Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *117*
Raspunsuri - Pagina 13
selen80 spune:
Iuliapapusa nu ne lasa asa, spune-ne ce vi s-a intamplat..multa sanatate, speram ca nimic grav
Emy e o scumpica si o cocheta fetita ta! ultimele doua poze erau de la botez, nu? tare frumoasa era
si uite asa vedem si noi sarbatoritii de azi
LA MUTLE LUNITE DAVID, SIMON SI TUDOR!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
La multe lunite, Ana Banana!!Så te faci bine repede!!
Nela imi pare tare rau ca Anna a fost bolnavioara..eu te inteleg, stiu cum e..dar nu prea ai ce så faci,tb så trecem si prin astea.La fel si Brucu dormea mult in perioada aia si papa bine..Acum i-a trecut si gata s-a dus luxul.Va sårut cu drag!
Iuliapapusa de ce v-a internat mami??o fi ca nu a papat bine Luta zilele trecute si poate are nevoie så o hidrateze, zic eu..doamne ajuta så se faca bine si sa va linistiti!
Uka imi pare tare rau de verisoara ta..Uneori te intrebi de ce e atat de nedreapta soarta asta!Doamne ajutå så vina si bebele mult dorit si så fie sånåtos!
Iulia multa sånåtate copilului prietenei tale..e atat de greu så iti vezi copilul bolnav fie si o simpla raceala care nu ii da pace.
Andraiulia la multe lunite pt gogosica ta frumoaså!!Am avzut pozele..Sunteti tare frumosi cu totii
Mami de Patricia cea frumoaså bine ai venit!..Ai o printesuca tare dragalaså cu niste ochi superbi.Så iti tråiascå!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Lumi_Richard spune:
Buna,fetele!
Ne mai tineti minte? Sper ca ne mai primiti,din cand in cand,pe la voi...
Va doresc o zi buna!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
madalina84 spune:
Fetele am vb cu IULIA, a zis ca au plecat dimineata la spital caci nu mai manca nici macar 50 gr de laptic si era fara vlaga,acum e cu perfuzie si trebuie sa-i faca analize.In spital sunt conditii naspa,ca ea nu are unde sta decat pe langa patutul fetei.Ea zis ca acum se simte mai bine fata,am auzit-o si eu si spera sa fie bine.Va si revin cu vesti daca mai e ceva nou
NelaM spune:
Of, doamne, cumplit! Dar de ce o fi internat-o, totusi? Inseamna ca starea generala a fetitei nu a fost buna, probabil deshidratata.
Doamne, ce rau imi pare, e cumplit sa treci prin asa ceva. Eu am imbatranit zilele astea 5 ani si am slabit doua kile ca nimica (stiu ca o cantaresc pe Ana, sa fiu sigura ca nu se duce in jos rau).
Iulika, te pup mami. M-am gandit la voi zilele astea, sa stii, ca si tu ziceai de virusul lui Brucu. De abia astept sa treaca si ii numar inghititurile de laptic de la san si ma bucur la fiecare... Mananca bine, insa ea e mica, mi-e frica de mor cu greutatea... ca n-are de unde sa scada! Abia astept sa trecem peste asta.
Cum ti-ai dat seama ca i-a trecut complet?
Eu ieri credeam ca e dus, ca scaunul nu e cu probleme, nu mai mirosea si era super activa, veseloiu... pana azi de dimineata, dupa banana. Eu am crezut ca trecuse deja! Si uite ca nu.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
mary_07 spune:
Ma las pagubasa...zmeii nu vor sa doarma isi tin isonul unui altuia.I-am lasat in pat pe amandoi sa se hizileasca pana se satura
Uff,biata Iulia,prin ce trece acum...sanatate multa lutei
Nela,va pup tare,mi s-au accelerat bataile inimii cand am citit pe blog.Bine ca e ok acum Ana si Doamne ajuta sa scapati cat mai repede de virus
La noi zici ca e primavara ...astept sa vina Calin sa mai iesim o tura (parca il vad pe Alex ce marait o sa fie daca nu doarme de amiaz)
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
NelaM spune:
Mi-e si rusine sa intreb, care dintre Raluci mi-a urat la multe lunita Anei pe blog? Ca sunteti mai multe si eu va iubesc pe toate.
Uka mami, distractie placuta in capitala! Sa faci multe pozici, sa se bucure si ochiul meu. Sunteti niste frumosi, e si pacat sa nu faceti poze! Si eu as poza-o pe Carina non stop!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Mi-e si rusine sa intreb, care dintre Raluci mi-a urat la multe lunita Anei pe blog? Ca sunteti mai multe si eu va iubesc pe toate. Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Raluca, aka Fram, ursul polar
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
mary_07 spune:
Nela,cu mii de scuze ...La multi ani Anei!.Sa fie sanatoasa ,in primul rand, si sa va aduca numai bucurii
La multi ani si celorlalti dovlecei sarbatoriti azi
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."