitoare cand o sa-l vada pe Lucas, o sa mearga in picioare Scuze de butoi, n-am apucat sa citesc decat pe diagonala, sa raspund...nici atat. Azi, aici, e ziua tatalui si avem "chef" la gradi. Se organizeaza in fiecare an cate un joc (fotbal, ratele si vanatorii etc) intre taticii diferitelor grupe E haios, mai ales acum ca e mare si André si pricepe. Am editat multe greseli de tiparire |
offf,imi pare tare rau ca e distanta asa mare,incat nu va poate vedea mai des
super cum petreceti la gradi
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Eu am facut bagajul lui bb si am luat pauza ca mi-a sunat telefonul... asa ca iar la voi. Oani, merci doctoressa! Multe flori pentru matale! Cum mai esti? Decenuela, eu nu mananc rosii si castraveti pentru ca nu-mi plac pe vremea asta (+ ca sunt pline de e-uri). Niciodata n-am mancat si d-aia nu poftesc la ele. Salata de morcovi cu telina si pastarnac am mancat, si cu maioneza, altadata cu mustar.... Lactate, ca si Miremia la mine sunt nelipsite. Chiar lapte - 1 litru pe zi.... Salata verde cu ceapa verde si ridichi rosii am mancat fara probleme la Gargaritz. Cris.mario, sa-i fie tarana usoara! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
mancam maioneza???si otet???hmmm..lactate si eu bag la greu
o printesa grabita...