Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *117*
Raspunsuri - Pagina 14
NelaM spune:
Mely, va pup. Cum a fost la plimbarica?
Ia zi-mi ce mai citesti flacaului cel mare zilele astea? Sunteti tot cu carticica de animale la brau seara?
Mai e entuziasmat de fructele de plastic?
Mai un pic si ma bag la somnic si eu. Eu o cam trezesc pe Ana din doua in doua ore, sa fiu sigura ca e hidratata, ii dau sa suga. Mai o tura acum inainte de a ma culca eu si dupa aia o las sa se trezeasca cand vrea.
Suneti minunate, da stiti.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Raluca, aka Fram, ursul polar If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Mor de ras, acum am vazut ca asa ai scris si tu pe blog:)))))
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza [quote]citat din mesajul lui NelaM Raluca, aka Fram, ursul polar If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Te-am ginit, mami, te-am ginit. Esti o scumpa!
Ce mai face Gingiuta? Cum e azi, prietenoasa au ba?
Iulika29 spune:
mådå multumim pt vestile de la iuliapapusa.e bine ca s-au dus la spital pt ca nu era oki så nu pape fata atatea zile.Hai mami, ca os å fie bine Luta ta si så vezi tu ce papacioasa se face ea..O fi avut si ea un virusel.Se intampla des så se manifeste prin lipsa de apetit si atat.
Emyai o papusa tare frumoaså!så iti traiascå, mami!!
Mamideandrei distractie faina maine la bairam!
hepilica ce frumos povesteti tu acolo si ce atmosfera frumoaså.si mie imi place tare mult så fiu printre copaci, in aer curat departe de haosul din oras..copil fiind, toate vacantele mi le petreceam la tarå in aer curat unde aveam legume si fructe la discretie( eram innebunita dupå castraveti in mod special, mancam pana ma umflam)
Techila drum bun si så ne auzim cu bine!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Te-am ginit, mami, te-am ginit. Esti o scumpa! Ce mai face Gingiuta? Cum e azi, prietenoasa au ba? Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
E prietenoasa si doarme de 2 ore deja
Vad ca dupa plimbarile astea lungi doarme si ea foarte bine. Pai daca stiam..numai pe afara as fi tinut-o
Dupa ce se trezeste ies iar, dar pe aici prin zona, ca deja am febra de la cat am tinut-o in sling.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
NelaM spune:
Fram mami, super bine doarme Natalixu'! Sa incerci si cu caruciorul, poate se imprieteneste si cu el. Noi asa, intr-o doara am incercat cu carutul, dupa repetate incercari anterioare fara succes. Si dintr-o data a inceput sa ii placa. Unde pana atunci ieseam cu lautari la lift de la 26 pana la parter si in fata blocului o luam in brate.
Acuma sade bine si pot si eu sa ma plimb in voie.
Eu cand nu mai stiu ce sa ii fac, cand e neprietenoasa (rar, dar avem si din astea) o scot afara, sa o fac de ras... Decat sa imi urle in cap, mai bine sa urle in aer liber, se mai estompeaza sunetul.
Azi am facut ceva extraordinar: am citit pe bancuta, in fata blocului, in parculet. Eram down si am inceput sa recitesc La Medeleniul, ma binedispune, mai ales primul volum.
V-am zis ca am plecat la doctor fara acte, fara nimic?> De rasul lumii... Bine ca am luat scutece de schimb pentru Ana!
Iulika29 spune:
Nela la noi a inceput prin febra mare (39-40) vreo 2 zile(ii mai scadea de la supozitoare,dar crestea la loc) apoi a fost voma si diaree si la final muci si tuse..acum nu stiu daca era virusul cu toate astea la pachet sau asa le-a luat el ,slåbit fiind..da te cred ca te ingrijorezi cu greutatea, pt ca si Brucu a scazut 300 de grame numai zilele alea cu febra, desi manca bine.Sper så nu fie la Ana chiar asa.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Nela
Eu va doresc insanatosire grabnica....aveti grija de voi!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
mamideandrei spune:
Doamne, cate citesc la voi ma apuca groaza sa va dea Dumnezeu sanatate la bebici, si voua mamicilor multa multa putere sa rezistati alaturi de ei, pentru ca au nevoie de mame sanatoase, puternice sa treaca peste toate incercarile acestei perioade fragede...de la noi multi
POZE
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Nela la noi a inceput prin febra mare (39-40) vreo 2 zile(ii mai scadea de la supozitoare,dar crestea la loc) apoi a fost voma si diaree si la final muci si tuse..acum nu stiu daca era virusul cu toate astea la pachet sau asa le-a luat el ,slåbit fiind..da te cred ca te ingrijorezi cu greutatea, pt ca si Brucu a scazut 300 de grame numai zilele alea cu febra, desi manca bine.Sper så nu fie la Ana chiar asa. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Iulika, merci mult. A slabit Ana, din pacate. Lasa ca punem iar, ce sa facem. Stiu cum s-a manifestat Brucu, ca v-am urmarit foarte atent atunci.
Intrebam cum ti-ai dat seama ca a trecut complet? Ca nu stiu cand sa mai incerc sa revenim iarasi cu bananuta sau altceva decat san.
Laura, multumim frumos, esti tare draguta.
Tu cum te mai simti? Mai ai mucisori? Mihnea e bine?